Κατέβασαν τον Σταυρό από τον ιστό σημαίας

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Κατέβασαν τον Σταυρό από τον ιστό σημαίας

Δημοσίευση από nikiforos »

stathisgrh έγραψε:Κατεβασαν τον σταυρο απο τον ιστο σημαιας στο ικα κορδελιου στην θεσσαλονικη.

Μετα τις εικονες που κατεβασαν οι ιεροσυλοι, εβαλαν χερι και στον σταυρο της ελληνικης σημαιας, τοσο τους ελενγχει ο σταυρος του Χριστου μας εγω το μονο που θα πω ειναι οτι ο Αρχιεπισκοπος καλο θα ειναι να παιρνει θεση σε τετοια ζητηματα και οχι να αφηνουμε τα κοπροσκυλα να κατεβαζουν τις εικονες και τον τιμιο σταυρο απο τις σημαιες.
Η αητητος και ακαταλυτος δυναμη του τιμιου και ζωοποιου σταυρου μην εγκαταλειπης εμας τους αμαρτωλους.
από agioreiths » Τετ Ιαν 17, 2007 8:11 pm

Δυστυχώς υπάρχει μεθοδευμένη προσπάθεια αποχριστιανοποίησης τόσο της παιδείας όσο και όλου του ελληνικού κράτους ( βλέπε αφαίρεση σταυρού από τον κοντό της γαλανόλευκης και τόσα άλλα) την οποία δεν την αντιλαμβανόμαστε ή δε θέλουμε να την αντιληφθούμε. Ας μην παραξενευόμαστε όμως γιατί όλα αυτά που βλέπουμε δεν είναι τίποτε άλλο από τα σημεία των καιρών που έχουν προειπωθεί ακόμη και από τον ίδιο τον Κύριο μας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ομολογία πίστεως και πως ο καιρός μας όσο πάεο τόσο πιο πολύ θα ομοιάζει με αυτόν των πρώτων χριστιανικών αιώνων που οι ανά τον κόσμο χριστιανοί διώκωνταν για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

αραγε οι σταυροι κατεβαινουν επειδη προσπαθουν να μας αποχριστιανοποιησουν ή επειδή αποχριστιανοποιηθήκαμε αφήνουμε να κατέβουν;;;;;;;;;;;;; :7
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

ψυχουλα έγραψε:αραγε οι σταυροι κατεβαινουν επειδη προσπαθουν να μας αποχριστιανοποιησουν ή επειδή αποχριστιανοποιηθήκαμε αφήνουμε να κατέβουν;;;;;;;;;;;;; :7
Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζονται και τα δύο νομίζω, η ιστορία είναι γεμάτη παραδείγματα.
Βέβαια, η φυσική εξελικτική πορεία, πάει αντίστροφα, πρώτα το 2ο συμβαίνει και μετά το 1ο.
Είναι κάτι σαν την Ελευθερία, άμα την θέλεις βαθειά δεν σου την παίρνουν ακόμα και αν σε κλείσουν φυλακή, ενώ αν δεν την θέλεις δεν την έχεις ούτε "ελεύθερος".
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

panagiotisspy έγραψε:
ψυχουλα έγραψε:αραγε οι σταυροι κατεβαινουν επειδη προσπαθουν να μας αποχριστιανοποιησουν ή επειδή αποχριστιανοποιηθήκαμε αφήνουμε να κατέβουν;;;;;;;;;;;;; :7

Είναι κάτι σαν την Ελευθερία, άμα την θέλεις βαθειά δεν σου την παίρνουν ακόμα και αν σε κλείσουν φυλακή, ενώ αν δεν την θέλεις δεν την έχεις ούτε "ελεύθερος".
πολυ σοφα λογια παναγιωτη και ετσι πιστευω και εγω εαν δεν θελεις κατι οσο και να προσπαθει καποιος αλλος εσυ δεν θα το βλεπεις αλλα και ουτε θα το επιθυμεις.
Οπως ελεγε και ο παπουλης γερον παισιος " εαν βαλεις καποιον που δεν του αρεσει καθολου η ψαλμοδια στον παραδεισο θα του φαινετε σαν να ειναι στην κολαση" και το αντιστροφο.
Εγω πιστευω οτι ολα ξεκινανε απο την οικογενεια και τις αρχες που δινουμε στα παιδια μας, αμα τα μεγαλωσεις χριστιανικα και την πατριδα τους θα αγαπουνε και τους ανθρωπους και ολα, εαν ομως μας ενδιαφερει ποτε το παιδι μας θα πει την πρωτη βρισια ή ποτε θα πει τον υμνο της αγαπημενης ομαδας του μπαμπα τοτε αστα να πανε, μην περιμενετε ουτε αντιδραση ουτε τιποτα, γι αυτο εχουν ή μαλον τινουν να χαθουν οι παραδοσεις και τα εθιμα αυτου του τοπου.
Ο καλος Θεός να μας λυπηθει.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
pan
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από pan »

Καλημέρα σε όλους και όλες.

