Χρόνια πολλά Κατερινούλες
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά Κατερινούλες
ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ
!!!!!!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΕΣ
Οι επικαιροποιημένες (!!) σημειώσεις μου, αναφέρουν 3 μέλη με το όνομα Αικατερίνη :
1. Katerina που μένει στο Μόντρεαλ του Καναδά,
2. katerina71, η γνωστή περιβαλλοντολόγος
3. Teri, η γνωστή, εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη.
Εύχομαι όλες σας, αλλά και όσες γιορτάζουν αλλά δεν τις μνημόνευσα, ο πτωχός, Χρόνια πολλά και - κυρίως - ευάρεστα στον Κύριο!
Επίσης σήμερα γιορτάζουν και όσοι έχουν το όνομα του μεγαλομάρτυρα Μερκουρίου. Δεν γνωρίζω αν το καλό μας μέλος Merkourios γιορτάζει σήμερα, πάντως εύχομαι και σ' αυτούς καλόν αγώνα και πάντοτε να βρίσκονται υπό την σκέπην της Μεγαλόχαρης Παναγίας μας!
1. Katerina που μένει στο Μόντρεαλ του Καναδά,
2. katerina71, η γνωστή περιβαλλοντολόγος
3. Teri, η γνωστή, εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη.
Εύχομαι όλες σας, αλλά και όσες γιορτάζουν αλλά δεν τις μνημόνευσα, ο πτωχός, Χρόνια πολλά και - κυρίως - ευάρεστα στον Κύριο!
Επίσης σήμερα γιορτάζουν και όσοι έχουν το όνομα του μεγαλομάρτυρα Μερκουρίου. Δεν γνωρίζω αν το καλό μας μέλος Merkourios γιορτάζει σήμερα, πάντως εύχομαι και σ' αυτούς καλόν αγώνα και πάντοτε να βρίσκονται υπό την σκέπην της Μεγαλόχαρης Παναγίας μας!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρονια πολλα σε ολες τις Κατερινες και ιδιαιτερως στην Τερι μας που την αγαπαμε πολυ!!!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΤΕΡΙ ΜΑΣ!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Χρόνια πολλά και ευάρεστα στον Κύριο μας, για όλες τις Κατερινούλες του φόρουμ μας! 
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
-
larys
- Τακτικό Μέλος

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες με υγεία :)
Αντί αγαθών,ων εποίησας,Χριστέ,τω γένει των Εβραίων,σταυρωθήναί σε κατεδίκασαν,όξος και χολήν σε ποτίσαντες.Αλλά δος αυτοίς,Κύριε,κατά τα έργα αυτών,ότι ου συνήκεν την σην συγκατάβασιν.
Χρόνια Πολλά σε όλες τις Κατερίνες με υγεία και αγάπη Κυρίου στις ψυχές σας!

Γνωρισόν μοι Κύριε, οδόν εν η πορεύσομαι, ότι προς σέ ήρα την ψυχήν μου..
-
DOMINIQUE
- Έμπειρος Αποστολέας

Xρόνια πολλά και καλά γεμάτα Θεό και υγίεια στις Αικατερίνες μας και στους Μερκούριους μας. 
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...
-
arxontopoulo
- Συστηματικός Αποστολέας

Raxil, Katerina, katerina71, Teri και Μερκούριε, ο Θεός να σας δίνει χρόνια μετανοίας και πλούσια σε πνευματικούς καρπούς! Καλό παράδεισο σε όλους! 
Όπως αγαπάς!
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, όλους σας!
Με τη σειρά μου να ευχηθώ στις συνονόματες καθώς και στους Μερκούριους Χρόνια καλά κι Ευλογημένα!!!
Να είστε όλοι καλά!
Με τη σειρά μου να ευχηθώ στις συνονόματες καθώς και στους Μερκούριους Χρόνια καλά κι Ευλογημένα!!!
Να είστε όλοι καλά!
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρονιά πολλά και στον Μερκούριο!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.