Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
Γεια σας αργησα λιγο να σας συστηθω ,αλλα καλλιο αργά παρά ποτέ.Ονομάζομαι Θεοχαρης  με φωναζουν Χάρη.Είμαι 32 ετων.Ειμαι από την μαρτυρική Κύπρο την νήσο των Αγίων.Είμαι νοσηλευτής στο επάγγελμα και δουλευω στις Α βοήθειες στο γενικό νοσοκομειο αμμοχωστου.Ειμαι παντρεμένος εδω και 7 χρόνια χωρίς παιδια δυστυχως προς το παρόν.Εργαζομαι βάριες και δυστυχως εχω λιγη ωρα στον υπολογιστη {ετσι και αλλιως δεν μπορω να μεινω και αρκετο χρονο πανω στον υπολογιστη}Προσπαθω και διαβαζω σχεδον ολα οσα λεγονται στις ομορφες συζητησεις συγχαρητηρια στους εμπνευστες αυτης της ιστοσελιδας και σε οσους εργαζονται για αυτη.Θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω ολους απο κοντα και ελπιζω να καταφερω να ρθω σε καπιοια συναντηση σας  πολυ θα χαρω να σας δω στην Κύπρο.Αγαπω τον ΧΡΙΣΤΟ για αυτο προσπαθω να τηρω τις εντολες Του.Δεν τα καταφερνω παντα πεφτω σε λαθη σε ολισθηματα πεφτω και σηκωνομαι πεφτω και σηκωνομαι και ελπιζω ο Θεος να με βρει ορθιο την ωρα εκεινη του χωρισμου της ψυχης απο το σωμα"εκει που θα σας βρω εκει θα σας κρινω"Συγνωμη αν στεναχωρησα καποιο απο εσας δεν ειχα πρόθεση να το πραξω.Τα λεμε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ & ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ.ΕΙΜΑΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΣΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ(ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ).ΒΡΗΚΑ ΤΟ SITE ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ,ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ..ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ..
EMAIL:vil@in.gr

EMAIL:vil@in.gr
ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΕΡΚΥΡΑgiannakis έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 20 ΕΤΩΝ ΑΓΑΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ[/b]
Να πηγαίνεις στον ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ είναι ΥΠΕΡΟΧΑ :))))))))))))
Και να σου μεταδώσουν οι Κερκυραίοι λίγη από την ανεμελιά τους και τη τρέλλα τους

hi
Ας συστηθω και εγω.με λενε γιαννη ειμαι 24 χρονων ειμαι αποφοιτος της Αθωνιαδος εκκλησιατικης ακαδημας το αγιου ορους,αποφοιτος της Ανωτερας εκκλησιατικης σχολης και τωρα φοιτητης θεολογιας στην σαλονικης αλλα και πρωην δοκιμος μοναχος αγιου ορους.hobby  εχω βυζαντινη μουσικη και ψαλτης και αγιογραφος αλλα και πολυ εξω για καφεδες!!!!Να στε ολοι καλα!!!!