Όπως είπε και ποιο πάνο ο αδελφός, ότι φταίμε εμείς οι λαϊκοί για την καταντια της Ελλάδας σήμερα.
Ποιός από εμάς, που τα ξέρουμε όλα, πήγε και διαμαρτηρήθηκε σε αυτόν που εβγαλε το σταυρό, ποιός πήγε και διαμαρτηρηθηκε στον υπουργο για το σάλο με τα θρησκευτικα, με τις εικόνες στα σχολεία, στα δικαστήρια κ.τ.λ.

Μετά λέμε ότι η Ελλάδα τραβάει την κατηφόρα. Εμείς ο λαός λίσαμε το χειροφρενο.
Αν λέω αν, σε καθε στραβοπάτημα των κυβερνωντων σε θέματα πιστεως, μαζεβόμασταν όσοι επί Χριστοδούλου για τις ταυτότητες τότε, η Ελλάδα θα ήταν πολλή καλήτερη.

Γι' αυτο ζητώ να με συνχορέσετε για την καταντια της σημερινης Ελλάδας. Το έχω εξωμολογιθή και στον πνευματικο μου, στο Θεό μου.

Και ενα ακόμη. Μπορούμε και απο εδω, (internet), αμα δεν μπορουμε να τρεχουμε στουσ δρόμου και σε κάθε ''αιστίες'', που πιστεψτεμε ειναι πολλές, να κανουμε έλενχο στους κακοδόξους που βγάζουν αυτές τις διατάξεις. Να στελνουμε φώνη, να δουνε ότι ηπάρχουν ακόμη Ορθόδοξοι. Να αρχήσουν να φοβούντε λιγο. Τι λέτε το κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

pan έγραψε:Καλημέρα σε όλους και όλες.

Όπως είπε και ποιο πάνο ο αδελφός, ότι φταίμε εμείς οι λαϊκοί για την καταντια της Ελλάδας σήμερα.
Ποιός από εμάς, που τα ξέρουμε όλα, πήγε και διαμαρτηρήθηκε σε αυτόν που εβγαλε το σταυρό, ποιός πήγε και διαμαρτηρηθηκε στον υπουργο για το σάλο με τα θρησκευτικα, με τις εικόνες στα σχολεία, στα δικαστήρια κ.τ.λ.

Μετά λέμε ότι η Ελλάδα τραβάει την κατηφόρα. Εμείς ο λαός λίσαμε το χειροφρενο.
Αν λέω αν, σε καθε στραβοπάτημα των κυβερνωντων σε θέματα πιστεως, μαζεβόμασταν όσοι επί Χριστοδούλου για τις ταυτότητες τότε, η Ελλάδα θα ήταν πολλή καλήτερη.

Γι' αυτο ζητώ να με συνχορέσετε για την καταντια της σημερινης Ελλάδας. Το έχω εξωμολογιθή και στον πνευματικο μου, στο Θεό μου.

Και ενα ακόμη. Μπορούμε και απο εδω, (internet), αμα δεν μπορουμε να τρεχουμε στουσ δρόμου και σε κάθε ''αιστίες'', που πιστεψτεμε ειναι πολλές, να κανουμε έλενχο στους κακοδόξους που βγάζουν αυτές τις διατάξεις. Να στελνουμε φώνη, να δουνε ότι ηπάρχουν ακόμη Ορθόδοξοι. Να αρχήσουν να φοβούντε λιγο. Τι λέτε το κάνουμε;
Εν μερη αδελφε αυτο κανουμε εδω μεσα, τωρα για το αποτελεσμα δεν ειμαι τοσο σιγουρος αλλα τουλαχιστον να μην μας περνανε για προβατα, που οτι τα ταιζεις το τρωνε.
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

μαλλον εννοει να στελνουμε επιστολες διαμαρτυριας ο αδελφος.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ψυχουλα έγραψε:μαλλον εννοει να στελνουμε επιστολες διαμαρτυριας ο αδελφος.
Ο Διονυσης αυτο δεν εκανε με τον αλεξανδρουπολεως;
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

stathisgrh έγραψε:
ψυχουλα έγραψε:μαλλον εννοει να στελνουμε επιστολες διαμαρτυριας ο αδελφος.
Ο Διονυσης αυτο δεν εκανε με τον αλεξανδρουπολεως;
ναι.
που να πρωτοστειλεις ομως, καθε μερα ακους δυο τρια περιστατικα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”