Συντονιστής: Συντονιστές

ΟΚ Ελπίδα!eleimon έγραψε:Καλα να περασετε....πειτε και κανενα μπουκαλάκι για μας....

Τι εννοείς Ελπιδάκι;eleimon έγραψε:Καλα να περασετε....ΠΕΤΑΞΤΕ και κανενα ποτηρακι για μας....

ΚΡΑΣΟΚΑΝΑΤΕΣ............panagiotisspy έγραψε:ΟΚ Ελπίδα!eleimon έγραψε:Καλα να περασετε....πειτε και κανενα μπουκαλάκι για μας....

ΕΣΥ ΤΑ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ......vasilisalt έγραψε:Τι εννοείς Ελπιδάκι;eleimon έγραψε:Καλα να περασετε....ΠΕΤΑΞΤΕ και κανενα ποτηρακι για μας....

Στο κεφάλι του Απόστολου.
Ευχαρίστως.
Μαζι με τη κορνίζα με το δίπλωμα από το ΜΙΤ (;;;)

Μην ανησυχεις και θα χω ενημερωση σε φωτογραφικο υλικο μετα το τσιμπουσι.....και θα δω αν την εβγαλες Σπαρτιατικα η οχι....vasilisalt έγραψε:Εδώ τη πάτησες Ελπιδάκι.
Το μόνο που έχω φυσιολογικό είναι τα τριγλικερίδια.
Κάτω από το όριο. Ναι είναι αλήθεια.
Πέρα όμως από αυτά, το μενού θα είναι υπέροχο.
Θα έλεγα εντυπωσιακό.
Το Χάνι του ΑνεστοΔημήτρη, είναι το στέκι του Λούκουλου.
Είναι όμως γνωστό ότι είμαι σε δίαιτα.
Λίγα άγρια χόρτα και κανένα παξιμάδι.

Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα! Κάνε μιά εξαιρεσούλα λόγω της ημέρας φίλε!vasilisalt έγραψε:Είναι όμως γνωστό ότι είμαι σε δίαιτα.
Λίγα άγρια χόρτα και κανένα παξιμάδι.

Σπαρτιάτικα τη βγάζω συνήθως, είμαι και Λάκων!eleimon έγραψε:θα δω αν την εβγαλες Σπαρτιατικα η οχι...

Καλά, έχεις παντού "κατασκόπους"?eleimon έγραψε:θα χω ενημερωση σε φωτογραφικο υλικο μετα το τσιμπουσι

)
 )

BIG BROTHER WATCHING YOU......
Πω πω την πατήσαμε, πρέπει να προσέχουμε τις κινήσεις μας..eleimon έγραψε:Απο κατασκοπους αλλο τιποτα......κι οταν λεμε ΠΑΝΤΟΥ εννοουμε ΠΑΝΤΟΥ......

Μπράβο βρε Παναγιώτη. Ωραίο αυτό που είπες.panagiotisspy έγραψε: "Εστιν δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ' ορά"!