Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ... Αλβανός!
Συντονιστής: Συντονιστές
Συμφωνώ και άσε να λένε. Εδώ κοντεύουν να μας πάρουν τα σώβρακα με το μυαλό που κουβαλάμε. Ας πάει κανένας Έλληνας στην Αλβανία να κάνει τα πιό μικρά από αυτά που έχουν κάνει αυτοί στην Ελλάδα και αν δεν τον φάνε ζωντανό να μου τρυπήσετε την μύτη που λένε. Μας έχουν ευνουχίσει από Έλληνες έχουμε γίνει γρεκίλοι του κατωτάτου επιπέδου.Sfakianos έγραψε:Δεν είμαι "εθνικιστής" αλλά τα προβλήματα με τους Αλβανούς στα μέρη μας έχουν λυθεί...προ πολλού..(μιλάω για ολόκληρη την Κρήτη ) γιατί στα δικά μου μέρη δεν υπήρξαν ποτέ...
Έχω δει Αλβανό να φεύγει να μη φάει καμιά μπαλωτέ , γληγορότερα και απο τον Κεντέρη..
26 Δεκ 06
"Χανιώτικα Νέα"
Έναν 90 χρονο από το Καλαμίτσι Αλεξάνδρου του Δήμου Βάμου προσπάθησε να κλέψει την ώρα που κοιμόταν 25χρονος υπήκοος από τη Μολδαβία. Ο ηλικιωμένος άνδρας τον αντιλήφθηκε και τον πυροβόλησε στην κοιλιά με ένα παλαιό όπλο που είχε στην κατοχή του. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο δράστης μπήκε από ανασφάλιστη είσοδο στο υπνοδωμάτιο με σκοπό την κλοπή.
Ομως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος στην προσπάθεια του να τον αποτρέψει τον πυροβόλησε μία φορά με δίκαννο κυνηγετικό όπλο τραυματίζοντας τον σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Ο 25χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων ενώ ο ηλικιωμένος συνελήφθη. Σημειώνεται ότι ο Μολδαβός τα τελευταία δύο χρόνια ζούσε στα Χανιά και βοηθούσε τον 90 χρονο σε αγροτικές εργασίες.
και μετά από δύο μέρες
Με τον περιοριστικό όρο να παραμένει στο χωριό του και να μη φύγει από αυτό, εκτός και αν συντρέχουν λόγοι υγείας, αφέθηκε ελεύθερος χθες ο 90χρονος, που τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης πυροβόλησε και τραυμάτισε 25χρονο Μολδαβό, μέσα στο σπίτι του, στο Καλαμίτσι Αλεξάνδρου Χανίων. Είχε προηγηθεί η απολογία του στην ανακρίτρια, όπου ο ηλικιωμένος υποστήριξε ότι μέσα στον ύπνο του είδε μια σκιά και πυροβόλησε για εκφοβισμό, χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για τον 25χρονο, ο οποίος δούλευε στα κτήματά του.
Εγώ μια φορά κρετσάτες..τσι ρίχνω "καπτά" Γιώργη31 γίγαντα...
"Χανιώτικα Νέα"
Έναν 90 χρονο από το Καλαμίτσι Αλεξάνδρου του Δήμου Βάμου προσπάθησε να κλέψει την ώρα που κοιμόταν 25χρονος υπήκοος από τη Μολδαβία. Ο ηλικιωμένος άνδρας τον αντιλήφθηκε και τον πυροβόλησε στην κοιλιά με ένα παλαιό όπλο που είχε στην κατοχή του. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο δράστης μπήκε από ανασφάλιστη είσοδο στο υπνοδωμάτιο με σκοπό την κλοπή.
Ομως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος στην προσπάθεια του να τον αποτρέψει τον πυροβόλησε μία φορά με δίκαννο κυνηγετικό όπλο τραυματίζοντας τον σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Ο 25χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων ενώ ο ηλικιωμένος συνελήφθη. Σημειώνεται ότι ο Μολδαβός τα τελευταία δύο χρόνια ζούσε στα Χανιά και βοηθούσε τον 90 χρονο σε αγροτικές εργασίες.
και μετά από δύο μέρες
Με τον περιοριστικό όρο να παραμένει στο χωριό του και να μη φύγει από αυτό, εκτός και αν συντρέχουν λόγοι υγείας, αφέθηκε ελεύθερος χθες ο 90χρονος, που τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης πυροβόλησε και τραυμάτισε 25χρονο Μολδαβό, μέσα στο σπίτι του, στο Καλαμίτσι Αλεξάνδρου Χανίων. Είχε προηγηθεί η απολογία του στην ανακρίτρια, όπου ο ηλικιωμένος υποστήριξε ότι μέσα στον ύπνο του είδε μια σκιά και πυροβόλησε για εκφοβισμό, χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για τον 25χρονο, ο οποίος δούλευε στα κτήματά του.
Εγώ μια φορά κρετσάτες..τσι ρίχνω "καπτά" Γιώργη31 γίγαντα...

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να με συγχωρέσεις αδελφέ μου, αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό μπορεί να είναι ένα ωραίο δείγμα ανδρείας, μπορείτε να υπερηφανεύεστε γι' αυτό, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι Χριστιανική συμπεριφορά και δεν πρέπει να το προβάλλουμε ως πρότυπο συμπεριφοράς!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Δεν έεις άδικο..δε λέω πως καθενας πρέπει να κουβαλά ένα μπιστόλι πάνω του και να παίζει μπαλίδια . Εμείς τώρα άστα πάμε για κόλαση...καραμπινάτη...aposal έγραψε:Να με συγχωρέσεις αδελφέ μου, αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό μπορεί να είναι ένα ωραίο δείγμα ανδρείας, μπορείτε να υπερηφανεύεστε γι' αυτό, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι Χριστιανική συμπεριφορά και δεν πρέπει να το προβάλλουμε ως πρότυπο συμπεριφοράς!

Σα με το 2012 που ναι το δημοψήφισμα έχουμε χρόνο..να αποφασίσομε.yiorgos31 έγραψε:Φίλε σφακιανέ απλά δεν είναι όλοι οι κρητικοί σαν εσένα. Άλλοι είναι κοπελιές αντί να είναι κοπέλια. Όπως υπάρχουν και κοπελιές που είναι πιο πολύ κοπέλια από μερικούς μερικούς. Κοίτα προς το παρόν να απομονώσετε (και το λέω καλοπροαίρετα ειλικρινά) αυτούς που ζητάνε ανεξαρτησία για την Κρήτη!