Ερώτηση (κομποσχοίνι)

Αρχείο Ερωτημάτων προς π. Αντώνιο

Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές

omirosx
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 10, 2008 5:00 am

ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση από omirosx »

[b ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΕΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
]Φίλε ¨η φίλη Μιχαίλ να δώσω λίγο από αυτό το δύσκολο ερώτημα σου.
¨Β-Θεσσαλονίκης κεφάλαιο ΄Β0στοίχος 3-Κανένας ας μη σας εξαπατήσει με κανένα τρόπο. γιατί δεν θα έλθει η ημέρα εκείνη εάν δεν έλθει πρώτα η αποστασία και φανερωθεί ο άνθρωπος της αμαρτίας,
ο γιός της απωλείας ο αντίπαλος της αληθείας, που θα υψώσει τον εαυτόν του πιο πάνω από κάθε άλλον, που ονομάζεται Θεός, ώστε να καθίσει σαν θεός στο ναό του Θεού, προσπαθώντας να αποδείξει ότι είναι θεός.
στοίχος -7-Δεν ήλθε όμως ακόμη γιατί κάποιος τον εμποδίζει. (ο Θεός)
Πρίν να σας πω κάτι άλλο θα σας πω γιατί λέγονται εδώ τα περί αντιχρίστου. ¨Όταν ο Μέγας Απόστολος Παύλος πήγε στην Θεσσαλονίκη και μίλησε περί τον ερχομό του αντιχρίστου και την δευτάραν Παρουσία
του Κυρίου, δεν κατάλαβαν καλά και νόμιζαν ότι έρχεται πολύ γρήγορα, και παράτησαν τις δουλειές τους και κάθε έργο, αφού σε λίγο τελειώνουν όλλα. Γιαυτό γράφεται η δεύτερη επιστολή για να τους εξηγήσει καλύτερα να καταλάβουν.
Οι προφητείες κατά τα 2/3 έχουν επαληθευτεί και μένει το ένα τρίτο ακόμη το οποίον με την ταχύτητα που τρέχουμε θα γίνει γρήγορα. Πόσο γρήγορα; Σύμφωνα με τις πολλές ερμηνείες θα γίνει τον 8ον αιώνα.
ο 8ος αιώνας είναι αυτός που διανύουμε σήμερα. Από Αδάμ έως Χριστού είναι -5,508 χρόνια. προσθέσετε και τα 2008 που έχουμε σήμερα και βγαίνει
7516-Για να συμπληρωθούν τα 8000 χρόνια έχουμε σκάρτα 500-χρόνια. Δεν θα πει ότι θα γίνει συμπληρώνοντας τα 80000 χρόνια σαν το ξυπνητήρι το πρωί για την δουλεία, αλλά είμαστε μέσα στον αιώνα τον τελικό.
Πολλοί κακώς λένε ότι μπορεί να γίνει όποια στιγμή ακόμη και τώρα και παρερμηνεύουν το εδάφιο της Ά-Κοριν7θ. ΙΕ-51-52- και θα γίνει έως ανοιγοκλείσουμε το μάτι. Ναι αλλά παραλείπουν λίγο πιο πάνω, . ¨Όταν έρθει ο Χριστός θα γΊνει αυτό.
και ο λόγος που δεν μπορεί να γίνει τώρα είναι σύμφωνα με τον λόγο πάντα του Κυρίου. Καμία προφητεία δεν θα βγεί σκάρτη ούτε ένα γιώτα Ματθαίου Έ-18-έω; της συντελείας του κόσμου. Οπότε έχουμε το ένα τρίτο ακόμη απλήρωτο. Μπορούν σε λίγο χρονικό διάστημα να γίνουν και οι υπόλοιπες προφητείες αλλά άμα δεις να χτίζεται ο Ναός του Σολομώντος, πιάσε τη μύτη σου και πες έχετε γεια βρυσούλες.
Είναι η τελευταία προφητεία. Και πως αρχίσαμε αυτήν την στιγμή θα έρθει ο αντίχριστος και θα μπει στον Ναό. Μα ο Ναός είναι γκρεμισμένος 2000-χρόνια. Γιαυτό θα ξανά χτιστή για να μπει μέσα ο αντίχριστος ως θεός. Μερικοί ερμηνευταί λένε ότι ο ίδιος θα χτίσει τον Ναό γιαυτό οι Εβραίοι θα τον αγαπήσουν υπερβολικά.
Τελικά μπορεί να αρχ΄8σει ο αντίχριστος αύριο αλλά δεν μπορεί αν δεν περάσουν τα επτά χρόνια πρώτα. Τριάμισι με τους δύο προφήτες πρώτα και αντίχριστο ΄ο ένας θα χτίζει ο άλλος θα γκρεμίζει και αφού μετά τριάμισι χρόνια τους κρεμάσει Εδώ η προφητεία του τελεβίζιου.
Και θα τον βλέπουν όλος ο κόσμος την ίδια στιγμή. Πως; με το ΝΕΤ. και σύνεργα. Μετα΄ τα τριάμισι αυτά χρόνια θα μείνει ο αντίχριστος μόνος χωρίς αντιπολίτευση. Και τότε θα κυνηγήσει ακόμη και αυτούς που πήραν το χάραγμα.
Προσπάθησα όσο λιγότερα μπορώ να γράψω άλλα όταν μιλάς τα περί Θεού δεν έχουν τελειωμό Με αγάπη στους φίλος του χώρου
[/b]
giorgospet
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 250
Εγγραφή: Παρ Αύγ 01, 2008 5:00 am
Τοποθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ @ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δημοσίευση από giorgospet »

