Xρόνια Πολλά στη Τούλα μας (tkots)

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
johnge
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Xρόνια Πολλά στη Τούλα μας (tkots)

Δημοσίευση από johnge »

Χρόνια πολλά και καλά κι από μένα, αν και καθυστερημένα κάπως. Καλό αγώνα και καλή δύναμη.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ευχαριστώ για την απάντηση Παναγιώτα και εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν!
Έχω την άποψη ότι θα ήταν καλύτερα να μην λέμε: "έχω πάρει το όνομα της γιαγιάς/παππού μου", αλλά: "έχω πάρει το όνομα του αγίου/αγίας που είχε και η γιαγιά/παππούς μου".
ΥΓ: Μια ζωή γκρινιάρης και ιδιότροπος θα είμαι! Τουλάχιστον το καταλαβαίνω, έστω και αργά!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

tkots έγραψε:Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους αγαπημένους φίλους μου εδώ για τις θερμές ευχές τους για την ονομαστική μου εορτή ! Να είστε πάντα καλά όλοι σας ! Χαίρομαι πάρα πολύ που ανήκω στην όμορφη παρέα σας και παίρνω δύναμη καθημερινά από τα γραπτά όλων σας εδώ !

Έλειψα μια εβδομάδα για το χειρουργείο του συζύγου μου που με την βοήθεια της Παναγίας μας και των Αγίων μας πήγαν όλα καλά και σήμερα παίρνουμε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τις ευχές σας !

Απαντώντας στον αγαπημένο μου Απόστολο που ζητάει μια απάντηση για τον λόγο που γιορτάζω στα Εισόδια της Θεοτόκου να του πω ότι το εκκλησάκι στο χωριό (δυό χιλιόμετρα έξω από την Νεάπολη) της γιαγιάς μου (που έχω το όνομά της) ήταν από κτίσεώς του αφιερωμένο στα Εισόδια και όλοι οι κάτοικοι του χωριού που λέγονταν Παναγιώτηδες ή Παναγιώτες γιόρταζαν και γιορτάζουν σε αυτήν την γιορτή.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι όλους εσάς τους αγαπημένους μου !
Καλή ανάρωση στον σύζυγο Τούλα , ταις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Σιδερένιοι όλοι σας.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”