Χρόνια πολλά babisgr. + Χρόνια πολλά Χαράλαμπε!

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια πολλά babisgr.

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Evi_J έγραψε:Πάντως θα ήθελα να ξέρω πόσο με κάνουν και οι άλλοι. (Από όσο θυμάμαι δεν νομίζω να τους έχω πει)
Εγώ σε κάνω πάνω κάτω, κάτι λιγότερο από μένα (43 είμαι)! :smile:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Ευχαριστώ που μου το είπες. :wink:
Πριν σου πω πόσο είμαι, μήπως έχεις όρεξη να γράψεις γιατί με νομίζεις τόσο;

ΥΓ: Εγώ σε έκανα κάπου στα 38
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Evi_J έγραψε:Ευχαριστώ που μου το είπες. :wink:
Πριν σου πω πόσο είμαι, μήπως έχεις όρεξη να γράψεις γιατί με νομίζεις τόσο;

ΥΓ: Εγώ σε έκανα κάπου στα 38
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ωραία έκπτωση! Πάντως όντωςτόσο φαίνομαι! :8 Θα σου το επιβεβαιώσουν όσοι φορουμίστες έχω γνωρίσει προσωπικά.
Κοίταξε, προφανώς κρίνω εξ'ιδίων τα αλλότρια!

Σε έκανα κάπου τόσο (38-40), γιατί από τη μία το γράψιμό σου δεν προσιδιάζει σε κάποιαν μεγαλύτερης ηλικίας (αν και έχεις αυστηρά μέτρα,ενίοτε διαφωνώ σε αρκετά, αλλά διαλλακτικά εν πάση περιπτώσει), από την άλλη, είναι εμφανείς κάποιες γνώσεις που έχεις, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από κάποιες σπουδές μονοδιάστατες, αλλά δείχνουν μια κάποια προσπάθεια "απλώματος" του γνωσιολογικού επιπέδου σε διάφορους τομείς. Ολα αυτά προϋποθέτουν κάποια ηλικία Α, δεν νομίζω να είσαι και 20! :smile:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

panagiotisspy έγραψε:Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ωραία έκπτωση!
Παρακαλώ... Αλλά πράγματι τόσο σε έκανα, δεν το είπα ως κοπλιμέντο.
Σε έκανα κάπου τόσο (38-40), γιατί από τη μία το γράψιμό σου δεν προσιδιάζει σε κάποιαν μεγαλύτερης ηλικίας (αν και έχεις αυστηρά μέτρα,ενίοτε διαφωνώ σε αρκετά, αλλά διαλλακτικά εν πάση περιπτώσει),
Ναι μεγαλύτερης ούτε εγώ πιστεύω ότι θα με έκανε κάποιος. Μικρότερης ναι, αλλά δεν ήξερα πόσο μικρότερης. Όμως δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν τα αυστηρά μέτρα με την ηλικία μου. Δηλαδή οι νέοι δεν μπορούν να έχουν αυστηρά μέτρα;
από την άλλη, είναι εμφανείς κάποιες γνώσεις που έχεις, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από κάποιες σπουδές μονοδιάστατες, αλλά δείχνουν μια κάποια προσπάθεια "απλώματος" του γνωσιολογικού επιπέδου σε διάφορους τομείς.
Αν μόνο είχες είχες ιδέα το πόσο με κολάκεψες αυτήν την στιγμή, :mrgreen: δεν θα το ελέγες αυτό. Μου φαίνεται ότι εσύ βάλθηκες να με στείλεις στην κόλαση. (Η μετροφροσύνη δεν είναι το δυνατό μου σημείο).

