Στίγματα

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 695
Εγγραφή: Παρ Ιούλ 21, 2006 5:00 am

Δημοσίευση από vfilip »

Μήπως θυμάται πως λέγανε τη κυρία αυτή με το "θαύμα" της, να ψάξουμε στο youtube.com να βρούμε κανένα βιντεάκι με το εν λόγω "θαύμα" έτσι ώστε να ξέρουν και οι υπόλοιποι που δεν είδαν την εκπομπή περί τίνους μιλάμε ?
baptist
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Παρ Μαρ 23, 2007 5:00 am
Τοποθεσία: melissia

Δημοσίευση από baptist »

Για το συγκεκριμενο θεμα συμφωνω με τον Ιοsif και τα αλλα παιδια,οι αγιοριτες πατερες και οι υπολοιποι Αγιοι μας εχουν φανερωσει μεχρι πιο σημειο μπορει να φτασει ο ψυχοκτονος :evil: ,μεχρι και να παρει τη μορφη αγιων,αγγελων κ.α. Θα συμβουλευα την Αννα να εχει υπομονη στον αγωνα της και μεσα απο βιβλια,την αγια γραφη και ενα καλο πνευματικο να τα ψαχνει ολα πρωτου αρχισει να τα δουλευει στο μυαλουδακι της :scratch: .ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! D:D
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
lefte
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: Τετ Αύγ 22, 2007 5:00 am
Τοποθεσία: Koζάνη

Δημοσίευση από lefte »

νομίζω οτι είμαστε υπερβολικοί όταν τα αποδίδουμε όλα σε δαιμονικές ενέργειες. Οι άνθρωποι είναι πονηροί και ίσος για λόγους δημοσιότητας ίσος από φανατισμό αυτοτραυματίζονται.
oceangr2
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 242
Εγγραφή: Πέμ Αύγ 30, 2007 5:00 am
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από oceangr2 »

lookfor έγραψε:Αγαπήτή Άννα καλώς όρισες στην παρέα μας. Σχετικά με αυτό που αναφέρεις είχα και εγώ μια παρόμοια εμπειρία την οποία είχα αναφέρει εδώ αλλά θα την ξανααναφέρω μήπως και σε βοηθήσει.
Συμβαίνει κατά καιρούς χριστιανές γυναίκες να καλούν στο σπίτι τους για συμπροσευχή και άλλους χριστιανούς όπου όλοι μαζί ψέλνουν και δοξολογούν τον Κύριο. Σε μια τέτοια συνάντηση έτυχε να είμαι καλεσμένη και εγω και θές επειδή μου άρεσε να προσευχηθω ομαδικά, θες από περιέργεια, θες από υποχρέωση στην κυρία που με κάλεσε (η οποία είναι χριστιανή ορθόδοξη και πάρα πολύ τακτική στις ιερές ακολουθίες τις εκκλησίας) πήγα.
Εκεί ήταν καλεσμένη και μία κυρία η οποία μου φαινόταν σαν γνωστή αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου. Αυτή την κυρία την παρουσίασαν ότι είχε την χάρη, ότι μιλούσε με το Χριστό και την Παναγία και ότι της υπαγόρευαν και έγραφε διαφορα αν και αυτή δεν ήταν μορφωμένη. Κατά την διάρκεια που ψέλναμε και διαβάζαμε την παράκληση της Παναγίας μας έλεγε ότι έβλεπε ένα φως να κατεβαίνει από ψηλά και αυτό είναι σημάδι ότι είναι ευχαριστημένος ο Κύριος και κάτι τέτοια. Οταν κάναμε ένα διάλειμα ξαφνικά χωρις να καταλάβω άρχισε να λέει για όλους μας από κάτι για τη ζωή μας. Εκεί ταρακουνήθηκα λίγο κατι δεν μου άρεσε αλλά δεν μπορούσα να είμαι και απόλυτη αν αυτό ήταν κάτι από θεική ενέργεια ή κατι άλλο. Αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να ρωτήσω τον πνευματικό μου. Ετσι και έκανα. Οταν του το είπα εκείνος με ρώτησε άν στη συνάντηση αυτή ήταν και ιερέας και του απάντησα όχι. Τότε μου είπε να μην ξαναβρεθώ σε τετοιες συναντήσεις όπου δεν θα παρευρίσκεται ιερέας. Την εν λόγω κυρία την συνάντησα κάποια στιγμή στην ένορία που πηγαίνω για αυτό μου φάνηκε γνωστή. Αυτά που είπε η προαναφερόμενη κυρία δεν ξέρω πως ή για ποιο λόγω τα έλεγε. Πάντως δεν πρόκειται να ξαναπάω σε τέτοιου είδους συναντήσεις και θα ακολουθήσω την συμβουλή του πνευματικού μου. Τα συμπεράσματα δικά σας
Ας μην βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζουμε.

Οι Άγιοι και Πατέρες της Ορθοδοξίας που βρίσκονται στην αγκαλιά του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, έχουν και την δύναμη και την δυνατότητα να βρίσκονται ανάμεσα στους ανθρώπους και να τους καθοδηγούν, ως έκαναν στον πρότερο βίο τους.

Συνεχίζουν να υπάρχουν, να θαυματουργούν, να καθοδηγούν και σίγουρα σε πεφωτισμένους Ιερείς και ευσεβείς ανθρώπους, συνεχίζουν να δίνουν οδηγίες, προσευχές και κατευθύνσεις.

Τους το επιτρέπει και τους προτρέπει ο Άγιος ο Θεός να το κάνουν, διαμέσου των ονείρων, οραμάτων και παρουσιών των.

Οι Γέροντας Παϊσιος, Πορφύριος, ο Άγιος Κωσμάς ο Αιτωλός και τόσοι άλλοι Άγιοι, προφήτευσαν με τη Θεία Χάρη. Τους δόθηκαν και τα Οράματα και η φώτιση, αλλά είχαν και την επικοινωνία με το Θείο.

Πιστεύει κανένας οτι οι προσευχές και οι ύμνοι της Ορθοδοξίας είναι γραμμένοι απο ανθρώπους; Είναι οι ίδιοι ύμνοι και προσευχές που εξυμνούν οι Αγγέλοι και οι Άγιοι Πατέρες τον Κύριο.

Ως είναι Ανω είναι και κάτω. Η Θεία χάρη σκέπη το ποίμνιο της Ορθοδοξίας και το καθοδηγεί.

Προσκυνώ Πατέρα, Υιό και Άγιο Πνεύμα, Τριάδα ομοούσιο και αχώριστο.

Ας είμαστε Αγαθοί και Θετικοί στο Πνεύμα.
Προσκυνώ Πατέρα, Υιό και Άγιο Πνεύμα, Τριάδα Ομοούσιο και Αχώριστο, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”