Από μια πρόχειρη ματιά στο πτωχό μου αρχείο βρήκα κάποια μέλη μας που εορτάζουν:
1. batmanidou (Δέσποινα) από Γερμανία.
2. des (Δέσποινα)
3. gol (Δέσποινα)
4. kles (Παναγιώτης) από Κυκλάδες
5. kolpan (Παναγιώτης) από Κάρυστο
6. magdalini (Μαρία) από Χανιά
7. mariagr (Μαρία)
8. mariagz (Μαρία) που εύχομαι να πάει καλά ο αγώνας της για τον Ιωάννη Πρόδρομο
9. Mario (Μάριος) από Πεύκη
10. mrszs (Μάριος)
11. panagiotisspy. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Παναγιώτης μας, ή «Αθωνάκιας», αφού είναι υπεύθυνος για τις προσκυνηματικές εκδρομές του φόρουμ στο περιβόλι της Παναγίας μας.
12. Panos0 (Παναγιώτης) από το Ηράκλειο.
13. panosgreece (Παναγιώτης) από την Αρτάκη. «Υπεύθυνος» για τα περί Παϊσίου κείμενα.
14. paroikos (Παναγιώτης). Θεολόγος. Έχει μετακομίσει βεβαίως, όπως και ο panos0, αλλά μνημονεύονται αφού πέρασαν από την γειτονιά μας και ίσως κάποια μέρα επιστρέψουν.
15. tkots (Παναγιώτα). Ένα χρόνο μικρότερη μου (βιολογικά, όχι πνευματικά, ούτε νοητικά), γνωστή και μη εξαιρετέα κι αυτή.
16. Tom1 (Μαρία)
17. xalkidon (Παναγιώτης) που καίτοι γιορτάζει της Ζωοδόχου Πηγής, δέχεται ωστόσο ευχές και τον 15αύγουστο.
18. Zefs2008 (Σπυριδούλα – Παναγιώτα). Το alter ego της Σμαραγδής (smarti).
19. Μαρία Θεσσαλονίκη. Όταν πρωτογράφηκε στο φόρουμ ήταν μαθήτρια στη γ΄ λυκείου και εύχομαι να είναι τώρα φοιτήτρια…
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- Γεώργιος-Κέρκυρα
- Συστηματικός Αποστολέας

Χρόνια πολλά & ευλογημένα σε όσους γιόρταζαν εχθές!
Ήμαρτον εις σε Σωτήρ, ως ο άσωτος υιός. Δέξαι με Πάτερ μετανοούντα και ελέησόν με ο Θεός.
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑς ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΦΙΛΟΥς ΓΙΑ ΤΙς ΕΥΧΕς
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟς ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑς ....
ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗς [ ΣΟΥΡΩΤΗς ] ΙΕΡΑς ΜΟΝΗς ΑΓ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑς ΠΑΙΣΙΟς ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞ ΑΡΧΗς ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΦΙΛΟΘΕΗ
ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΙ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗς ΜΟΝΗς ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΕς ΤΟΤΕ ΠΕΤΥΧΑΜΕ
ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙς ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ .
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΛΗΘΟς ΚΟΣΜΟΥ ΧΩΡΙς ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΕς
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ...ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΕΙΠΕΔΟ
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟς ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑς ....
ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗς [ ΣΟΥΡΩΤΗς ] ΙΕΡΑς ΜΟΝΗς ΑΓ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑς ΠΑΙΣΙΟς ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞ ΑΡΧΗς ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΦΙΛΟΘΕΗ
ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΙ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗς ΜΟΝΗς ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΕς ΤΟΤΕ ΠΕΤΥΧΑΜΕ
ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙς ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ .
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΛΗΘΟς ΚΟΣΜΟΥ ΧