Evi_J έγραψε:Η ευαισθησία είναι κατά την γνώμη μου ένα κομμάτι της καλής καρδιάς.

Απλά κατά την γνώμη μου έχεις κολλήσει σε κάτι συναισθηματικό που σε κραττάει δέσμιο εκεί που δεν πρέπει. Και πιστεύω ότι ξέρεις τι είναι. Απλά για κάποιο λόγο δεν θες να το πολεμήσεις....
Δε σε πιάνω αλλά οκ
Οσο αφορά το θέμα "παιδιά"
Είναι πιο επικίνδυνο να παρακολουθούν ειδήσεις , ή να βλέπουν διαφημίσεις ή να κάθονται στο κουμπιούτερ ή ή ή ή ή
Σήμερα είναι ΟΛΑ επικίνδυνα
Αλλά Πότε όμως ;
ΟΤΑΝ ο γονιός δεν συμβουλεύει το παιδί του με ΚΑΛΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ τρόπο
Συμβούλεψε το παιδί σου (γενικά μιλάω) πες του τη γνώμη σου αλλά ως εκεί.
Δεν μπορείς να του κατεβάσεις πχ το γενικό και να το κλειδώσεις στο δωμάτιο επειδή επιμένει να δει ένα σήριαλ που εσύ το βρίσκεις "επικίνδυνο"
Διότι πιο επικίνδυνη είναι η αντίδραση
Κατά τη γνώμη μου επικίνδυνο σήριαλ αλλά στα όρια της ΒΛΑΚΕΙΑΣ ήταν οι μάγισσες της Σμύρνης
Αλλά θεωρώ πως υπάρχουν ώριμα παιδιά σήμερα
Δεν θέλω να υποτιμάμε τα παιδιά που σήμερα είναι 10-12-14 χρονών
Και να σου πω και τη γνώμη μου ?
Το θεωρώ επικίνδυνο και μόνο που κάθονται σπίτι να δουν μια σειρά όποια και να'ναι , αντί να έρθει σπίτι ένας φίλος μια φίλη να παίξουν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι , να γεμίσει το σπίτι παιδικές χαρούμενες φωνούλες
Τα παιδιά μεγαλώνουν σε τσιμέντα κλεισμένα πλέον
Εγώ τουλάχιστον άνοιξα και κάμποσες φορές γόνατο κεφάλι κτλπ
Δεν είδα πολλά σήριαλ στην ηλικία των 12-14 γιατί εκείνη την εποχή είχαν πρωτοβγεί οι βιντεοκασέτες και έβλεπα Ελληνικές ταινίες όπως Θανάση Βέγγο και Βλαχοπούλου
Θυμάμαι μια Μαντάμ Σουσού και αργότερα θυμάμαι τους "Απαράδεκτους" και τις "3 χάριτες"
Επίσης θυμάμαι πως παλιά δεν υπήρχε βωμολοχία στις σειρές
Το γέλιο έβγαινε από την υπόθεση και όχι από τις ύβρεις όπως σήμερα
Που θέλω να καταλήξω ;
Στο ότι δεν θεωρώ επικίνδυνο ένα σήριαλ Ελληνικό
Θεωρώ πιο επικίνδυνες τις ειδήσεις του STAR
Επειδή όμως δεν το έχω δει το σήριαλ αυτό , δεν μπορώ να έχω απόλυτη άποψη , ίσως και καθόλου άποψη
Απλά δεν μπορώ να θεωρήσω αποσπασματικά ένα σήριαλ επικίνδυνο και όχι όλη τη σημερινή τηλεόραση και τις ώρες που περνάει ένα παιδί μπροστά σε αυτήν