Καλώς ήρθες στην παρέα. Αφού σου αρέσουν οι καφέδες, γιατί δεν έρχεσαι στη συνάντηση που θα κάνουμε στη Θεσσαλονίκη στις 3 Φεβρουαρίου; Φαντάζομαι πως θα έχεις πολλά να μας πεις για το Α. Όρος :)arsen έγραψε:Ας συστηθω και εγω.με λενε γιαννη ειμαι 24 χρονων ειμαι αποφοιτος της Αθωνιαδος εκκλησιατικης ακαδημας το αγιου ορους,αποφοιτος της Ανωτερας εκκλησιατικης σχολης και τωρα φοιτητης θεολογιας στην σαλονικης αλλα και πρωην δοκιμος μοναχος αγιου ορους.hobby εχω βυζαντινη μουσικη και ψαλτης και αγιογραφος αλλα και πολυ εξω για καφεδες!!!!Να στε ολοι καλα!!!!
Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: hi
Re: hi
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 1:30μμ στην είσοδο της Παναγίας Δεξιας στην Καμάρα. Την άλλη φορά που συναντηθήκαμε εκεί περιμέναμε δεξιά από την κύρια είσοδο του ναού.arsen έγραψε:φιλε μου θα ειμαι κατω ετσι και αλλιως γιατι εχω εξεταστικη επομενως δωσε μου ωρα και που και θα ειμαι εκει
Αν παρακολουθείς συχνά το forum, θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις
Καλησπέρα και εδώ!!! Λοιπόν ξανά απο την αρχή..  

Με λένε Κατερίνα, είμαι 32 χρονών, απο Θεσσαλονίκη.Είμαι παντρεμένη με τον Στάθη εδώ και 6 χρόνια και ευχαριστώ το Θεό που με ευλόγησε με ένα παιδάκι 2,5 ετών.
Εχω τελειώσει Θεολογία-αυτό βέβαια δεν ευθύνεται για τη μεταστροφή που έγινε στη ζωή μου, τελείως τυχαία βρέθηκα στη Θεολογική- και τώρα εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα , σε άσχετη θέση .
 .
Η μεταστροφή μου έγινε μόλις γνώρισα ένα άγιο γέροντα του Αγ. Όρους που κυριολεκτικά μας άλλαξε τη ζωή και μας έσωσε εμένα και τον άντρα μου.
Θα ήθελα πολύ στην επόμενη συνάντηση που θα κανονίσετε να τα πούμε και απο κοντά!
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Με λένε Κατερίνα, είμαι 32 χρονών, απο Θεσσαλονίκη.Είμαι παντρεμένη με τον Στάθη εδώ και 6 χρόνια και ευχαριστώ το Θεό που με ευλόγησε με ένα παιδάκι 2,5 ετών.
Εχω τελειώσει Θεολογία-αυτό βέβαια δεν ευθύνεται για τη μεταστροφή που έγινε στη ζωή μου, τελείως τυχαία βρέθηκα στη Θεολογική- και τώρα εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα , σε άσχετη θέση
 .
 .Η μεταστροφή μου έγινε μόλις γνώρισα ένα άγιο γέροντα του Αγ. Όρους που κυριολεκτικά μας άλλαξε τη ζωή και μας έσωσε εμένα και τον άντρα μου.
Θα ήθελα πολύ στην επόμενη συνάντηση που θα κανονίσετε να τα πούμε και απο κοντά!
Θα χαρώ πολύ!!! Θα συναντηθείτε, απο οτι πρόλαβα να διαβάσω, στην Π. Δέξια έτσι? Ωρα? Και που ακριβώς θα σας βρώ?max1 έγραψε:Κατερίνα καλώς όρισες στην παρέα μας. Η επόμενη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη είναι στις 3 Φεβρουαρίου, μακάρι να τα καταφέρεις να έρθεις κι εσύ κι ο άντρας σου :)Katerinar έγραψε:
Καλησπέρα σε όλα τα μέλοι. Το όνομα μου είναι Ρίτσα από Βαρβαρίτσα:p  τον άλλο μήνα κλείνω τα 22 και δουλεύω σε εταιρεία Πληροφορικής εδώ και ένα χρόνο και είμαι πολύ happy με την δουλειά μου:D. Ζώ εδώ και 16 χρόνια στην Ελλάδα συγκεκριμένα στην όμορφη Νίκαια! 
Η καταγωγή μου Αλβανική. Γνώρισα τον Θεό από μια δύσκολη στιγμή στα 6 μου χρόνια όταν πρωτοήρθα εδώ στην Ελλάδα. Ο Θεός δεν αφήνει κανέναν πιστεύω..σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι δίπλα μας. Επειδή είμαι στη δουλειά μου τώρα δεν προλαβαίνω να σας γράψω πολλά..θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή καλύτερα!!
Καλό σ/κ σε όλους!!

Η καταγωγή μου Αλβανική. Γνώρισα τον Θεό από μια δύσκολη στιγμή στα 6 μου χρόνια όταν πρωτοήρθα εδώ στην Ελλάδα. Ο Θεός δεν αφήνει κανέναν πιστεύω..σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι δίπλα μας. Επειδή είμαι στη δουλειά μου τώρα δεν προλαβαίνω να σας γράψω πολλά..θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή καλύτερα!!
Καλό σ/κ σε όλους!!
...................

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dirfys την Παρ Φεβ 23, 2007 1:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.