Συμφωνώ μαζί σου Παναγιώτη.panagiotis2008 έγραψε:smarti κάνε προσευχή καθημερινά γι'αυτήν και άσε τα πολλά λόγια.
Μόνο ο Θεός μπορεί να ενεργήσει σε τέτοια περίπτωση,γι'αυτό ας προσευχόμαστε γι αυτήν και τίποτε άλλο.
Αμαρτία
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ευχαριστω πολυ Παναγιωτη.
Δεν της ξαναμιλησα απο τοτε που διαβασε μια απαντηση ενος μελους και τρανταχτηκε λιγο.Πιστευω θα βρει μονη της το σωστο δρομο.
Αποστολε εχεις οπως παντα απολυτο δικαιο σε ολα .
Δεν της ξαναμιλησα απο τοτε που διαβασε μια απαντηση ενος μελους και τρανταχτηκε λιγο.Πιστευω θα βρει μονη της το σωστο δρομο.
Αποστολε εχεις οπως παντα απολυτο δικαιο σε ολα .
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σμαραγδή ο Θεός να σου δίνει πάντα υπομονή, δύναμη, πίστη και ταπείνωση!smarti έγραψε:Αποστολε εχεις οπως παντα απολυτο δικαιο σε ολα .
Αλλά ...σε παρακαλώ μην το ξαναγράψεις αυτό!
Αν θέλεις να μου κάνεις κάτι καλό, να προσεύχεσαι για μένα γιατί ο εγωισμός μου έχει ξεφύγει (πάλι)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

panagiotis2008, μπορεις μια φορα να διαμορφωσεις γνωμη συμφωνη με τα τεκταινομενα, λαμβανοντας υποψιν σου την ολη εξελιξη της συζητησεως, ναι η οχι;panagiotis2008 έγραψε:ktistos συμφωνώ 100% και στα 2 σου κείμενα αδελφέ.
(1)Και ντάξει ρε παιδιά άμα δεν θέλει να εξομολογηθεί γιατί να της το ζητάμε έτσι,ας μην εξομολογηθεί.
(2)Μόνο ο Θεός μπορεί να ενεργήσει σε τέτοια περίπτωση,γι'αυτό ας προσευχόμαστε γι αυτήν και τίποτε άλλο.
1. Δεν της το "ζητησαμε", αυτη απευθυνθηκε σε εμας.
2. Εδω "μεσα" συζηταμε, δεν ασκουμε πνευματικα καθηκοντα, ουτε αναφερομαστε συνεχεια σε αυτα, με βαση καθε συζητηση και ευκαιρια.
Εαν θελεις εσυ, καθησε και προσευχησου για ολους εδω, και μην γραφεις με το κοσμικο πνευμα που γραφουμε εμεις, και δεν τα αναθετουμε ολα στην προσευχη. Τι γραφεις εδω τοτε; Και γιατι διακοπτεις την προσευχη σου; Eφοσον το βλεπεις ετσι το πραγμα. Πνευματικα. Ασε εμας τους χοικους και τους κοσμικους να προσπαθουμε να πιεζουμε τον καθενα, να κανει τα αυτονοητα. Ειναι το βιτσιο μας βρε αδελφε, σε τι σε ενοχλουμε;
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χα! Χα!smarti έγραψε:Συγχώρεσε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απόστολε!!!!!!!!!!!!
Συνέχισε έτσι Σμαραγδή, υπακούοντας τον πνευματικό σου, και θα έχεις "χαράν μεγάλην"!
Μακάρι να έχουμε ειρήνη στις ψυχές μας, εμείς οι αμαρτωλοί!
Για μένα το λέω! Υποτίθεται ότι ξέρω πέντε πράγματα, άρα είμαι σε καλύτερη θέση από κάποιους άλλους, αλλά τι να τις κάνω αυτές τις, έστω ελάχιστες, γνώσεις, αφού δεν τις εφαρμόζω;
Ίσα - ίσα, όσο περισσότερες γνώσεις αποκτώ, τόσο αυξάνουν και οι ευθύνες μου απέναντί Του!
Αχχχ!
Στο έλεός Σου ελπίζω Κύριε, σε τίποτε άλλο!