Θα ήθελα να ρωτήσω τον π.Αντώνιο τα εξής :
Διάβασα παλαιότερα τον '' Τελωνισμό των ψυχών'' και έχω μια απορία, αυτός ο οποίος΄για λίγες αμαρτίες δεν θα καταφέρει να εισέλθει στην Βασιλεία του Θεού θα έχει την ίδια αντιμετώπιση με αυτούς που έχουν σωρία αμαρτιών;
Μετά την κρίση έχει ευκαιρία να λυτρωθεί;
Αν κάποιος αδελφός έχει΄τεκμηριωμένη άποψη επί του ερωτήματος , ας την αναφέρει παρακαλώ.

Σας ευχαριστώ πολύ.
-Για να έρθεις στην κατάσταση που να μην μπορείς να χωρέσεις την χαρά, ούτε να την εκφράσεις, χρειάζεται να προσέξεις τρία πράγματα :
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
omirosx
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 10, 2008 5:00 am

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΠΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Δημοσίευση από omirosx »

[ Διάβασα παλαιότερα τον '' Τελωνισμό των ψυχών'' και έχω μια απορία, αυτός ο οποίος για λίγες αμαρτίες δεν θα καταφέρει να εισέλθει στην Βασιλεία του Θεού θα έχει την ίδια αντιμετώπιση με αυτούς που έχουν σωρία αμαρτιών;
Μετά την κρίση έχει ευκαιρία να λυτρωθεί Φίλε μου καλέ μετά την κρίση ¨η καλύτερα μετά τον θάνατο δεν υπάρχει συχώρεση σύμφωνα με τους φωστήρες της Εκκλησίας μας Βασίλειο Χρυσόστομο. Μετά τον θάνατο γίνεται η μερική κρίση από την οποία ξέρεις από εκείνη την στιγμή που πηγαίνεις, πάνω ¨η κάτω. Άν είσαι στα επάνω χαίρεσαι κι εσύ και προγέβεσε το τι θα απολαύσεις κατά το τέλος.
Στου Ιωάννου ΙΔ-2-στο σπίτι του Πατέρα μου υπάρχουν πολλοί τόποι διαμονής. Εάν δεν υπήρχαν θα σας το έλεγα. Εγώ πηγαίνω για να σας ετοιμάσω τόπο
Όπως υπάρχουν διάφοροι τόποι διαμονής έτσι υπάρχουν και διαφορετικοί τόποι κολάσεως. Θα έχεις ακούσει εκείνο το αέρι με αστέρι έχει διαφορετική λάμψη

Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέει. Αν γίνεις πόρνος, μη γίνεις και εγκληματίας. αν γίνεις ψεύτης μη γίνεις κλέφτης και κ.λ.π. Γιατί αλλιώς δικάζονται οι κλέπτες και αλλιώς οι εγκληματίες Δλδ δεν μπαίνουμε όλοι σε ένα σακί. Σε βλέπω αγνή ψυχούλα γιατί φοβάσαι τόσο πολύ; Αν κάνεις Μυστηριακή ζωή εξομολόγηση ιδίως σωστή και Αγία κοινωνία εκκλησιάζεσαι τακτικά και προσπαθείς για το καλύτερο ο Θεός την προσπάθεια μετράει περισσότερο από κάθε τι.
Το να γίνεις τέλειος δεν υπάρχει τέτοια θέση για κανέναν, Ο Άγιος είναι εκείνος που θα αφήσει τα λιγότερα αμαρτήματα. Τα υπόλοιπα είναι πληρωμένα από τον μεσίτη Χριστό. Θα σου πώ δύο εδάφια της Γραφής και αν μπορείς να τα θυμάσαι. Χωρίς αυτά μηδέν
Εφεσίους Β-5-και-8- Έχετε σωθεί δια της χάριτος
Γιατί έχετε σωθεί με τη χάρη δια της πίστεως. Και ατό δεν προέρχεται από εσάς αλλά είναι δώρο Θεού. Δεν είναι μόνο αυτά αλλά υπάρχουν πολλά άλλα στα οποία στα όσα είπαμε είσαι στον σωστό δρόμο.
[/b]
giorgospet
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 250
Εγγραφή: Παρ Αύγ 01, 2008 5:00 am
Τοποθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ @ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δημοσίευση από giorgospet »

Σε ευχαριστώ Όμηρε΄, αν και είμαι ένας άθλιος άνθρωπος που τώρα τελευταία άρχισα να ανοίγω τα μάτια μου, μπας και γευτώ κανά ψίχουλο από το μεγαλείο της θρησκείας μας.
-Για να έρθεις στην κατάσταση που να μην μπορείς να χωρέσεις την χαρά, ούτε να την εκφράσεις, χρειάζεται να προσέξεις τρία πράγματα :
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
alexandergreek
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 126
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 22, 2007 6:00 am
Τοποθεσία: Αλέξανδρος - Αθηνα

Δημοσίευση από alexandergreek »

Ας ευχηθούμε, όχι άνθρωπος αλλά ούτε πουλί να μην πάει στην κόλαση.

π.Παΐσιος
eikonikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: Πέμ Απρ 05, 2007 5:00 am
Τοποθεσία: Greece

Τι γίνεται με την Μονή Βατοπεδίου ? Προβληματισμός

Δημοσίευση από eikonikos »

Γεια σας,
Τί γίνεται με τη μονή Βατοπεδίου?
Έγιναν όντως παρανομίες?
ευθύνονται οι μοναχοί για αυτές?
Αν η Παναγία είναι υπεύθυνη για τις
μονές για ποιο λόγο επιτρέπει να συμβαίνει αυτό
στη μονή Βατοπεδίου?
pr28
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 356
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 29, 2007 5:00 am

Δημοσίευση από pr28 »

δεν θα μπορουσε να απαντησει κανεις αν εγιναν παρανομιες .
Ο ρόλος αυτος ανηκει στην δικαιοσυνη .
Αν κανουμε ολοι τους δικαστες ,πως θα δικασουν αυτοι οι ανθρωποι τελικά;επιρρεασμενοι απο την γνωμη και τα δημοσιευματα του καθενός;
Περα απο τις αντικειμενικες δυσκολιες(δεν ξερουμε νομικα,δεν ειμαστε και βεβαιοι για ολες τις λεπτομερειες της υποθεσης)

προσωπικη μου αποψη ομως περα απο τα νομικό κομματι της ιστοριας
είναι οτι ο αναμάρτητος πρωτος το λιθω βαλλετω
που σημαινει οτι και αυτοι που θεωρουν και λενε οτι κακως εγιναν ολα αυτα
θα πρεπει να εχουν ενα σχετικα αμεμπτο βιο να προβαλλουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχείο Ερωτημάτων προς π. Αντώνιο”