agiooros έγραψε:ποιο DVD?
Τώρα με φέρνεις σε δύσκολη θέση....
Πώς λέγανε παλιά κάτι για ένα κότερο και πιο μετά κάτι για ένα ασανσέρ; Ε, τώρα θα λέμε "Είδα κι εγώ το dvd" ....οι χτεσινοί συνδαιτημόνες....
Συντονιστής: Συντονιστές

agiooros έγραψε:ποιο DVD?

aposal έγραψε: (Καλά θα φάω ξύλο στο τέλος)

Τα άσχημα της συνάντησης :
Οι απουσίες αρκετών - τελικά - μελών!
Τα ωραία :
1. Η συμμετοχή μας στη Θεία Λειτουργία
2. Το ότι, για τρίτη φορά φέτος "συναντηθήκαμε" με τον αγαπημένο μας Άγιο!
3. Το ότι παρά τις απουσίες είμασταν αρκετά άτομα. Μέτρησα 22 άτομα συνολικά, από τα οποία τα 12 είναι ενεργά μέλη!
4. Η ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά νέα, εκλεκτά μέλη. Κατά χρονολογική σειρά συνάντησης, τα νέα μέλη που γνώρισα ήσαν οι :
Ο Ηλίας (iliasgr)
Η Θεοδώρα (Theodora) από την Πάτρα
Η Δήμητρα (Dimi79)
Ο Βασίλης (arxontopoulo), από τον οποίο οφείλω να ζητήσω - δημόσια - συγγνώμη
Η Βασιλική (vasilikirimp) με την υπέροχη Αθανασία - Μαρία (καλά, έπαθα πλάκα με τον μικρό άγγελο!)
Ο Σπυρίδωνας (spiridonas), που δυστυχώς έφυγε εσπευσμένα, όταν συνειδητοποίησε ότι στην παρέα μας ήταν και ένας γνωστός του από γειτονική πόλη (!!!)![]()
![]()
![]()
Λυπήθηκα που δεν είδα και δεν γνώρισα από κοντά τους :
Κων/νος (Kostantinosve)
Βεταμβρία
Γιάννης (Captain Yiannis) και Δέσποινα
Χρήστος (eortologio) με τη σύζυγο
Τα παιδιά της (smarti) + Κατερίνα + Σούλα με 3 παιδιά
Κων/νος (AngelsGR)
Κων/νος (perivleptos, Επανωμή)
οι οποίοι είχαν δηλώσει συμμετοχή, όπως και κάποιο άλλο μέλος εκ Θεσσαλονίκης που μου είχε πει ότι πιθανόν να ερχόταν.
Δεν πειράζει, αδέλφια, την επόμενη φορά, στο εγγύς μέλλον!
Εύχομαι στον Κλεάνθη να πάνε όλα κατ' ευχήν!
Ευχαριστώ τον Κων/νο (Konstantinoupolitis) για την τηλεφωνική του παρέμβαση!

Ακριβώς πριν ένα χρόνο το DVD το συγκεκριμένο, κλάπηκε μεταξύ Μαξίμου και σακακιού του Θέμου.agiooros έγραψε:ποιο DVD?

theodora έγραψε:Ακριβώς πριν ένα χρόνο το DVD το συγκεκριμένο, κλάπηκε μεταξύ Μαξίμου και σακακιού του Θέμου.agiooros έγραψε:ποιο DVD?
Καιρός ήταν να βγει και αυτό στην επιφάνεια και με τις επίμαχες σκηνές ολόκληρες!!!
(ανώνυμες πηγές αποκάλυψαν πως φέρει και το λογότυπο του φόρουμ μας)

Ε, καλά, δε θα τα χαλάσουμε στην ....προίκα!vasilikirimp έγραψε: Τέρι ευχαριστώ το κούκλο σου που πρόσεχε τη τσαπερδώνα μου!!!!!!

ελπιζω να μας καλεσετε και μας στο γαμο.....................vasilikirimp έγραψε:Ευχαριστώ συμπεθέρα για τη κατανόηση
Μόνο να μου το προσέχεις το χρυσό μου σε θερμοπαρακαλώ!!!!!