Παραδείγματα αφοσίωσης

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Παραδείγματα αφοσίωσης

Δημοσίευση από lovethink »

Από τα πλέον περίεργα ατυχήματα συνέβη τον Οκτώβριο του 2000 στην αγροτική περιοχή Λεύκες Ιμέρου, όταν ένας 54χρονος στην διάρκεια κυνηγιού, σκόνταψε σε πέτρα και έχασε την ισορροπία του με συνέπεια την τυχαία εκπυρσοκρότηση της καραμπίνας του που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του.

"Κάθησε επάνω στο πτώμα του άτυχου αφεντικού του και έκλαιγε σα μικρό παιδί μην αφήνοντας κανένα να πλησιάσει"

Αξιοσημείωτο του μοιραίου αυτού ατυχήματος του κυνηγού ήταν ότι ο σκύλος του, μόλις αντιλήφθηκε τον κυνηγό αιμόφυρτο, χτυπημένο στην κάτω σιαγόνα και τον αυχένα, κάθησε 3,5 ώρες δίπλα στο πτώμα του αφεντικού του και έκλεγε γοερά. Μόλις πλησίασε κάποιος βοσκός, ο σκύλος έδειχνε επιθετικές τάσεις.

Όταν ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί και έφτασαν στον τόπο του ατυχήματος, ο σκύλος γάβγιζε, σηκωνόταν η τρίχα του και όταν τον πλησίασαν περισσότερο, έβαλε το πόδι του πάνω στον νεκρό. Οι αστυνομικοί πλησίασαν κι άλλο κρατώντας ένα ξύλο για να τον απομακρύνουν, αλλά ο σκύλος αγρίευε πιο πολύ και όταν αποχώρησαν, έβαλε την μουσούδα του πάνω στο πτώμα.

Υπερασπιζόταν σαν άνθρωπος το αφεντικό του, μην επιτρέποντας να πειράξει ούτε να ακουμπήσει κανείς τον νεκρό.

Δεύτερη περίπτωση και πιο πρόσφατη

Eκπληξη αλλά και θλίψη ένιωσαν οι αστυνομικοί όταν βρέθηκε στον χώρο της δολοφονίας ο αγαπημένος σκύλος του Λάμπρου Aντρέσσα, ο οποίος είχε μείνει δίπλα του. Tο σκυλί, όπως έλεγαν και όσοι βρέθηκαν στον χώρο αμέσως μετά τη δολοφονία, ήταν δίπλα στο αφεντικό του γρυλίζοντας με παράπονο. Kαι δεν έφυγε ούτε στιγμή από δίπλα του ακόμη και όταν ο χώρος γέμισε περιπολικά, ασθενοφόρα και εκατοντάδες αστυνομικούς και κραυγές απελπισίας από τους συγγενείς των θυμάτων.
Εμεινε νηστικός πάνω από 60 ώρες

Μην ξανακούσω κουβέντα αρνητική για τα ζώα
Μόνο η ομιλία τους λείπει :(
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

1) Η ζωή μου θα διαρκέσει 10 -15 χρόνια. Κάθε αποχωρισμός και εγκατάλειψη με πληγώνει. Παρακαλώ σκέψου του ΠΡΙΝ με αποκτήσεις.

2) Δώσε μου χρόνο να καταλάβω τι θέλεις από μένα. Βρες μου ένα δάσκαλο να μου μάθει την γλώσσα σου.

3) Έχε μου εμπιστοσύνη. Είναι σημαντικό για να γίνω ευτυχισμένος.

4) Μην θυμώνεις μαζί μου και μην με κλείνεις έξω για τιμωρία. Εσύ έχεις την δουλειά σου, την διασκέδασή σου και τους φίλους σου. Εγώ έχω μόνο ΕΣΕΝΑ.

5) Μίλα μου μερικές φορές. Ακόμη και αν δεν καταλαβαίνω τις λέξεις σου, καταλαβαίνω την φωνή σου.

6) Θυμήσου ότι ποτέ δεν ξεχνώ πως μου συμπεριφέρεσαι.

7) Παρακαλώ μην με κτυπάς. Εγώ δεν μπορώ να σε κτυπήσω αλλά μπορώ να δαγκώσω και να μαδήσω και σου ορκίζομαι δεν θέλω να το κάνω αυτό.

8) Πριν μου βάλεις τις φωνές γιατί δεν συνεργάζομαι ή τεμπελιάζω ή είμαι "ξεροκέφαλο" αναρωτήσου μήπως κάτι με ενοχλεί. Ίσως να μην τρώω το σωστό φαγητό, να κάνει πολύ ζέστη ή κρύο , ή η καρδιά μου να είναι αδύναμη και γερασμένη.

9) Φρόντισέ με όταν γεράσω. Και εσύ θα γεράσεις κάποια μέρα και θα χρειαστείς αγάπη και φροντίδα.

