Μηδέν στο "πηλήκιο"
Συντονιστής: Συντονιστές
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μηδέν στο "πηλήκιο"
Είδα τα βίντεο κι έπαθα πλάκα!
Είναι απίστευτο!
Είναι απίστευτο!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ανευ τη θα επιλεξη ο καθενας εδω κανουμε πλακα

Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδέρφια μην βαράτε τούς star αλλά το starsystem.....
Δεν επιτρέπετε να γινόμαστε περίγελος Χριστιανοί ειμαστε ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ
Δηλαδη δεν καταλαβένετε τι γίνετε;;;;;
Σαν προσωπικότητες και οι 2 πολιτικοί αρχηγοί είναι άψωγοι όταν το σύστημα παραγωγής
ανθρώπων που διοίκουν μας κάνεί να πιστεύουμε ότι έχουμε επιλογές δημοκρατίας....
Καλά τα κατάφεραν φτέει ο γα'ι'δαρός και δέρνουμε το σαμάρι......
Ακόμα και στην περίπτοση με την μύνηση έπρεπε να προαστατεύτει ο αρχηγός ο αξ/κος
υπερεσίας έπρεπε με αγάπη να του πεί αν κάνω αυτό που λες......θα γίνει κακό στον τόπο
δεν σκεφτεστε οτι........
Ακόμα και στισ δηλόσεις του έπρεπέ να του πούνε αρχηγέ αφού είσαι απλός απλά να μιλας...
ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ........
ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΑΤΕΥΣΑΝ..............
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
ΔΥΣΤΗΧΩΣ
Δεν επιτρέπετε να γινόμαστε περίγελος Χριστιανοί ειμαστε ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ
Δηλαδη δεν καταλαβένετε τι γίνετε;;;;;
Σαν προσωπικότητες και οι 2 πολιτικοί αρχηγοί είναι άψωγοι όταν το σύστημα παραγωγής
ανθρώπων που διοίκουν μας κάνεί να πιστεύουμε ότι έχουμε επιλογές δημοκρατίας....
Καλά τα κατάφεραν φτέει ο γα'ι'δαρός και δέρνουμε το σαμάρι......
Ακόμα και στην περίπτοση με την μύνηση έπρεπε να προαστατεύτει ο αρχηγός ο αξ/κος
υπερεσίας έπρεπε με αγάπη να του πεί αν κάνω αυτό που λες......θα γίνει κακό στον τόπο
δεν σκεφτεστε οτι........
Ακόμα και στισ δηλόσεις του έπρεπέ να του πούνε αρχηγέ αφού είσαι απλός απλά να μιλας...
ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ........
ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΑΤΕΥΣΑΝ..............
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
ΔΥΣΤΗΧΩΣ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το ίδιο έγινε και με τον ΑΔΕΡΦΟ ΚΩΝ/ΝΟ δεν τον προστάτευσαν........
λέτε νανε τόσο κακός που να μην μπορεί να διοικήση η τόσό ανίκανος.....
Πιό πολύ ενδιαφέρομε εγώ σαν αδερφούς τουσ βλέπω και χάρες ποτέ δεν ζήτησα.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.
ΟΥΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ

λέτε νανε τόσο κακός που να μην μπορεί να διοικήση η τόσό ανίκανος.....
Πιό πολύ ενδιαφέρομε εγώ σαν αδερφούς τουσ βλέπω και χάρες ποτέ δεν ζήτησα.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.
ΟΥΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΟΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΥΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΓΕΝΙΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΓΕΝΟΣ (ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ)
ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ
ΑΓΑΠΟΥΜΕ.
ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΕΝ ΓΕΝΙΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΓΕΝΟΣ (ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ)
ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ
ΑΓΑΠΟΥΜΕ.
ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΩ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2009 ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παιδιά, η γνώμη μου είναι να μην παίρνουμε σαφή θέση, υπέρ συγκεκριμένου κόμματος.
Είναι κρίμα να αρχίσουν τα κλειδώματα θεμάτων, θα είναι σαν μια ήττα της δημοκρατίας του φόρουμ.
Την Κυριακή όλοι μας θα πάμε στις κάλπες.
