Περί άθεου
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

[quote="Gewrgiosgr"]ίσως ολο αυτο το θέμα να έχει σχέση και με τον δικό σου πνευματικό αγώνα . το χω παρατηρήσει και σε μένα αυτό θέλω να αλλάξουν μερικά ατομα γύρω μου και ψιλοπροσέυχομαι αλλα δεν κοιτάω να κοψω τις δικές μου απολάυσεις για χάρη του Θεού.
δηλαδή μια σχέση που μόνο παίρνω και δεν δίνω τίποτα.
Μακάρι σε σένα να μήν είναι ετσι Σμαραγδή. και ο Θεός αγαπάει τον άντρα σου ποιο πολύ απο σένα να ξέρεις.[/quote
Μηπως λεω ακουσες πολυ ωραια πραγματα ,λογια στο Αγιο Ορος και θελεις να τα μοιραστεις μαζι μαςΤα οποια μπορουν να μας ωφελισουν?
δηλαδή μια σχέση που μόνο παίρνω και δεν δίνω τίποτα.
Μακάρι σε σένα να μήν είναι ετσι Σμαραγδή. και ο Θεός αγαπάει τον άντρα σου ποιο πολύ απο σένα να ξέρεις.[/quote
Μηπως λεω ακουσες πολυ ωραια πραγματα ,λογια στο Αγιο Ορος και θελεις να τα μοιραστεις μαζι μαςΤα οποια μπορουν να μας ωφελισουν?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εκεί μόνο προσεύχονται δεν μιλάνε και πολύ.
Σμαραγδή για παράδειγμα θέλω η μάνα μου και ο πατέρας μου να αρχίσουν να έρχονται την κυριακή στην εκκλησία αλλα το θέλω χωρίς να θυσιάσω μια δικιά μου απόλαυση και χωρίς να κόψω μια δικιά μου αμαρτία η δεν προσέυχομαι με ζήλο για αυτό.
Θέλω να πώ οτι εμεις που υποτίθετε κάνουμε πνευματικό αγώνα και πηγαίνουμε εκκλησία είμαστε πολοι χλιαροί(οχι όλοι) στα πνευματικά μας και για αυτό δεν ακούγονται οι προσευχές μας....
κάνε μια θυσία (π.χ το τσιγάρο) αγωνίσου εντονότερα να κώψεις ενα πάθος και τότε θα δείς τον άνδρα σου να διαβάζει Καινή Διαθήκη σπίτι και μετα Χαιρετισμούς προς την Παναγία μας.
Αυτά τα λέω και για τον εαυτό μου γιατι είμαι προσκολημένος στα επιγεια και στην αμαρτία 100τις εκατο και δεν κοιτάω να φύγω και να μετανοήσω, με πήρε ο γλυκος κατήφορος του διαβόλου..
Καλήμερα και εύχομαι ο Θεός να φωτίσει την οικογένεια σου και όλο το φόρουμ!
Σμαραγδή για παράδειγμα θέλω η μάνα μου και ο πατέρας μου να αρχίσουν να έρχονται την κυριακή στην εκκλησία αλλα το θέλω χωρίς να θυσιάσω μια δικιά μου απόλαυση και χωρίς να κόψω μια δικιά μου αμαρτία η δεν προσέυχομαι με ζήλο για αυτό.
Θέλω να πώ οτι εμεις που υποτίθετε κάνουμε πνευματικό αγώνα και πηγαίνουμε εκκλησία είμαστε πολοι χλιαροί(οχι όλοι) στα πνευματικά μας και για αυτό δεν ακούγονται οι προσευχές μας....
κάνε μια θυσία (π.χ το τσιγάρο) αγωνίσου εντονότερα να κώψεις ενα πάθος και τότε θα δείς τον άνδρα σου να διαβάζει Καινή Διαθήκη σπίτι και μετα Χαιρετισμούς προς την Παναγία μας.
Αυτά τα λέω και για τον εαυτό μου γιατι είμαι προσκολημένος στα επιγεια και στην αμαρτία 100τις εκατο και δεν κοιτάω να φύγω και να μετανοήσω, με πήρε ο γλυκος κατήφορος του διαβόλου..
Καλήμερα και εύχομαι ο Θεός να φωτίσει την οικογένεια σου και όλο το φόρουμ!
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
- zafeiris
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και εγώ είμουν μακρια απο κάθε τι που είχε να κάνει με εκκλησία. Είμουν ο τυπικός ''χριστιανός'' του δεκάλεπτου στην ανάσταση και τίποτα άλλο.
Ξαφνικά ένιωσα την ανάγκη να πάω στην εκκλησία και απο τότε ασχολούμαι, διαβάζω πνευματικά βιβλία και προσπαθώ να είμαι όσο κοντά μπορώ.....
χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο ήρθε η επιθυμία να το κάνω....
ο Θεός ξέρει πότε θα σε φέρει κοντα στην εκκλησία και αργά ή γρήγορα αυτό συμβαίνει με όλους τους χριστιανούς....
Ξαφνικά ένιωσα την ανάγκη να πάω στην εκκλησία και απο τότε ασχολούμαι, διαβάζω πνευματικά βιβλία και προσπαθώ να είμαι όσο κοντά μπορώ.....
ο Θεός ξέρει πότε θα σε φέρει κοντα στην εκκλησία και αργά ή γρήγορα αυτό συμβαίνει με όλους τους χριστιανούς....
ο καιρός γαρ εγγυς
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εσυ τουλαχιστον οπως λες,,εισουν τυπικος χριστιανος,,zafeiris έγραψε:Και εγώ είμουν μακρια απο κάθε τι που είχε να κάνει με εκκλησία. Είμουν ο τυπικός ''χριστιανός'' του δεκάλεπτου στην ανάσταση και τίποτα άλλο.
Τα βλεπω πολυ δυσκολα τα πραγματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κάποιος πρέπει να προσευχότανε πολύ για σένα....zafeiris έγραψε:Και εγώ είμουν μακρια απο κάθε τι που είχε να κάνει με εκκλησία. Είμουν ο τυπικός ''χριστιανός'' του δεκάλεπτου στην ανάσταση και τίποτα άλλο.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γιατί ρε κορίτσι έχεις τόση λίγη εμπιστοσύνη στον Κύριο;smarti έγραψε: Τα βλεπω πολυ δυσκολα τα πραγματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτός που με ένα νεύμα του μπορεί να δημιουργήσει κανούριες ζωές, νομίζεις ότι του είναι δύσκολο να φωτίσει κάποιον;;
Έχω την εντύπωση ότι απλά περιμένει λίγο περισσότερο αγώνα από σένα, ώστε να ωφεληθείτε και οι δύο.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Συμφωνώ!Teri έγραψε:Κάποιος πρέπει να προσευχότανε πολύ για σένα....zafeiris έγραψε:Και εγώ είμουν μακρια απο κάθε τι που είχε να κάνει με εκκλησία. Είμουν ο τυπικός ''χριστιανός'' του δεκάλεπτου στην ανάσταση και τίποτα άλλο.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.