Πάει το "Θρησκευμάτων" , το "Μακεδονίας -Θράκης"και αιρέσεων
Συντονιστής: Συντονιστές
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Πάει το "Θρησκευμάτων" , το "Μακεδονίας -Θράκης"και αιρέσεων
Η ταυτότητα βρε Παιδιά δεν ειναι υποχρεωτική όσοι θελουν την βγάζουν , οσοι θελουν δεν την βγαζουν, οτι πιστευει ο καθένας με τον εαυτο του,με το ΑΜΚΑ να δω τι θα κανουμε ολοι 
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αλλα απο τα Υπουργεία πως φτασαμε στις Ταυτοτητες, εχασα τον ρυθμο,δεν σας προλαβαινω 
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
Θα μου επιτρέψεις ως "μερικός" από τους "μερικούς" να έχω άλλη άποψηaposal έγραψε:Δεν είναι ένα ασήμαντο χαρτάκι, όπως νομίζουν μερικοί....
Γι' αυτό και οποιαδήποτε μεταβολή (επί τα χείρω) στις ταυτότητες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ!
.
Οσο αφορά το ΑΜΚΑ που αναφέρθηκε , μακάρι να φτιαχτεί το δημόσιο σύστημα υγείας και όχι μόνο
Και δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλεί το "ΑΜΚΑ"
Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης είναι .Ασχημο είναι να μην ψάχνουμε τα ένσημά μας από εδώ κι από εκεί ; να γίνονται όλα αυτόματα ;
Προχθές είχα πάει στον ΟΑΕΔ για ανανέωση κάρτας (κάρτα=χαρτονάκι διπλωμένο) και παιδεύονται και ξεκολάνε μικρά αυτοκόλητα (σαν αυτά που κάποτε κολούσαν τις τιμές στα ρούχα ) και γράφουν με το στυλό την ημερομηνία της επόμενης ανανέωσης
Εν έτη 2009 , σε μια Ευρωπαϊκή χώρα .....
Οσο αφορά το θέμα το "ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ" ΔΕΝ πάει ,οπότε αυτή τη στιγμή μοιάζει "συκοφαντικός" ο τίτλος και παραπλανητικός
Οσο αφορά το "Μακεδονία" το παιχνίδι το έχουμε χάσει και ο τελευταίος που φταίει είναι ο Παπανδρέου
Αλλος έκανε τουμπεκί ψιλοκομένο μόλις ο Ομπάμα ανέφερε "Μακεδονία" τα Σκόπια
Καλή Σαρακοστή
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Για να λέμε και τα στραβά αλλά και τα σωστά, νομίζω ότι το παρακάτω είναι ρηξικέλευθο.
Εγώ εξεπλάγην. Είναι προς την σωστή κατεύθυνση, έστω και αν δεν εφαρμοστεί τελικά. Διότι χαράζει μια γενικότερη γραμμή, η οποία έστω και μετά από χρόνια ίσως ακολουθηθεί.
Μπείτε εδώ:
http://apps.opengov.gr/
Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει, ή αν είναι "στάχτη στα μάτια", αλλά μου έκανε εντύπωση.
Πάντως παραμένω δύσπιστος σχετικά.
Εγώ εξεπλάγην. Είναι προς την σωστή κατεύθυνση, έστω και αν δεν εφαρμοστεί τελικά. Διότι χαράζει μια γενικότερη γραμμή, η οποία έστω και μετά από χρόνια ίσως ακολουθηθεί.
Μπείτε εδώ:
Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει, ή αν είναι "στάχτη στα μάτια", αλλά μου έκανε εντύπωση.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

1. Μάνο μου, σου επιτρέπω να έχεις άλλη άποψη (είδες πόσο καλός είμαι;lovethink έγραψε:Θα μου επιτρέψεις ως "μερικός" από τους "μερικούς" να έχω άλλη άποψη
Οσο αφορά το ΑΜΚΑ που αναφέρθηκε , μακάρι να φτιαχτεί το δημόσιο σύστημα υγείας και όχι μόνο
Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης είναι .Ασχημο είναι να μην ψάχνουμε τα ένσημά μας από εδώ κι από εκεί ; να γίνονται όλα αυτόματα ;
2. Το πρόβλημα με τις πιστωτικές κάρτες, το chip τον ΑΜΚΑ και τα συναφή δεν είναι η ψηφιοποίηση των στοιχείων, γιατί αυτό είναι πολύ σωστό και μας απαλάσσει από ένα σωρό χαρτογραφειοκρατικές αναζητήσεις. Είναι το ότι παράλληλα με τα στοιχεία μας εμπεριέχεται και ο κωδικός 666, που δεν είχε κανένα λόγο να βρίσκεται εκεί. Όταν μάλιστα προτάθηκε να αλλάξει το νούμερο και να υιοθετηθεί κάποιο άλλο τριψήφιο νούμερο, οι δημιουργοί του, αρνηθηκαν κατηγορηματικά.
