Σταθάκο μου τι γίνεται φέτος ;;; Kλείνουμε τα 40..... μεγαλώνουμε.... γινόμαστε σοφότεροι...... ασπρίζουν τα μαλλάκια μας σιγά-σιγά .... μπα .... όχι ακόμα.....νομίζω είναι νωρίς.... !!!! Μη μας πάρει και από κάτω !!!!
Φίλε μου καλέ, γιατρέ μου αγαπημένε Χρόνια σου Πολλά, Ευλογημένα, Ευτυχισμένα με υγεία πάντα εύχομαι μέσα από την καρδιά μου !!! Να χαίρεσαι την ωραία σου οικογένεια !!! Η Παναγία μας σκέπη και βοηθός σου στην ζωή !!!
Αγαπημένε μου αδελφέ Στάθη, καλώς ήρθες στο club των σαραντάρηδων, χρόνια πολλά κι' Ευλογημένα, πάντοτε μέσα στην Αγάπη του Χριστού..
Επίσης χρόνια πολλά κι' Ευλογημένα και στον έτερο αδελφό που γενεθλιάζει σήμερα, τον Κωνσταντίνο (kostasp)..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Χρόνια πολλά και κυρίως αρεστά στον Κύριο αδελφέ και φίλε! Όπως λέει και ο Παναγιώτης καλώς ήρθες στο club των 40ρηδων που λίαν προσφάτως επισκέφθηκα κι εγώ...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.