Οποιο κόμμα νικήσει στις εκλογές και όποιο κόμμα μπει στην βουλή και όποιο δεν μπει, όλοι μας θα το έχουμε ψηφίσει ή καταψηφίσει. Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν το διαμορφώνουν οι πολιτικοί, αλλά ΕΜΕΙΣ.
Και το γεγονός πως τελικά η δημοκρατία μας, ίσως να μην τα πηγαίνει καλά, δεν οφείλεται κυρίως στους πολιτικούς, αλλά κυρίως σε ΕΜΑΣ.
Είναι κρίμα να αρχίσουν τα κλειδώματα θεμάτων, θα είναι σαν μια ήττα της δημοκρατίας του φόρουμ.
Την Κυριακή όλοι μας θα πάμε στις κάλπες.
Οποιο κόμμα νικήσει στις εκλογές και όποιο κόμμα μπει στην βουλή και όποιο δεν μπει, όλοι μας θα το έχουμε ψηφίσει ή καταψηφίσει. Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν το διαμορφώνουν οι πολιτικοί, αλλά ΕΜΕΙΣ.
Και το γεγονός πως τελικά η δημοκρατία μας, ίσως να μην τα πηγαίνει καλά, δεν οφείλεται κυρίως στους πολιτικούς, αλλά κυρίως σε ΕΜΑΣ.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΛΙΤΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΑΦΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΣΩΣΤΑ. ΟΜΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΙΛΙΑ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Οταν βγήκε ο Ανδρέας το 1981, είχε εξαγγείλλει την μεγάλη αλλαγή-λαϊκή συμμετοχή. Ολοι ελπίζαμε.
Οταν βγήκε ο Μητσοτάκης το 1989, είχε εξαγγείλλει την κάθαρση. Ολοι ελπίζαμε.
Οταν βγήκε αργότερα ο Σημίτης, είχε εξαγγείλλει τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας. Ολοι ελπίζαμε.
Οταν μετά βγήκε ο Καραμανλής, είχε εξαγγείλλει την πάταξη της διαφθοράς-διαπλοκής. Ολοι ελπίζαμε.
Τώρα ο Παπανδρέου εξαγγέλλει μια νέα σχέση πολίτη-κράτους με διαφάνεια. Ολοι ελπίζουμε.
Οταν βγήκε ο Μητσοτάκης το 1989, είχε εξαγγείλλει την κάθαρση. Ολοι ελπίζαμε.
Οταν βγήκε αργότερα ο Σημίτης, είχε εξαγγείλλει τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας. Ολοι ελπίζαμε.
Οταν μετά βγήκε ο Καραμανλής, είχε εξαγγείλλει την πάταξη της διαφθοράς-διαπλοκής. Ολοι ελπίζαμε.
Τώρα ο Παπανδρέου εξαγγέλλει μια νέα σχέση πολίτη-κράτους με διαφάνεια. Ολοι ελπίζουμε.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Με λιγα λογια αυτοι που ειμαστε ,δικαιως αυτους τους πολιτικους εχουμε.
Εν παση περιπτωση ας μην αμελουμε να προσευχομαστε....και ο Μεγας Κυβερνητης ,τα παντα διορθωνει .
Οι καιροι ομως επιβαλλουν να ξυπνησουμε απο το βαθυ ληθαργο που βρισκομαστε και να αναζητησουμε
επιτελους την ταυτοτητα μας-πνευματικη και εθνικη-και τις αξιες που στο βωμο του χρηματος και ευδαιμονιας φροντισαμε πολυ γρηγορα να καταθεσουμε.
Εν παση περιπτωση ας μην αμελουμε να προσευχομαστε....και ο Μεγας Κυβερνητης ,τα παντα διορθωνει .
Οι καιροι ομως επιβαλλουν να ξυπνησουμε απο το βαθυ ληθαργο που βρισκομαστε και να αναζητησουμε
επιτελους την ταυτοτητα μας-πνευματικη και εθνικη-και τις αξιες που στο βωμο του χρηματος και ευδαιμονιας φροντισαμε πολυ γρηγορα να καταθεσουμε.
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς