Καλό κι ευλογημένο μήνα σε όλους!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλό κι ευλογημένο μήνα σε όλους!!!
Καλο μηνα σε ολους σας ευχομαι,καλη εβδομαδα και με το καλο να γιορτασουμε τις Αγιες μερες των Χριστουγεννων που κοντοζυγωνουν,ειρηνικα,αναιμακτα,και ευλογημενα

«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
theodnot
- Βασικός Αποστολέας

Re: ΚΑΛΟ Κ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
eleimon έγραψε:Καλο μηνα σε ολους σας ευχομαι,καλη εβδομαδα και με το καλο να γιορτασουμε τις Αγιες μερες των Χριστουγεννων που κοντοζυγωνουν,ειρηνικα,αναιμακτα,και ευλογημενα![]()
![]()
καλο και ευλογημενο μηνα σε ολους ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου... μακαρι το χριστιανικο πνευμα των χριστουγεννιατικων ημερων που ζυγωνουν να αγγιξει τις καρδιες μας και να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι, με αγαπη και θεληση συμπαραστασης προς τους αδερφους μας, χωρις κακιες μιση και φθονο...και αυτη η αλλαγη να κρατησει οχι μονο τον επομενο χρονο αλλα και ολα τα χρονια της υπολοιπης ζωης μας...
-
DOMINIQUE
- Έμπειρος Αποστολέας

Ευλογημένο μήνα σε όλους σας.Υπέροχος μήνας,γιορτές,μυρωδιές γλυκών στα σπίτια,γλυκαίνει κι η καρδιά μας,μαλακώνει... 
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλό μας μήνα και καλόν αγώνα να κάνουμε! Εύχομαι όλοι μας να είμαστε πανέτοιμοι πνευματικά, για την μεγάλη (επι)κοινωνία με τον Κύριό μας, την ημέρα της γέννησής Του!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλό μήνα και από εμένα σε όλους
Μη πτοείστε απο τον αγώνα - ΑΞΙΖΕΙ
Μη πτοείστε απο τον αγώνα - ΑΞΙΖΕΙ
Καλό μήνα κ απο μένα! Εύχωμαι ο Δεκέμβρης με την γέννηση του Κυρίου να φέρει κ την αναγέννηση στις καρδιές όλων μας!
Γνωρισόν μοι Κύριε, οδόν εν η πορεύσομαι, ότι προς σέ ήρα την ψυχήν μου..
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλο και ευλογημενο μηνα σε ολους τους αδελφους/ες.
Οπως αιωνιως και αφραστως και αρρητως και αρρευστως, γενναται συνεχως ο Υιος και Λογος, παρα του Θεου Πατρος, ετσι να γενναται συνεχως μεσα σε ολους, η θεληση για αγωνα πνευματικο και η αγαπη για τον Χριστο.
Οπως αιωνιως και αφραστως και αρρητως και αρρευστως, γενναται συνεχως ο Υιος και Λογος, παρα του Θεου Πατρος, ετσι να γενναται συνεχως μεσα σε ολους, η θεληση για αγωνα πνευματικο και η αγαπη για τον Χριστο.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Καλο και ευλογημενο μηνα σε ολους...
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό