Χωρίς προβλήματα
Συντονιστής: Συντονιστές
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΘΕΟ
[Δεν υπάρχουν άνθρωποι που τους άφησε ο Θεός, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που άφησαν τον Θεό. Και αν κάποιον λόγο τέτοιον τον είπε κάποιος γέροντας για τον υποτακτικό του. Εσύ δεν πας για καλογριά, έτσι δεν είναι; Και να σου πω κι' εγώ από τα δικά μου πρακτικά ¨έχω μία γειτόνισσα νούμερο ένα από Θεό και Πίστη και σε έργα. Δύο φορές προσπάθησε να πάει για μοναχή. Δεν θα πω ολόκληρες τις ιστορίες, πως και γιατί, αλλά το ζουμί που λέμε. Στην Δεύτερη της προσπάθεια της λέει ο γέροντας που πήγε για μοναχή. Άκου. Εάν ένα από τα παιδιά σου ¨η τα εγγόνια σου μπορέσεις να τα μεγαλώσεις με Θεό μέσα τους δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Αυτό ερμηνεύει και η επιστολή του Παύλου ¨Α-Τιμ-¨Β-15- Και ο Αδάμ δεν απάτησε, αλλά απατήθηκε η γυναίκα και έκανε την παράβαση. --Θα σωθεί δε, κάθε γυναίκα με την γέννηση και την ανατροφή΄τέκνων, εάν μείνουν οι γυναίκες στην πίστη και στην αγάπη και στον αγιασμό με σωφροσύνη.
Τι πιό όμορφο και ωραίο. Γύρω από αυτό έχω μιλήσει πολλές φορές.
[/b]
[/b]
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΘΕΟ
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. :) :)omirosx έγραψε:[Δεν υπάρχουν άνθρωποι που τους άφησε ο Θεός, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που άφησαν τον Θεό. Και αν κάποιον λόγο τέτοιον τον είπε κάποιος γέροντας για τον υποτακτικό του. Εσύ δεν πας για καλογριά, έτσι δεν είναι; Και να σου πω κι' εγώ από τα δικά μου πρακτικά ¨έχω μία γειτόνισσα νούμερο ένα από Θεό και Πίστη και σε έργα. Δύο φορές προσπάθησε να πάει για μοναχή. Δεν θα πω ολόκληρες τις ιστορίες, πως και γιατί, αλλά το ζουμί που λέμε. Στην Δεύτερη της προσπάθεια της λέει ο γέροντας που πήγε για μοναχή. Άκου. Εάν ένα από τα παιδιά σου ¨η τα εγγόνια σου μπορέσεις να τα μεγαλώσεις με Θεό μέσα τους δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Αυτό ερμηνεύει και η επιστολή του Παύλου ¨Α-Τιμ-¨Β-15- Και ο Αδάμ δεν απάτησε, αλλά απατήθηκε η γυναίκα και έκανε την παράβαση. --Θα σωθεί δε, κάθε γυναίκα με την γέννηση και την ανατροφή΄τέκνων, εάν μείνουν οι γυναίκες στην πίστη και στην αγάπη και στον αγιασμό με σωφροσύνη.
[/b]
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Χωρις προβληματα
Σμάρω,smarti έγραψε:Απο τοτε που εκανα την εγχειρηση στη μεση ,ολα πανε καλα στη ζωη μου.Τα παιδια ειναι καλα ,ολα ειναι καλα και με την υγεια μου και γενικα δεν εχω προβληματα μεγαλα.Αυτο ομως με κανει και στεναχωριεμαι ,γιατι λενε οτι οταν δεν εχεις προβληματα και δυσκολιες ,κατι δεν παει καλα.Μηπως ειμαι τοσο αμαρτωλη ,που να με εχει εγκαταλειψει ο Κυριος?
Εσεις τι πιστευετε?
Δε σε γνωρίζω προσωπικά, ούτε έχω πλούσια εικόνα της κατάστασής σου. Ωστόσο απ' ό,τι έχω καταλάβει περί της ζωής σου θα έλεγα ότι κάνει λάθος. Κατ' αρχήν, ο Θεός δεν εγκαταλείπει εύκολα κι όταν το κάνει, λένε οι πατέρες, είναι φαινομενική κι όχι πνευματική θεοεγκατάλειψη. Στη δική σου περίπτωση, εκτός πια κι αν ό,τι έχεις αναρτήσει εδώ είναι υποκριτικό και με έντεχη πονηριά, δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό που αισθάνεσαι εσύ ως ευλογία είναι θεοεγκατάλειψη, με βάση τη συμπεριφορά σου και ό,τι γνωρίζω για σένα.
Αμαρτωλή είσαι εξ ορισμού, όπως όλοι οι μεταπτωτικοί άνθρωποι είμαστε, ωστόσο αυτό δεν είναι λόγος να πρέπει πάντα να υποφέρεις κι ότι όταν έχεις γαλήνια ζωή να νομίζεις πως κάτι έχεις κάνει. Συνέχισε την πνευματική ζωή με την προσπάθεια που κάνεις και δόξασε το Θεό που αισθάνεσαι ότι έχεις ευχάριστη ζωή. Ίσως αυτό είναι το μόνο που περιμένει ο Χριστός από σένα. Αν μου επιτρέπεις να προτείνω κάτι, ζήτα Του να σου δώσει γαλήνη εάν πράγματι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ανησυχείς. Η προσευχή δεν είναι μόνο για να ζητάμε έλεος και βοήθεια αλλά και πληροφόρηση, έμμεση ή άμεση.
Ευχές,
Σπύρος.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χωρις προβληματα
Οχι Σπυρο ,δεν ειναι υποκρτικο.Δεν εχω μαθει να λειτουργω με αυτον τον τροπο.Ας το πουμε ειμαι ανοιχτο βιβλιο.Απλως οταν ειμαι αρρωστη η εχω προβληματα ,νομιζω ειμαι ποιο κοντα στο θεο.Και οταν πανε ολα καλυτερα ,αρχιζω και φοβαμαι λιγακι.Οχι οτι δεν εχω καθολου προβληματα,αλλα ειναι αντιμετωπισημα.srev έγραψε:Σμάρω,smarti έγραψε:Απο τοτε που εκανα την εγχειρηση στη μεση ,ολα πανε καλα στη ζωη μου.Τα παιδια ειναι καλα ,ολα ειναι καλα και με την υγεια μου και γενικα δεν εχω προβληματα μεγαλα.Αυτο ομως με κανει και στεναχωριεμαι ,γιατι λενε οτι οταν δεν εχεις προβληματα και δυσκολιες ,κατι δεν παει καλα.Μηπως ειμαι τοσο αμαρτωλη ,που να με εχει εγκαταλειψει ο Κυριος?
Εσεις τι πιστευετε?
Δε σε γνωρίζω προσωπικά, ούτε έχω πλούσια εικόνα της κατάστασής σου. Ωστόσο απ' ό,τι έχω καταλάβει περί της ζωής σου θα έλεγα ότι κάνει λάθος. Κατ' αρχήν, ο Θεός δεν εγκαταλείπει εύκολα κι όταν το κάνει, λένε οι πατέρες, είναι φαινομενική κι όχι πνευματική θεοεγκατάλειψη. Στη δική σου περίπτωση, εκτός πια κι αν ό,τι έχεις αναρτήσει εδώ είναι υποκριτικό και με έντεχη πονηριά, δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό που αισθάνεσαι εσύ ως ευλογία είναι θεοεγκατάλειψη, με βάση τη συμπεριφορά σου και ό,τι γνωρίζω για σένα.
Αμαρτωλή είσαι εξ ορισμού, όπως όλοι οι μεταπτωτικοί άνθρωποι είμαστε, ωστόσο αυτό δεν είναι λόγος να πρέπει πάντα να υποφέρεις κι ότι όταν έχεις γαλήνια ζωή να νομίζεις πως κάτι έχεις κάνει. Συνέχισε την πνευματική ζωή με την προσπάθεια που κάνεις και δόξασε το Θεό που αισθάνεσαι ότι έχεις ευχάριστη ζωή. Ίσως αυτό είναι το μόνο που περιμένει ο Χριστός από σένα. Αν μου επιτρέπεις να προτείνω κάτι, ζήτα Του να σου δώσει γαλήνη εάν πράγματι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ανησυχείς. Η προσευχή δεν είναι μόνο για να ζητάμε έλεος και βοήθεια αλλά και πληροφόρηση, έμμεση ή άμεση.
Ευχές,
Σπύρος.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Re: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΘΕΟ
omirosx έγραψε:[Δεν υπάρχουν άνθρωποι που τους άφησε ο Θεός, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που άφησαν τον Θεό.
[/b]
=D> =D> =D> =D> =D> =D>
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
Kostantinosve
- Τακτικό Μέλος

- Επικοινωνία:
Καταρχήν καλησπέρα σε όλη την παρέα μας και περαστικά σε εσενα Σμαρώ , εύχομαι ταχεία ανάρωση και ό,τι άλλο καλό στη ζωή σου,
Σμαρώ μην ανησυχείς για την ήρεμη ζωή που έχεις μετά την εγχείρηση στη μεση , κάθε ένας θα ήθελε μια ζωή χωρίς προβλήματα και γνωρίζω πολύ κόσμο και ιδιαίτερα πολλές γυναίκες που θα ήθελαν μια πιο ήρεμη ζωή , πιστεύω ότι αυτό είναι δώρο Θεού για να αναρώσεις και να κάνεις ένα "διάλειμμα" απο τα πολλά προβλήματα και δυσκολίες που είχες μέχρι τώρα ,
καλή συνέχεια
:mozilla_smile:
Σμαρώ μην ανησυχείς για την ήρεμη ζωή που έχεις μετά την εγχείρηση στη μεση , κάθε ένας θα ήθελε μια ζωή χωρίς προβλήματα και γνωρίζω πολύ κόσμο και ιδιαίτερα πολλές γυναίκες που θα ήθελαν μια πιο ήρεμη ζωή , πιστεύω ότι αυτό είναι δώρο Θεού για να αναρώσεις και να κάνεις ένα "διάλειμμα" απο τα πολλά προβλήματα και δυσκολίες που είχες μέχρι τώρα ,
καλή συνέχεια
Κυριε Ιησού Χριστέ ελέησον με . . .
Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς . . .
Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς . . .
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Περιμενω μια μεγαλη καταιγιδα.
Τοσο ηρεμια πρωτη φορα στη ζωη μου εχω!!!Κατι δεν παει καλα.
Εσεις δεν το νιωθετε αυτο?Δηλαδη οταν σας πανε ολα καλα ,να φοβοσαστε μην γινει τιποτα κακο?
Τοσο ηρεμια πρωτη φορα στη ζωη μου εχω!!!Κατι δεν παει καλα.
Εσεις δεν το νιωθετε αυτο?Δηλαδη οταν σας πανε ολα καλα ,να φοβοσαστε μην γινει τιποτα κακο?
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όπως η μέρα διαδέχεται τη νύχτα, έτσι κι η ζωή μας είναι μια εναλλαγή καλών και όχι και τόσο καλών στιγμών. Αν κάθε δειλινό φοβάσαι την επερχόμενη νύχτα, δεν μπορείς να χαρείς τα χρώματα που έχει ο ουρανός και τόσα άλλα πράγματα! Να δοξάζεις το Θεό για την κάθε στιγμή που ζεις! Εκείνος ορίζει και την επόμενη: καλή ή όχι πάλι "δόξα τω Θεώ" δε θα πεις;;