10) Να είσαι μαζί μου στο τελευταίο μου δύσκολο ταξίδι. ΠΟΤΕ μην πεις "δεν μπορώ να παρακολουθήσω ή ας γίνει όταν λείπω". Μείνε δίπλα μου μέχρι την στερνή μου πνοή. Τα πάντα είναι ευκολότερα για μένα όταν ΕΣΥ είσαι δίπλα μου και μου κρατάς το πόδι ή μου χαϊδεύεις το κεφάλι.

Να θυμάσαι ΣΕ ΑΓΑΠΩ.

Υπογραφή
Το σκυλί σου.
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

Μανο?
δεν μου εφτανε οση λυπη ειχα σήμερα?
τι κυκνειο ασμα ειναι αυτο που μας εγραψες?
βαλε κατι χαρουμενο γρηγορα.........
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Dirfys έγραψε:Μανο?
δεν μου εφτανε οση λυπη ειχα σήμερα?
τι κυκνειο ασμα ειναι αυτο που μας εγραψες?
βαλε κατι χαρουμενο γρηγορα.........
Το μόνο όμορφο ευχάριστο υπέροχο καταπληκτικό που μου έρχετε στο νου είναι μια φωτογραφία μου αλλά που να κάνω τώρα upload :lol:
lookfor
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από lookfor »

Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα και έχω και τύψεις γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ με το σκυλάκι μου όσο θα έπρεπε.Ετσι μου έρχεται να φύγω από το γραφείο και να πάω να του δώσω μια ζεστή αγκαλιά.
Misha
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha »

lookfor έγραψε:Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα και έχω και τύψεις γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ με το σκυλάκι μου όσο θα έπρεπε.Ετσι μου έρχεται να φύγω από το γραφείο και να πάω να του δώσω μια ζεστή αγκαλιά.
Εικόνα
lookfor
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από lookfor »

Καλόοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! Θα προσπαθήσω να αποθηκεύσω την φωτογραφία (άν γίνεται).
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

lookfor έγραψε:Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα και έχω και τύψεις γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ με το σκυλάκι μου όσο θα έπρεπε.Ετσι μου έρχεται να φύγω από το γραφείο και να πάω να του δώσω μια ζεστή αγκαλιά.
Xαίρομαι αν εγκαινιάσουμε μια θεματολογία και για τα πλασματάκια αυτά
Εμένα ο δικός μου μένει 10 ώρες τη μέρα μόνος του στο σπίτι κλεισμένος με ανοιχτή τη τηλεόραση
Μέχρι στιγμής έχει φάει , ρεσό ( κερί ) μαζί με το αλουμίνιο απ'έξω , το υγρό από ένα μπουκαλάκι για φακούς επαφής , καραμέλες Halls , και μια μπομπονιέρα που χωρίς να την ανοίξει καθόταν με τις ώρες και την έγλυφε απέξω από το τούλι με αποτέλεσμα να βρω μετά ένα τούλι κλειστό με φιόγκο που μέσα είχε μόνο αμύγδαλα (αφού το κουφέτο απ'έξω το είχε λιώσει όλο :lol: )
Είναι απίστευτος
Τα ΣαββατοΚύριακα όμως τον πάμε βόλτες , επισκέψεις
Οταν πάμε βόλτα και περπατήσει πολύ όπου δει καφετέρια με τραβάει για να καθήσουμε ( θέλει το καφέ του ) :lol:
Αχ και μένα είναι μοναχούλι του αλλά θα βάλω κάμερα σπίτι και θα βλέπω μετά τι κάνει (θα κοιμάται ελπίζω)
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NIKOSZ την Τετ Δεκ 06, 2006 11:51 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

Xαίρομαι αν εγκαινιάσουμε μια θεματολογία και για τα πλασματάκια αυτά
Εμένα ο δικός μου μένει 10 ώρες τη μέρα μόνος του στο σπίτι κλεισμένος με ανοιχτή τη τηλεόραση
Μέχρι στιγμής έχει φάει , ρεσό ( κερί ) μαζί με το αλουμίνιο απ'έξω , το υγρό από ένα μπουκαλάκι για φακούς επαφής , καραμέλες Halls , και μια μπομπονιέρα που χωρίς να την ανοίξει καθόταν με τις ώρες και την έγλυφε απέξω από το τούλι με αποτέλεσμα να βρω μετά ένα τούλι κλειστό με φιόγκο που μέσα είχε μόνο αμύγδαλα (αφού το κουφέτο απ'έξω το είχε λιώσει όλο :lol: )

εισαι τυχερος Μανο...
εμας η Ηρα εφαγε το κασωμα της πορτας και ενα ποδι απο την τραπεζαρια της κουζινας....
ολη νυχτα ροκανιζε...την στειλαμε στην Ευβοια στο εξοχικο διακοπες με τους γονεις μου να εχει μπολικη απλα και ξυλα να τρωει,και εκανε ολα τα παπουτσια τους πεδιλα..προτιμουσε τις φτερνες σε ολα...
μας την εστειλαν πακετο,
τελευταια ειναι ηρεμη..εφαγε τα καλωδια του ηλιακου......
κριμα που δεν μπορω να σας βαλω την φωτογραφια της να δειτε μονο τοβλεμμα της..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”