Ομοίως ως άνωtigris έγραψε:Εγώ δεν έρχομαι αν δεν έρθουν και οι 2...

Συντονιστής: Συντονιστές

η διαμαρτυρία μου σε αυτή την τακτικη που αναφερω και στο μηνυμα θα ειναι η μη συμμετοχή μου στις προτεινομενες από τον Αγγελο συναντησεις,χωρίς να εχω οτιδήποτε να χωρισω μαζι του.Aggele σε καλησπεριζω.δεν εχω κατι προσωπικο με σενα,αλλα με καποιο τροπο οφειλω να καταδειξω την απολυτη διαφωνια μου.
οταν σβηνεις ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ εκατονταδες ποστ(120 δικα μου) με προφαση πως καποιος λεει για τους ιερεις μας , ε τοτε εισαι φαουλ .οταν μαλιστα δεν εισαι ουτε θεολογος ,ουτε γνωριζεις (οπως ο ίδιος εχεις παραδεχθει) προσωπα και πραγματα στον εκκλησιαστικο χωρο.Ουτε καν προλαβαμε να αντιγραψουμε οτι μας ενδιεφερε.
διεγραψες υπεροχα ποστ και πατερικες αναφορες,διεγραψες του παπα Γιωργη Μεταλληνου και του π.Θεοδωρου Ζηση καθηγητων Πανεπιστημιου,κριτικες για τον παπισμο και τον οικουμενισμο.Κλεινει το θεμα για την Ουνια,λες κι εισαι ουνιτης και θιχτηκες.
και ενω πριν 1-2 μηνες ειχες δεσμευθει πως δεν θα σβησεις ουτε θα κλεισεις καποιο θεμα.
Επρεπε να εισαι παραγοντας καταλλαγης και ειρηνης στο φορουμ και οχι αναστατωσης .
Οτι καλο καταφεραμε με τη συναντηση το διεγραψες μαζι με τις εκατονταδες δημοσιευσεις χθες.
Το παιχνιδι αυτο το εχεις παιξει πολλες φορες .εσυ εχεις το μαχαιρι που σου εδωσε ο διαχειριστης και κοβεις κατα το δοκουν ακριτα και απερισκεπτα.
η επιτυχια του σαιτ δεν ειναι τα αρθρα του.
Ειναι το ζωντανο,ελευθερο,ανθρωπινο φορουμ του.
Γι αυτο και ειναι νο 1.
όταν καταλαβεις πως ο ευγενης διαλογος ειναι παραγοντας ψυχικης υγειας και πνευματικης αναπτυξης ισως μπορεσουμε να συζητησουμε επι μιας υγιους βασεως και οχι με το "ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ" οπως εκανες χθες και αρκετες φορες ακομα στο παρελθον.
καλο απογευμα.
Ειρήνη φίλε Νίκο συμφωνώ. Αλλά κατά πόσο ένα Ορθόδοξο site μπορεί να σβήνει μηνύματα που περιέχουν θέσεις της Εκκλησίας όπως αυτές απλανώς εκφράζονται από έναν παπα-Γιώργη Μεταλληνό ο οποίος δεν είναι μόνο ιερέας, αλλά και καθηγητής Πανεπιστημίου, αναγνμωρισμένος ΔΙΕΘΝΩΣ τόσο για τις ιστορικές όσο και για τις θεολογικές του γνώσεις! Δεν είναι "άποψη" νομίζω, να διαγράφεις απόψεις τέτοιου ανθρώπου για να μην θιχτεί η ουνία. Στο κλίμα αυτό προτείνω για να μην θιχτούν οι Χιλιαστές να μη λέμε καθαρά ότο ο Χριστός είναι Θεός...μην τους στενοχωρήσουμε...NIKOSZ έγραψε:Ειρηνη υμιν.Ολοι εναν σκοπο και εναν στοχο εχουμε.Να προσπαθουμε να ειμαστε περισσοτερο ταπεινοι καθε μερα και οχι να νομιζουμε οτι εχουμε παντα δικιο.Ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει αυτα που θελει.Δεν μπορεις και ουτε ειναι σωστο να πιεσεις καποιον να συμφωνησει μαζι σου."Αυτα δεν γινονται με το ζορι" ελεγε και ο μακαριστος γεροντας παισιος.Η συνειδηση,θα υποδειξει στον καθενα απο εμας την αληθεια,γιατι ειναι ευλογημενη απο το θεο.Και δεν μπορει κανεις να την αποκρυψει.Οποιος τη ζηταει θα τη βρει

Για το άγχος των διαχειριστών έχεις απόλυτο δίκιο φίλε vflip και επειδή είσαι Κρητικός και τους Κρητικούς τους πάω με 1000 γιατί θα πουν τα συκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη....θα πω μόνο το εξής για να το συγκερκριμενοποιήσω. Ο φίλος Misha άνοιξε μια κουβέντα περί Ουνίας. Πιστεύω ότι η επιχειρηματολογία που άντλησε από τα κείμενα του π.Θεοδώρου Ζήση και του π.Γεωργίου Μεταλληνού (αμφότεροι καθηγητές Πανεπιστημίου) είναι τεκμηριωμένα και θεολογικώς ορθά. Δεν είναι "φανατισμένοι" και τυχόντες οι άνθρωποι αυτοί. Ό,τι γράφουν και ό,τι λένε βασίζεται σε τεκμήρια-αποδείξεις βασισμένες τόσο στην αγιοπατερική μας παράδοση, όσο και στην ιστορική έρευνα. Ό,τι γράψουν και ό,τι πουν οι άνθρωποι αυτοί περνάει από την βάσανο της επιστημονικής ματιάς. Οπότε, πιστεύω, ότι δεν είναι τουλάχιστον κομψό να διαγράφονται οι απόψεις τους! :Dvfilip έγραψε:Ολοι οι διαχειριστές βιώνουν ένα άγχος :
Μήπως το σιτε αυτό γίνει βήμα εχθρών της Ορθοδοξίας .
από την άλλη υπάρχουν 100δες posts κάθε μέρα με διάφορα σχόλια καλα & κακά . Επί της ουσίας ειναι δύσκολος αυτός ο έλεγχος. Για αυτό συγχωρέστε μας αν από υπερβάλλον ζήλο κάναμε λάθη .
Θα θέλαμε όμως και εσείς να συμβάλλετε στην ορθότητα του, δημοσιεύοντας ήπια άρθρα που δεν θίγουν και συκοφαντούν θεσμούς και ιερά πρόσωπα .
Αυτό είναι σωστό γενικά .
Σας παρακαλούμε να το διαφυλάξετε .

εχει πολλα ποδαρια.
  εχει πολλα ποδαρια.