Λοιπόν, λόγο του ότι δεν ξέρεις βέβαια την ζωή μου, δεν σε αδικώ που σχημάτησες αυτήν την ιδέα, όμως κάνεις λάθος. Η γνώση είναι θέμα επιλογής της ψυχής, όχι το σε ποια σχολεία έχει σπουδάσει. Το πόσο πολύ θέλει να ασχοληθεί η ψυχή σου με κάτι, εν προκειμένο με την γνώση. Η γιαγά μου ήταν πολύ αυστηρή στα θέμα μόρφωση και έτσι καταναγκαστικά έμαθα ότι ήθελε να μου μάθει. Έτσι, λίγο από την πίεση της, λίγο από την δική μου την αγάπη για την γνώση, όταν διαπίστωσα της ελλείψης της σχολικής εκπαίδευσης (που τότε δεν είχα ιδέα για τυχών μασσώνους δηλαδή για μόρφωση υπό το μηδέν) σταμάτησα το σχολείο, και συνέχισα την εκπαίδευση μόνη μου. Για την ακρίβεια είμαι του δημοτικού σε ότι αφορά της τάξης που πήγα σε σχολείο του κράτους.
Ολα αυτά προϋποθέτουν κάποια ηλικία Α, δεν νομίζω να είσαι και 20! :smile:
Βασικά είμαι 34. Πώς σου φαίνεται; Λίγο ή πολύ; :lol:
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν ήθελα να σε κολακεύσω, και τελικά όντως δεν το έκανα απ' ό,τι φαίνεται, μάλλον αγενής τελικά αποδείχτηκα!
Εσύ με κατασκλάβωσες αφαιρώντας μου μια ολόκληρη 5ετία, ενώ εγώ σου φόρτωσα 5-6 χρόνια! :8

Εν τάξει κανείς σε τελική ανάλυση δεν μπορεί να ξέρει, τι γίνεται με τον άλλον, έτσι είναι.

Χάρηκα για το chat!
Νάσαι καλά
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

panagiotisspy έγραψε:Δεν ήθελα να σε κολακεύσω, και τελικά όντως δεν το έκανα απ' ό,τι φαίνεται, μάλλον αγενής τελικά αποδείχτηκα!
Α, όχι μην το λες! ΚΑΘΟΛΟΥ μην το λες. Μου έδωσες την ιδέα πόσο περίπου με κάνουν οι άλλοι κάτι πολύ χρήσιμο για μένα.
Εν τάξει κανείς σε τελική ανάλυση δεν μπορεί να ξέρει, τι γίνεται με τον άλλον, έτσι είναι.
Πράγματι! Μάλιστα κάποιες φορές βλέπουμε και κουφά και αποπάνω...
Χάρηκα για το chat!
Νάσαι καλά
Me too! Have a nice... night :lol:
Και εγώ πρέπει να φύγω. Ξύπνησα ξημερώματα σήμερα και πάω για ύπνο.
Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από babisgr »

Evi_J έγραψε:Μα.. πως να μάθεις ένα τόσο δύσκολο όνομα Μπάμπη μου; Σίγουρα το όνομα μου, είναι ένα όνομα τόοοοσο σπάνιο που δεν γινεται να το έχεις ξανακούσει ποτέ. Με λένε... Παρασκευή. (Εύη) :lol: :lol: :lol: :lol:
Εξ' ού και το "Evi_J". Το "J" σημαίνει "japan" που είναι μια χώρα που λατρεύω. Χάρη σε αυτήν ασχολήθηκα με τον χριστιανισμό γι' αυτό και την τιμάω. Όσο για το "Evi" απλά για να μην είναι μεγάλο το username. Πάντως προτιμώ το Παρασκευή από το Εύη γιατί πολύ απλά "έτσι με βάφτισε ο παπάς" όπως συνήθιζαν να λένε οι παππούδες μας. Τους μοντερνισμούς που "εντελώς κατά τύχη" σε κάνουν να ξεχνάς ποιος είσαι για χατήρι της μόδας (με κάτι ονοματα βρε παιδι μου... μια συλλαβή... λες και άμα πουν ολόκληρο το όνομα σου θα παθουν τίποτα) δεν τους ανέχομαι. Γι' αυτό και προτιμώ να γράφω "Χαράλαμπος" αντί για "Μπάμπης" έστω και αν μου κάνει κακό (έχω πρόβλημα με το χέρι μου και δεν μπορώ να γράφω για πολύ).. Αλλά τέσπα... αρκετά με την πολυλογία...
Να πω την αλήθεια, δε ξέρω για ποιο λόγο, μάλλον ασυνέσθητα θα έλεγα, σε θεωρούσα άντρα :mrgreen: :mrgreen:
Και εγώ χρησιμοποιώ το babisgr διότι με βολεύει περισσότερο και είναι πιο σύντομο να το γράφω για να κάνω σύνδεση στο forum.. :lol: Αλλά στη καθημερινότητά μου με φωνάζουν, αν όχι όλοι οι περισσότεροι, Χαράλαμπο...

