Στη γιορτή του πατέρα σήμερα ευχές

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

omirosx
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Για τη γιορτή του Πατέρα

Δημοσίευση από omirosx »

Φίλε μου μπορεί να κατέβηκες με πλήρη σύνθεση αλλά εγώ μόνο με τον (Δομάζο) θα σας κερδίσω Δηλαδή εννοώ την γιορτή της (secretary)
Δηλαδή της δακτυλογράφου. Και τα περισσότερα φρούτα έρχονται από την Αγγλία. Ακούω τακτικά για αυτές τις διάφορες γιορτές αλλά ποτέ δεν έχω δώσει σημασία. ¨Έχει πάρει το αυτί μου περί γιαγιάς και πεθεράς και βάλε τώρα που γυρίζει. Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Με το Δομαζο αρχηγο και επιθεση τον Χαρη
αρχιζουνε οι ντριμπλες μας μπροστα στο Δεληκαρη !

Ψαλιδια αναποδα και σουτ να σκισουμε τα διχτυα
Ομηρε αλλαξε ονομα και αν θες και παλι ριχτα ! :lol: :lol:
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

PerlMaster έγραψε:Δεν υπάρχει γιορτή του πατέρα , ποτέ δεν υπήρχε , όποιος θέλει να ευχηθεί στον πατέρα του ας το κάνει κατά την ημέρα της ονομαστικής του εορτής . Αυτά ισχύουν ακριβώς τα ίδια και για την πολυδιαφημισμένη εορτή της Μητέρας . Επίσης ισχύουν και για όλες τις άλλες «παγκόσμιες ημέρες» και εορτές που θέλουν να επιβάλουν οι διαβολικές οργανώσεις .
Γιορτές παγκόσμιες πολλές φορές με γελοία ονόματα όπως οι επόμενες:

21 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια ημέρα μητρικής γλώσσας (φαιδρότατο !)
08 Μαρτίου - Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας (υποτιμητικότατο !)
15 Μαρτίου - Παγκόσμια ημέρα Προστασίας του Καταναλωτή ! (τι μας λες)
27 Μαρτίου - Παγκόσμια ημέρα του Θεάτρου
02 Απριλίου - Παγκόσμια ημέρα του Παιδικού Βιβλίου (το ξέρατε αυτό?)
20 Απριλίου - Παγκόσμια ημέρα Τύπου
22 Απριλίου - Παγκόσμια ημέρα της Γης (νεοπαγανιστικότατο)
3 Μαΐου - Παγκόσμια ημέρα του Ήλιου (νεοπαγανιστικότατο)

Τελειωμό δεν έχουν, αν θέλετε μια πιο μεγάλη λίστα από δαύτες κοιτάξτε εδώ

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://users.sch.gr/panpavelis/EGRAFA/PAGOSMIES%20IMERES.doc
Εορτές χωρίς περιεχόμενο που καμία τους δεν προϋποθέτει πίστη ή Θεό για να εορταστεί . Εορτές που απευθύνονται σε όλους αδιακρίτως , Χριστιανούς, μωαμεθανούς, άθεους . Γιορτές για μια ανερμάτιστη «μάζα» ακριβώς όπως την θέλει η νέα τάξη πραγμάτων , όπως την θέλουν όλες αυτές οι εβραιωμασωνικοδιαβολικές οργανώσεις που προετοιμάζουν το έδαφος για το τζιτζί τον αντιχ.

Θέλετε να εορτάσετε αδελφοί ? Να κάθε Κυριακή η Θεία λειτουργία σας περιμένει . Θέλετε να εορτάσετε ακόμα πιο πολύ ? Να και οι αγρυπνίες , οι εσπερινοί και τα απόδειπνα , τι άλλο μπορεί να ποθεί εδώ στο κόσμο ένας Χριστιανός ?
Εχεις εν μέρει δίκαιο αδελφέ μου.

