Παναγιώτη τώρα τελευταία έχουν βγει καταπληκτικά ...φάρμακα για την απάθεια. Ζήτα απ΄το ...γιατρό σου να στα γράψειpanagiotis2008 έγραψε:Εγω δεν οδηγω,θελω ομως να ρθει καποιος να μου δωσει μια σφαλιαρα γιατι μεχρι πριν μερικους μηνες φωναζα κι εβριζα αλλα το τελευταιο διμηνο τριμηνο μου χει παρει το θυμο ο Υψιστος και επειδη μενω τοσο απαθης εχω αρχισει να ανησυχω πλεον !
Τα πάθη
Συντονιστής: Συντονιστές
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ένας φίλος μου που κουράζεται επειδή δουλεύει ακατάπαυστα κι έχει μονίμως νεύρα και τσαντίζεται με το παραμικρό μου 'πε πως για να ηρεμήσει θέλει να σακατέψει κάποιον στο ξύλο (δεν κάνω πλάκα).
Μήπως είναι ...ευκαιρία και για αυτόν και για μένα? :)
Μήπως είναι ...ευκαιρία και για αυτόν και για μένα? :)
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τα "καλά και συμφέροντα της ψυχής ημών" τα γνωρίζει μόνον Εκείνος! Αν η καλύτερη στιγμή για να φύγουμε θα είναι στο εγγύς μέλλον, θα επιτρέψει, όπως λες, να μας συμβεί το ατύχημα και να φύγουμε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αν όχι, θα μας προστατέψει, δίνοντάς μας μια παράταση, για να προετοιμαστούμε καλύτερα!panagiotis2008 έγραψε:Κι άμα "τα καλά και συμφέροντα της ψυχής σας" έιναι να σας σκοτωσει κανα αυτοκινητο για να πατε ολοι στην Ανω Ιερουσαλημ?
Αν ειστε ετοιμοι μπορει.
Εγω δεν οδηγω,θελω ομως να ρθει καποιος να μου δωσει μια σφαλιαρα γιατι μεχρι πριν μερικους μηνες φωναζα κι εβριζα αλλα το τελευταιο διμηνο τριμηνο μου χει παρει το θυμο ο Υψιστος και επειδη μενω τοσο απαθης εχω αρχισει να ανησυχω πλεον !
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Σμαράγδα φιλοσώματος είναι όποιος έχει μια εμπαθή αγάπη για το σώμα του,το φροντίζει και το καλλωπίζει υπερβολικά ενώ παραλείπει να ασχοληθεί με την ψυχή του και τον ενδιαφέρει και μόνο πως θα ικανοποιεί το σώμα του με σαρκικές απολαύσεις (πορνεία,ραθυμία,υπερβολικός ύπνος,γαστριμαργία,οινοποσία,ξόδεμα πολών χρημάτων για τον καλωπισμό του) και ασχολείται μόνο με αυτό κοιτάζοντας να το ομορφύνει και να το αναπτύξει με κάθε τρόπο.
Κάπως έτσι είναι όλοι οι άνθρωποι που ζουν στον κόσμο που είναι μακράν του Θεού.
Άλλο ένα συνώνυμο του φιλοσώματος είναι το φιλόσαρκος.
Κάπως έτσι είναι όλοι οι άνθρωποι που ζουν στον κόσμο που είναι μακράν του Θεού.
Άλλο ένα συνώνυμο του φιλοσώματος είναι το φιλόσαρκος.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλησπέρα σας. Διαβάζοντας σε μία πρόταση, ή ακούοντας την λέξη "φιλοσώματος", καταλαβαίνω πως ο άνθρωπος είναι φίλος του σώματος (του). Δηλ. το προσέχει, δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν τρώει υπερβολικά, κτλ. Γενικά αυτή η λέξη φαντάζει θετική στο νου μου, όπως και η λέξη φιλόθεος.
Μπορεί βεβαίως να κάνω και μεγάλο λάθος, δεν το αποκλείω.
Μάλλον η λέξη "σαρκικός" μου φέρνει στο νου όλα όσα είπες Παναγιώτη.
Και πάλι θα ήθελα να διαβάσω και απόψεις κι άλλων αδελφών μας.
Καλή αυριανή να έχουμε.
Μπορεί βεβαίως να κάνω και μεγάλο λάθος, δεν το αποκλείω.
Μάλλον η λέξη "σαρκικός" μου φέρνει στο νου όλα όσα είπες Παναγιώτη.
Και πάλι θα ήθελα να διαβάσω και απόψεις κι άλλων αδελφών μας.
Καλή αυριανή να έχουμε.