Μου επητρέπεις στον ενικό έτσι??
Εννοείται! :wink: (Εγώ προσωπικά συνήθως μιλάω στον πληθυντικό προς τους άλλους αλλά δεν με πειράζει το πως θα μου μιλήσουν αυτοί). Όμως πόσο χρονών με κάνεις για να λες "Εγώ έχω τη χάρη και εσύ τα χρόνια)". Πάντως θα ήθελα να ξέρω πόσο με κάνουν και οι άλλοι. (Από όσο θυμάμαι δεν νομίζω να τους έχω πει)
Ε, σε υπολόγιζα λίγο λιγότερο των 40 χρονων...Αλλά τελικά μας βγήκες 34 :wink:
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

babisgr έγραψε:Να πω την αλήθεια, δε ξέρω για ποιο λόγο, μάλλον ασυνέσθητα θα έλεγα, σε θεωρούσα άντρα :mrgreen: :mrgreen:
XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA! XA!

1. Χρόνια πολλά και αρεστά στον Κύριο, παλικάρι μου! Εύχομαι να είσαι ΠΑΝΤΟΤΕ ένας μαχητής των Χριστιανικών πεποιθήσεων. Σε δυο μέρες που ξανα-έχεις γιορτή θα τα ξανα-πούμε (τις ευχές)!
2. Παρασκευή, Παναγιώτη και Χαράλαμπε γέλασα πολύ με τις ωραίες σας ατάκες! Εύγε και πάντα τέτοια!
3. Εγώ σε 2.5 μήνες γίνομαι ακριβώς 48, αλλά φαίνομαι ΠΟΛΥ νεώτερος (47).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

babisgr έγραψε:Να πω την αλήθεια, δε ξέρω για ποιο λόγο, μάλλον ασυνέσθητα θα έλεγα, σε θεωρούσα άντρα :mrgreen: :mrgreen:
Εγώ πάλι αντιθέτως, με εντελώς με διαυγή συναίσθηση σε θεωρούσα άντρα. :lol: :lol: :P
Και εγώ χρησιμοποιώ το babisgr διότι με βολεύει περισσότερο και είναι πιο σύντομο να το γράφω για να κάνω σύνδεση στο forum.. :lol: Αλλά στη καθημερινότητά μου με φωνάζουν, αν όχι όλοι οι περισσότεροι, Χαράλαμπο...
Χάρηκα πολύ για την γνωριμία Χαράλαμπε!
Αλήθεια αυτό το "babisgr" έχω την εντύπωση ότι το έχω ξανακούσει. Μήπως μπαίνεις στο freestuff.gr? Αν και εγώ μπαίνω σπάνια εκεί...
Σόρρυ για την απογοήτευση :lol: :lol:
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Είδες Παρασκευή τι τραβάς όταν ασχολείσε με τα μεγάλα;
Θα μπορούσες να γράψεις κάτι για το εθνικό διαζύγιο και να πέσεις ηλικιακώς κατά πολύ.
Έστω λίγο Μύκονο, κάτι τέλος πάντων....

Μου φάινεται είχε δίκιο ο Χαραλαμπος. Μάλλον δεν θα χρειαστεί να βάλουμε άλλο θέμα για τη γιορτή του.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”