Η Γενιά των Ελλήνων Ηρώων

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

PerlMaster έγραψε:Αν γίνει κάτι τώρα agiografies πώς λες να αντιδράσουν οι Νεοέλληνες ? Θυμάμαι στα Ίμια έβγαζαν ο ένας τα μάτια του άλλου για μία κονσέρβα , και για τώρα αν κρατούσε η απεργία των βενζινομεταφορέων άλλες τρεις μέρες θα σκότωνε ο ένας των άλλων.
Η άποψη μου είναι ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να συνεργαστούν με κάθε τρόπο με το κατακτητή για να διασφαλίσουν την επιβίωση τους. Η δε πολιτική εξουσία θα τη κάνει για Παρίσι και Αμέρικα με ελαφρά πηδηματάκια για να κάνει αντίσταση με κρουασάν και γαλλικό καφέ.
Εκτός και αν έχει συγκινηθεί ο Χριστός για τους λόγους (και τους αριθμούς) που ανέφερες και αποφασίσει να μας παιδαγωγήσει.
Την ελπιδα μας ,παντου και παντα στο Χριστο λοιπον !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Χαίρετε αδερφοί!
Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που πιστεύουν πως το Ελληνικό φιλότιμο, η Ελληνική ανδρεία και θυσία θα ξυπνήσουν στη δύσκολη στιγμή με την Χάρη του Αγίου Τριαδικού Θεού μας! Είναι καλό να θυμόμαστε την Ιστορία μας και την αυτοθυσία των προγόνων μας και να μην αμαυρώνουμε κάθε καλή προσπάθεια με ανοησίες και συκοφαντίες ή ακραίες καταστάσεις που πάντοτε υπάρχουν, πχ επειδή είμαι από την Μακεδονία εδώ μέχρι και κόμμα φιλοσκοπιανό το "Ουράνιο Τόξο" υπάρχει, αλλά με ελάχιστους "Ελληνες" οπαδούς... Λοιπόν να λέμε και να θυμόμαστε την Ιστορία μας, τους Ήρωες της Πατρίδας και την Πίστεως και να παραδειγματιζόμαστε, ντρεπόμαστε για την κατάστασή μας.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

agiografies είσαι σίγουρος ότι είσαι στο σωστό forum. Γιατί δεν πας δε κάποιο χώρο που να πρεσβεύει εθνικιστικές υπερβολές. Εμείς εδώ θρησκευτικά θέματα συζητούμε και όλο για ειρήνη και αγάπη μιλάμε και θα βαρεθείς.
agiografies
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από agiografies »

filotas ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ (ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ) ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΟ.
Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΗΡΩ'Ι'ΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΤΟΝΙΖΕΙ,
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΞΑΝΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.

ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ;;;;;;;

ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις, αλλά τα 2 χρόνια και οι πάνω από 2.000 δημοσιεύσεις μου σ΄αυτό το χώρο δείχνουν ποιος ανήκει εδώ και ποιος όχι. Σου μίλησα πολύ ευγενικά για να καταλάβεις το λάθος σου, αλλά αμέσως έδειξες το πραγματικό σου πρόσωπο.

Μπορείς να μείνεις να μιλάς μόνος σου. Άλλωστε σε λίγο η δημοσίευσή σου θα παραπέσει και θα ξεχαστεί.
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από plagiaskepsi »

ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
ΑΛΛΟ
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΘΝΙΚΗΣΤΗΣ ((ΟΜΟΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ))

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ

ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ....
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ
ΟΜΩΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΗ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ΟΛΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ....ΛΕΩ ΑΝΟΗΣΙΕΣ..........
ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΜΕ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Αντώνη πόσο συμφωνώ μαζί σου όταν ....καταλαβαίνω τι λές!
Μα πόσο συμφωνώ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
agiografies
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΜΙΚΡΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΑΙΛ ΤΟΥ ΣΕ PM ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ
relis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από relis »

Αδελφέ agiografies,
επίτρεψέ μου να σε συγχαρώ για τις απόψεις σου.
Οι λόγοι υπέρ της αγαπημένης μας Ελλάδος,
αλλά και τα πρόσωπα που τους εκφέρουν,
όσο πάνε και λιγοστεύουν.
Με πικρία το διαπιστώνουμε και στον περίγυρό μας,
αλλά και εδώ καθώς και με τα λίγα κατ' ιδίαν προσωπικά
μηνύματα που ανταλλάσουμε με μερικούς αδελφούς.
Θάρσει όμως διότι είμαστε πολλοί σαν και σένα,
μόνο που δεν μιλάμε πολύ.
Θάρσει, και ας μας έχουν για γραφικούς
και απαράδεκτους.

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ !!!
ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ !!!
agiografies
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

relis ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”