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Το θέμα είναι πως ότι και αν διαλέξουμε δεν θα έχουμε καμία απολογία για θα το πράξουμε καθαρά με την θέλση μας και την προαίρεση μας. Και αν χρειαστεί να "πονέσουμε" λίγο (ή πολύ) και αυτό θα έχει το λόγο του. Οι γέροντες έλεγαν "μην περιμένεις να σωθείς ξαπλωμένος" θέλοντας να επισημάνουν ότι κανείς δεν σώθηκε επιζητώντας την καλοπέραση. Και για να μην αναφέρουμε και άλλα παραδείγματα όπου τους αγίους μάρτυρες και προσπαθούσαν στην αρχή να τους δελεάσουν για να γίνουν ειδωλολάτρες με την "καλή" και άνετη ζωή και όλες τις άλλες απολαύσεις που θα απολάμβαναν χωρίς καν να κοπιάζουν. Τώρα αν εκείνοι ήταν τόσο "ανόητοι" ΄και δεν γνώριζαν τον συμφέρον(!) τους ή το έκαναν απο στενομυαλιά , τότε τι να πούμε? Μάκάρι να μας αξίωνε και μας ο Θεός τους ταλαίπωρους να γινόμασταν τόσο "ανόητοι" ώστε να προτιμούσαμε να τυρανηστούμε παρά να αρνηθουμε το θέλημα Του!
Θα σου πω λοιπόν μια μικρή ιστοριούλα .Οταν ήμουν πιο μικρός έβλεπα την Μαρία Δουράκη σε ένα μικρό τηλεοπτικό σταθμό καθώς και κάποιον ιερέα που είχαν ξεκινήσει εκστρατεία "ενημέρωσης" κατά του 666aposal έγραψε:1. Μάνο μου, σου επιτρέπω να έχεις άλλη άποψη (είδες πόσο καλός είμαι;lovethink έγραψε:Θα μου επιτρέψεις ως "μερικός" από τους "μερικούς" να έχω άλλη άποψη
Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης είναι .Ασχημο είναι να μην ψάχνουμε τα ένσημά μας από εδώ κι από εκεί ; να γίνονται όλα αυτόματα ;)
2. Το πρόβλημα με τις πιστωτικές κάρτες, το chip τον ΑΜΚΑ και τα συναφή δεν είναι η ψηφιοποίηση των στοιχείων, γιατί αυτό είναι πολύ σωστό και μας απαλάσσει από ένα σωρό χαρτογραφειοκρατικές αναζητήσεις. Είναι το ότι παράλληλα με τα στοιχεία μας εμπεριέχεται και ο κωδικός 666, που δεν είχε κανένα λόγο να βρίσκεται εκεί. Όταν μάλιστα προτάθηκε να αλλάξει το νούμερο και να υιοθετηθεί κάποιο άλλο τριψήφιο νούμερο, οι δημιουργοί του, αρνηθηκαν κατηγορηματικά.
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.
Είχα επιρρεαστεί τόσο πολύ , που δεν είχα δύναμη ούτε να κάνω όνειρα για το μέλλον .Πίστευα ότι όλα είναι μάταια , ότι σύντομα θα τελειώσει ο κόσμος , ότι σύντομα θα βγει ο Αντίχριστος , ότι σύντομα θα μας σέρνουν στο Σύνταγμα να μας εκτελέσουν που λέει ο λόγος
Με αποτέλεσμα όλο αυτό το εσωτερικό άγχος να μην προσφέρει τίποτα το θετικό στην ψυχολογία μου
Σε αυτό το "τρυπάκι" λοιπόν του "φοβάμαι την τεχνολογία ,τρέμω τα πάντα , καταδικάζω ότιδήποτε ηλεκτρονικό " δεν θέλω να ξαναμπώ.
Αν έρθει η ώρα να μας ζητήσουν να βάλουμε μικροτσίπ στο δεξί μας χέρι εκεί σίγουρα θα υπάρξει αντίσταση και θέλω να πιστεύω από πολύ κόσμο
Καλή Σαρακοστή
Συμφωνώ μαζί σουpanagiotisspy έγραψε:Για να λέμε και τα στραβά αλλά και τα σωστά, νομίζω ότι το παρακάτω είναι ρηξικέλευθο.
Μπείτε εδώ:
Μέχρι στιγμής έχει δείξει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ .Επίσης θα καταργηθεί το ΕΤΑΚ από το 2010 !
Καλή Σαρακοστή
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός. Ισως θα πρέπειεπιτέλους να καταλαβουν ότι πέρασαν οι εποχες του:
"Ψωμί, ελιά και Κώτσο βασιλιά" και του "Σοσιαλισμός και ξερό ψωμί".
Οποις πλέον δεν κάνει κάτι για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του λαού θα πηγαίνει σπίτι του.
"Ψωμί, ελιά και Κώτσο βασιλιά" και του "Σοσιαλισμός και ξερό ψωμί".
Οποις πλέον δεν κάνει κάτι για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του λαού θα πηγαίνει σπίτι του.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν πρέπει να φοβόμαστε τον διάβολο, ούτε τον γραμμωτό κώδικα. Φοβόμαστε όταν είμαστε (ή νιώθουμε ότι είμαστε) απομακρυσμένοι από τον Θεό. Όσο πιο δύσκολες θα είναι οι ημέρες εκείνες τόσο περισσότερη προστασία θα μας παρέχει ο Δημιουργός.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.