Οι παγκόσμιες μέρες έχουν περισσότερο πολιτικό χαρακτήρα παρά θρησκευτικό. Μας θυμίζουν για πράγματα που στο παρελθόν αλλα και στο παρόν παραμένουν προβληματικά.

Δεν είναι δυνατόν όλοι σε παγκόσμιο επίπεδο να γιορτάζουν το Ορθόδοξο συναξάρι της ημέρας. Ουτε μια παγκόσμια γιορτή ωθεί τα πράγματα προς τον οικουμενισμό και την παγκοσμιοποίηση.

Μέχρι η Ορθοδοξία να ενώσει όλο τον κόσμο ας κάνουμε και λίγο χώρο για τα "υποκατάστατα" ...

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
omirosx
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.

Δημοσίευση από omirosx »

Έχω μία απορία και θέλω να το μιλήσουμε. Τα γενέθλια δεν είναι χριστιανική γιορτή. Έτσι λοιπόν οι χριστιανοί δεν πρέπει να την γιορτάζουν Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό γιορτάζεται στα άλλα κράτη, ¨Ομως από ότι διαβάζουμε και συζητάμε με πολλούς φίλους εν Ελλάδι μιλώ. Αναφέρονται για τα γενέθλια που έκαναν των παιδιών τους ¨η και οι ίδιοι οι γονείς. Γιατί γιορτάζεται αφού δεν είναι Χριστιανική γιορτή και περισσότερο δεν είναι ορθόδοξη. Εγώ δεν λέω ναι γιορτάστε ¨η μη γιορτάζεται αλλά πρέπει να ξέρουμε να δίνουμε και απαντήσεις στα παιδιά μας. Θα σας δώσω ένα (τιπ) το λένε Στο βιβλίο Γενέσεως πρώτος τόμος Π. Τρεμπέλα και στην σελίδα 390 λέγει Να γιορτάσεις ότι από την ανυπαρξία ήρθες στην ύπαρξη Κάνει την μεγάλη διαφορά κατά πως θα γιορτάσεις είναι και αυτό μέσα στα ερωτηματικά Και αν τιμήσω χωριστά την γιορτή τη Μάνας που τόσο πολύ τιμώ και έμαθα και τα παιδιά μου από μικρά και το κάνουν πάντα με πολύ αγάπη. Μήπως παραμέλησα κάποια χριστιανική γιορτή και προτίμησα της Μάνας αντί του Αγίου; Χώρος υπάρχει για όλους

Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.

Δημοσίευση από Teri »

omirosx έγραψε:Έχω μία απορία και θέλω να το μιλήσουμε. Τα γενέθλια δεν είναι χριστιανική γιορτή. Έτσι λοιπόν οι χριστιανοί δεν πρέπει να την γιορτάζουν
Τότε γιατί οι χριστιανοί γιορτάζουν τα Χριστούγεννα; Το γενέσιον του Προδρόμου; Της Θεοτόκου;

Δε νομίζω να είναι κακό να γιορτάζεις γενέθλια σ' ένα παιδάκι! Όταν όμως μεγαλώνεις δεν πρέπει να αποδίδεις μεγαλύτερη τιμή στον Άγιο του οποίου το όνομα φέρεις;

Έχω μια φίλη, που έμαθε ότι είναι υιοθετημένη και μάλιστα έχει παραποιηθεί η ημερομηνία γέννησής της! Ξέρεις τι μου είπε όταν το έμαθε; "Τελικά το μόνο σταθερό στη ζωή μου, είναι τ' όνομά μου το μικρό! Αυτό κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μου το πάρει! Άλλωστε η βάπτιση είναι μυστήριο!"
omirosx
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΧΕΣ

Δημοσίευση από omirosx »

[]Φίλε μου αν αντί Ονομαστική εορτή έλεγα στο παιδί και το μάθαινα ότι θα γιορτάζουμε το γενέθλιο και όχι την ονομαστική σου εορτή τότε ήμουν ένοχος. Μα δεν απορρίπτω την ονομαστική χάρης του γενέθλιου δεν νομίζεις;[/b]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”