Χριστός

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Μην μου χτυπάτε τον Γιώργο! :lol: :lol:
Εκείνος είναι ο μόνος αρμόδιος να αποφασίσει!
Αλλά, ρε Γιώργη, αφού είναι τέως και όχι νυν, τι σε κόπτει; :lol: :lol:
Αδελφέ, συγχώρησε το χιούμορ μου γιατί (πολύ σωστά τελικά μου το επισημαίνουν κάποιοι) δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
Ελπίζω να σε δούμε σε κάποια άλλη συνάντηση αδελφέ μας!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

aposal έγραψε:Μην μου χτυπάτε τον Γιώργο! :lol: :lol:
Εκείνος είναι ο μόνος αρμόδιος να αποφασίσει!
Αλλά, ρε Γιώργη, αφού είναι τέως και όχι νυν, τι σε κόπτει; :lol: :lol:
Αδελφέ, συγχώρησε το χιούμορ μου γιατί (πολύ σωστά τελικά μου το επισημαίνουν κάποιοι) δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
Ελπίζω να σε δούμε σε κάποια άλλη συνάντηση αδελφέ μας!
Θα συμφωνήσω (τι πρωτότυπο! :razz: )
και θα ρωτήσω τον αγαπητό μας Γιώργο: έκανες το "εμβόλιό" σου;; :wink: (ξέρεις εσύ!)
Gewrgiosgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Gewrgiosgr »

Θα γίνει νυν αν θέλει ο Θεός.
Θα της κάνω πρόταση γάμου απλως τού χρόνου γιατι δεν προκειτε να δεχτεί να της πώ ξερά η με παντρευέσαι τωρα 20 χρονων η αλλιως δεν κανουμε τίποτα.
2μισι χρονια συζουσαμε δεν είναι και λίγο.είναι πολύ καλή ψυχούλα απλα είναι μακριά απο την εκκλησία αλλα πιστευει στον Χριστό(οταν της είχε πει ο μπαμπάς της μικρή οτι ολα αυτα είναι παραμύθια εβαλε τα κλάματα)
ξέρω οτι είναι μεγάλη αμαρτία η προγαμιαια σχέση απλως δεν μπορώ να το εμπεδόσω(ρώτησα και τον παπά του χωριού μου και μου είπε οτι το ευαγγέλιο λεεί να εχουμε μόνο μια γυναίκα).έιχα πεί οταν ήμουν στο όρος στην Παναγία να τα οικονομήσει αυτη οπως θέλει και εγώ δεν θα κάνω τιποτα με αλλη γυναίκα.
μέγαλωσα μεσα στο πνευμα του υλησμού της πορνείας και της βλασφήμιας μακριά απο την εκκλησία και τον Κύριο.
είμουν και πορνομανιακος. και 7 μήνες τώρα που άλλαξε η ζωή μου με την χάρη του Θεού δεν έχω κάνει τιποτα που έχει σχέση με αυτά ουτε με ενδιαφέρει αλλωστε.
δεν το λέω για να περηφανευτώ αυτο αλλα προς δόξαν Θεού. στην ουσία αλλαξα μόνο στα λόγια και απο έργα τιποτα.
Μακάρι ο Άγιος Ιωάννης να ικετεύει στον Χριστό για να μας δώσει ταπείνωση και αγάπη.
κτιστός εχεις δίκιο σε ολα η σχέση μου με τον Χριστό ειναι αναγκαστική την χρησιμοποιήσα (την σχέση αυτη) μονο και μόνο για να βοηθηθώ προσωπικά και για χάρη του δεν κάνω τιποτα και συνέχεια τον στενάχωρω δεν είμαι αξιός για αυτην την σχέση.
εσυ σαν Θεολόγος να αγωνίζεσαι να δείνεις εν Χριστώ παιδεία στα παιδια γιατι τοσο λείπει απο την κοινωνία αυτο το πράγμα..
επίσης ημουν και πολύ ζήλιαρης και ευτηχώς τώρα αυτο το βρομερό σκουληκη που το λεεί και η Γερόντισα φευγει σιγά σίγα με την χάρη του Θεού και δεν με πειράζει να γυρίσει η κοπέλα με αλλον και να τους παντρεψω κίολας.
Μακαριοί ειστε οι αληθινά μετανοημένοι και που κάνετε υπακοή στον πνευματικό.τερι 28-30 (οποιος θέλει ερχετε το πρόγραμμα έχει 28 μεσιμέρι φτανουμε καρούλια εσπερινο φαγητο αποδειπνο μεταμεσονυκτικο αγια Άννα με τα πόδια θεια λειτουργία Κυριακή και γρηγορίου με το καραβι δευτερα πρωη αναχώρηση) του μηνός θα παω και θα κατσω με εναν αληθινό στρατιώτη του Χριστού που κοιματε 3 ωρες και 21 ωρες προσευχετε και κάνει μετάνοιες μπας και πάρω λίγο απο την χάρη του.
κατι ασχετο..μου έδωσε ένας φίλος το βιβλίο για τον Γέροντα Παίσιο με πόνο και αγάπη για τον συγχρόνο ανθρώπο τομος Α εντάξει περίτο να πώ οτι τά παιξα με τον λόγο του γέροντα τόσο αμεσως και τόσο μεσα στην καρδιά...αλλα τα παιξα και με την φωτογραφία στην αρχή την ασπρομαυρη βγάζει μια γαλήνη αλλο πραγμα!
να και κάτι περι ταπεινολογίας που καποια ζήτησε εδω μέσα...

