"Περίεργες" πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε δάση τ

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

"Περίεργες" πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε δάση τ

Δημοσίευση από filtor »

http://greece-salonika.blogspot.com/2008/03/24.html

:roll:

Νομίζω πως αν πιαστεί στα πράσα ένας εμπρηστής και είναι αλλοδαπός θα ανοίξει και το κουτί της Πανδώρας εντός της χώρας μας... :roll:

Αν υποθέσουμε πως πιαστεί κάποιος και είναι αλβανικής καταγωγής ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Νομίζω ότι αυτό είναι πρωτοφανές, μέσα στο καταχείμωνο πυρκαγιές σε δάση. Είναι Ηλίου φαεινότερο ότι γίνεται από προβοκάτορες και ξένα κέντρα....
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Όπως και οι καλοκαιρινές! Οι οποίες, κατά την γνώμη μου, ήταν οι επιπτώσεις (από τα ξένα Διευθυντήρια, που μάλλον είχαν προειδοποιήσει πιο μπροστά) των συμφωνιών με του Ρώσους σε ενεργειακά θέματα, αλλά και στις προμήθειες οπλικών συστημάτων!
Κανονικά θα έπρεπε να είχε πέσει η Κυβέρνηση! Κρατήθηκε όμως (κατά γενική κατάπληξη όλων), αν και δεν είχε ιδαίτερα καλή επίδοση στη αντιμετώπισή τους! Το γιατί το γνωρίζει ο Κύριος!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Thomas15n
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Thomas15n »

Να'ναι καλά ο Μητσοτάκης με τον Σαμαρά (τον μακεδονομάχο) που μας τους κουβάλησαν στην Ελλάδα, αυτοί την έχουν καλά άλλους θα κλάψουμε πάλι αμα γίνει κάτι. Χρειάζονται κάποιοι βρεγμένη σανίδα σ'αυτήν την χώρα, αλλά τί να σου κάνω που κοιμάται ο λαός μας με τα τσαρούχια και δεν τους στέλνει οικογενειακώς στο σπίτι τους.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Δεν νομίζω Θωμά ότι φταίνε οι οικονομικοί μετανάστες! Έχω την άποψη ότι αυτού του είδους οι δουλειές γίνονται από επαγγελματίες και όχι από πεινάλες!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Thomas15n
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Thomas15n »

aposal έγραψε:Δεν νομίζω Θωμά ότι φταίνε οι οικονομικοί μετανάστες! Έχω την άποψη ότι αυτού του είδους οι δουλειές γίνονται από επαγγελματίες και όχι από πεινάλες!
Οι συγκεκριμένοι που καταλαβαίνεις δεν είναι οικονομικοί μετανάστες, έχουν έλθει σε πολύ μεγάλους αριθμούς έχουν αποκτήσει και περιουσίες εδώ δεν είναι καθόλου πεινάλες, ουσιαστικά έχουν εποικίσει την Ελλάδα. Έχουν δική τους εθνική συνείδηση εν πολλοίς εχθρική απέναντι στην Ελλάδα, διεκδικούν εδάφη Ελληνικά όλη την Ήπειρο την Κέρκυρα την Φλώρινα και την Καστοριά (εδώ συγκρούονται με τους Σκοπιανούς τις δύο τελευταίες τις θέλουν και αυτοί), άρα έχουν πολλούς λόγους να μας χτυπήσουν, συν του ότι μετά την ανεξαρτητοποίηση του Κοσυφοπεδίου με την υποστήριξη των Αμερικανών, αισθάνονται πιά η υπερδύναμη της περιοχής μας, μην υποτιμάτε τον κίνδυνο γιατί είναι υπαρκτός. Μην κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε με τους Σκοπιανούς.
lovebird
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από lovebird »

καπου ειχα διαβασει οτι ειχε πει ο παϊσιος....οτι θα μας κανουν κατι απο αλβανια μερια και τοτε θα βρουν την ευκαρια οι τουρκοι να βγουν στο αιγαιο............
isaak56
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

ΑΠΟΡΙΕΣ

Δημοσίευση από isaak56 »

ΑΡΑΓΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ; ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Ή ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ; ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ; ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ , ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ , ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ; ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ;
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

lovebird έγραψε:καπου ειχα διαβασει οτι ειχε πει ο παϊσιος....οτι θα μας κανουν κατι απο αλβανια μερια και τοτε θα βρουν την ευκαρια οι τουρκοι να βγουν στο αιγαιο............
Το ξέρεις το τραγούδι "κάπου, κάποια, κάποτε";
Το λέει ο Νταλάρας...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”