Συνάντηση 14.12.2008 στον Άγιο Διονύσιο εν Ολύμπω!

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση 14.12.2008 στον Άγιο Διονυσίου εν Ολύμπου!

Δημοσίευση από aposal »

Προτείνω λοιπόν να συναντηθούμε στις 08:00 έξω από το μοναστήρι, όπου θα αφήσουμε και τα αυτοκίνητά μας και να πάμε όλοι μαζί μέσα.
Υποθέτω ότι θα κατευθυνθούμε στον Ιερό Ναό που βρίσκεται αριστερά και όχι δεξιά, όπου υπάρχει άβατο.
Η φωτογραφική μου μηχανή θα είναι ενεργοποιημένη, ώστε να αποθανατίσει την ωραία παρέα μας, μετά τη Θεία Λειτουργία, φυσικά!
Μάλλον το καφεδάκι θα το πιούμε με του μοναχούς της Ιεράς Μονής, οπότε συζητάμε μετά, το μέρος όπου θα γευματίσουμε.
Προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρει το πού, αρκεί που θα βρισκόμαστε όλοι μαζί.

Απ' ότι λένε αυτοί που ξέρουν, από την Τετάρτη θα αρχίσουν σταδικά οι νοτιάδες που θα φέρουν βροχές και άνοδο της θερμοκρασίας, η οποία θα πέσει πολύ από σήμερα και κυρίως την Τρίτη και την Τετάρτη. Επομένως μέχρι και την Παρασκευή, δεν πρέπει να περιμένουμε χιόνια.
Για μετά, θα συμβουλευτούμε τον κύριο Αρναούτογλου (ΕΤ3, 21:45).

ΥΓ : Χαίρομαι που τελικά θα είμαστε ΟΛΟΙ οι καλοί εκεί.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

emeis pou den tha erthoume eimaste kakoi?
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Απ το στομα μου το πηρες Νικολα,κι εγω αυτο ηθελα να ρωτησω ολοι ανταμα ανταμα κι οι ψωριαρηδες χωρια? ετσι Αποστολε?
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Όχι αγαπημένα μου αδέλφια, δεν το είπα με αυτήν την έννοια. Να με συγχωρείτε που ο λόγος μου δεν είναι ακριβής, φταίει που έχω περάσει τα τριάντα (προ πολλού).... :lol:
Εννούσα ότι ΟΛΟΙ όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή, τελικά θα παρευρίσκονται! Και είναι όλοι τους καλοί, με εξαίρεση τον γράφοντα, ο οποίος όμως επιβεβαιώνει τον κανόνα των - υπολοίπων - καλών!
ΑΑ
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

agiooros έγραψε:emeis pou den tha erthoume eimaste kakoi?
Όχι, είστε απλά καλύτεροι! Το ίδιο ισχύει και για την Ελπίδα κλπ.... Τώρα το πώς κρίνονται οι καλοί.... Θα σας γελάσω: κι εγώ στις εξαιρέσεις είμαι....

Αποστόλη, καλό το ραντεβού για τους ....ιθαγενείς και όσους διανυκτερεύσουν Λιτόχωρο. Οι υπόλοιποι ας βρεθούμε εντός του ναού και ασπαζόμαστε αλλήλοις μετά την απόλυση. Τι λες;
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Καλα αν ειναι ετσι σας οφειλω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ και σας ευχομαι να περασετε πολυ πολυ καλα....να χετε τη προστασια του Αγιου στο δρομο σας και να μας ερθετε με το καλο να μας πειτε τις εμπειριες σας.ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ.... :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Teri έγραψε:
agiooros έγραψε:emeis pou den tha erthoume eimaste kakoi?
Όχι, είστε απλά καλύτεροι! Το ίδιο ισχύει και για την Ελπίδα κλπ.... Τώρα το πώς κρίνονται οι καλοί.... Θα σας γελάσω: κι εγώ στις εξαιρέσεις είμαι....

Αποστόλη, καλό το ραντεβού για τους ....ιθαγενείς και όσους διανυκτερεύσουν Λιτόχωρο. Οι υπόλοιποι ας βρεθούμε εντός του ναού και ασπαζόμαστε αλλήλοις μετά την απόλυση. Τι λες;
Όσοι μαζευτουμε το πρωί, θα μπούμε μέσα. Οι υπόλοιποι ας έλθουν μετά, όπως μπορούν! Φυσικό είναι να υπάρχουν και οι καθυστερημένοι, αφού όλοι θα ταξιδέψουμε!
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vasilikirimp »

Καλά χαίρομαι αφάνταστα που θα βρεθούμε - πρώτα ο Θεός - όσοι έρθουν απο μακρυά να έχουν καλό δρόμο - αν επικρατεί τοσο κέφι θα περάσουμε φανταστικά.

Σας φιλώ όλους και θα σας δω Θεού θέλοντος απο κοντά
nikolaos-9

Δημοσίευση από nikolaos-9 »

Πόση ώρα είναι η μονή μετά την έξοδο από την Εθνική οδό;

Φαντάζομαι πως θα υπάρχει σχετική πινακίδα μέσα στο Λιτόχωρο που να μας κατευθύνει, έτσι;
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Νικόλαε, από την Εθν. Οδό θα στρίψεις για Λιτόχωρο. Το Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου (Νέο) απέχει πολύ λίγο από το κέντρο του Λιτόχωρου. Υπάρχει πινακίδα στη διασταύρωση μέσα στο Λιτόχωρο εκεί που θα στρίψεις, που λέει προς 'Ολυμπο. Ύστερα υπάρχει μια μικρή ταμπέλα που λέει προς Ι.Μ. Αγ. Διονυσίου περίπου 3-4 χλμ. έξω από την πόλη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”