Τα πάθη

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Gewrgiosgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Gewrgiosgr »

Σμαραγδή σκέψου τα παιδιά σου.τι είπε ο Κύριος για οταν σκανδαλίζουμε μικρούς?

αν αυριο σου ερθεί με τσιγάρο η ακομη χειρότερα ναρκωτικά τι θα κανείς?
με βάση έρευνες τα δύο χειρότερα ναρκωτικά είναι το τσιγάρο και το πότο.

το οτι το έκοψες για 4 ωρες είναι μεγάλο πράγμα.
σκέψου το για να το κώψεις και όταν παμε στον γέροντα στον Άγιο Διονύσιο πάρε ευλογία απο αυτών και διευχών του πιστεύω οτι χαλαρά δεν θα το ξαναβάλεις αυτον τον καρκίνο στο στόμα σου και δεν θα ξαναβρομίσεις τα πνευμονάκια σού.

εχω να σου προτείνω και κάτι άλλο. ελλατωσε το όσο μπορεις αν ειναι δυνατον 3 η 5 τσιγάρα για ενα διαστημα εγω έτσι έκανα μεχρι που καταλάβα οτι και αυτα τα λίγα ηταν τελειως άχρηστα και οτι μονο μαχαίρι κόβετε και τό κωψα τελείος.
Σου βάζω και εγώ εναν μικρό κανόνα αν μου επιτρέπεις. :)
οταν σου ρχετε να ανάψεις τσιγάρο να λες 10 Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον με.και ας το ανάβεις μετά....

Κάντο προς Δόξαν Θεού και για την αγάπη του Φόρουμ
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Σμαραγδή, όπως κατάλαβες ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ τάσσεται - ομοθυμαδόν - μαζί σου!
Εδώ οφείλω να πω ένα μπράβο στα μέλη μας!
Πάντα τέτοια!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Σου βάζω και εγώ εναν μικρό κανόνα αν μου επιτρέπεις. Smile
οταν σου ρχετε να ανάψεις τσιγάρο να λες 10 Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον με.και ας το ανάβεις μετά..
[-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( Πλακα κανω.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα ακολουθησω την συμβουλη σου και σας ευχαρηστω ολους παραπολυ για το ενδιαφερον,αλλα νομιζω πως υπαρχουν ποιο σοβαρα προβληματα που πρεπει να ασχολειστε.Γι αυτο σας ζηταω συγνωμη που σας κουρασα.Ευχομαι στον τοπο της συναντησης να ΕΡΘΩ ΑΚΑΠΝΙΣΤΗ

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright: :thumbright:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

smarti έγραψε:[.Ευχομαι στον τοπο της συναντησης να ΕΡΘΩ ΑΚΑΠΝΙΣΤΗ

Και ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΕΝΗ να έρθεις καλή μου, σιγά να μην σ' αφήσουμε να τ' ανάψεις!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Teri έγραψε:
smarti έγραψε:[.Ευχομαι στον τοπο της συναντησης να ΕΡΘΩ ΑΚΑΠΝΙΣΤΗ

Και ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΕΝΗ να έρθεις καλή μου, σιγά να μην σ' αφήσουμε να τ' ανάψεις!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Χα! Χα! Καλό!
Θα τα πούμε (πρώτα ο Θεός) από Δευτέρα!
Συγχωρέστε με για το πάθος μου, αλλά θα περάσω το ΠΣΚ σε νησί του Αιγαίου (Τήνος)! Να είστε όλοι καλά!
Μια προσευχή και ένα κεράκι στην θαυματουργή εικόνα του Ευαγγελισμού για όλα τα μέλη του φόρουμ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

aposal έγραψε: Μια προσευχή και ένα κεράκι στην θαυματουργή εικόνα του Ευαγγελισμού για όλα τα μέλη του φόρουμ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ! ! !

Η χάρη Της να σας σκεπάζει πάντα! [-o<
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Μια προσευχή και ένα κεράκι στην θαυματουργή εικόνα του Ευαγγελισμού για όλα τα μέλη του φόρουμ!
:blob8: :blob7: :blob5: :blob4: :blob3: :blob2: :blob3: :blob2: :blob4: :blob5: :blob7:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

αλημέρα Σμαρω. Πραγματικά πολύ καλή η ενότητα που άνοιξες. Τι Παθη να πω για εμένα?

Ειμαι υπερήφανος. Νιώθω ομορφα οταν με επαινούν ενω αν πει κανεις κατι ασχημο για μενα ταρασομαι.

Δεω αντέχω να με κανουν ελεγχους.

Ειμαι εγωιστής

Ειμαι περιεργος

Ειμαι μνησίκακος. Οταν μου φερθουν άσχημα δεν το ξεχναώ ευκολα.

Ειμαο οκνηρός. Βρήσκω χιλιες δυο προφάσεις για να μην προσευχηθώ η να παω στην εκκλησία.

Ειμαι φιλάργυρος. Αν χάσω εστω και ένα ευρώ στεναχωριέμαι.

Και ποσα ποσα αλλά που ισως δεν τα γωρίζω ακόμα και ισως να τα ειδατε εσεις πάνω μου.

:mozilla_cry: :mozilla_cry: :mozilla_cry: :mozilla_cry: :mozilla_cry: :mozilla_cry:

Λοιπόν αδελφοί αν δεν με σιχαθήκατε ακόμα απόρω :mozilla_cry: :mozilla_cry: :mozilla_cry: :mozilla_cry: :mozilla_cry: :mozilla_cry:

Ο Θεός ιλάσθιτί μοι τω αμαρτολώ

:mozilla_cry: :mozilla_cry: :mozilla_cry: :mozilla_cry: :mozilla_cry:
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

θα σας πω τωρα κατι για να γελασετε.
Μου λεει η μανα μου.,,αυτα τα κυπαρισια που εχεις αριστερα και δεξια της σκαλας σου μου θυμιζουν νεκροταφειο.Να τα βγαλεις!!!!!!,,
Και εγω της απανταω.,,Ακριβως γι αυτο τα εβαλα,,

:wink: :wink: :wink:
Ι σος αν θυμομαστε καθε μερα η αν βλεπουμε κατι που να μας θυμιζει τον θανατο ισως μονο τοτε καναμε αγωνα για να κοψουμε τα παθη μας.Και εγω εχωωωωωωωωωωωωωωωωωω παρα πολλα!!!!!

Κοιταξτε ποιος μιλαε!,Τουλαχιστον εχω τα κυπαρισια μου και τα πολλα μου παθη.

και σημερα σκεφτομουν και αλλο ενα μεγαλο παθος

!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορω ουτε μια μερα χωρις να μπω στο Αγιο ορος :oops: :oops: :oops:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”