Ο λόγος για τον οποίο είσαι ταπεινός,είναι για να απαλλαγείς απο την αλαζονεία.Αν λοιπον δια της ταπεινοφροσύνης περιπέσεις στην υπερηφανεία,ειναι προτιμότερο να μην εισαι ταπεινος.
Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.

Ας γεννηθεί το θελημά του στις ζωές μας.
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Εύχομαι να είσαι πάντοτε κοντά στον Θεό, ώστε κι Αυτός να επεμβαίνει στη ζωή σου, ΠΑΝΤΑ, και να σου εξασφαλίζει "τα καλά και συμφέροντα τη ψυχή σου".
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Gewrgiosgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Καλα η υπογραφή σου το σπάει.

Λοιπόν γράφω αληθινούς στρατιώτες και στρατιωτίνες του Χριστού που δεν εχουν ανακυρηχθεί ακομη αγιοι αλλα είναι στις καρδιες μας.
Γραψτε και εσείς.ετσι για να χουμε και τις πρεσβείες τους ωστε να μην μας παρασύρει το ρευμα του υλησμου,του μηδενισμού και να κοιμίζετε το γεώδες και υληκό φρονημά μας.

Π.Σεραφείμ Ρόους ,Γέροντας Παϊσιος ,Γέρων Ανθιμός αγιαννανίτης, Γέρωντισα Γαβριηλία....πρεσβευσατε ηπερ ημών των αμαρτολών....
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Gewrgiosgr έγραψε:Καλα η υπογραφή σου το σπάει.
Αυτη την ρήση την χρησιμοποίησες και σε άλλη ενότητα. Τι σημαίνει;
panagiotis2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panagiotis2008 »

Γέροντας Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης, Γέροντας Σωφρόνιος του Έσσεξ,Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης.
Εδώ και 8 μήνες τον γνώρισα Giwrgosgr.
Πάντως αφήστε τον ρε παιδιά,και να έχει προγαμιαίες σχέσεις μαζί της αν την παντρευτεί στην πορεία συγχωρείται,έτσι λέει ο Απόστολος Παύλος.
Εξάλλου έχει και τον πνευματικό του που μπορεί να τον καθοδηγήσει σωστά γιατί τον ξέρει καλά.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
Gewrgiosgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Σημένει πολύ καλή.

Πανό καλό αγώνα αδελφέ μου και να θυμάσε κατί.... ο υπομείνας μεχρι τέλους αυτος θα σωθεί.
Gewrgiosgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

που το λεεί αυτό ο Αποστολός?

ο πνευματικός μου ρίχνει καμπάνες για προγαμιαια σχέση και καλά κάνει...
και εμένα Παναγίωτη 12 νοεμβριού μου είπε κατι φύγε Άγιον Όρος....

Πόσο μα πόσο ρόλο παίζουν τα θάυματα στην ζωή μας??

καπού ο Κύριος είπε πως αν δεν βλέπαμε σημεία και θαύματα δεν θα πιστεύαμε νωμίζω στο κατα Ιωάννην..
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Αν για κάποια (οποιαδήποτε) αμαρτία μας υπάρχει :
1. ειλικρινής μετάνοια
2. εξομολόγηση
η συγκεκριμένη αμαρτία σβήνεται (delete).
Το πρόβλημα έγκειται στο βαθμό ειλικρίνειας της μετάνοιας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”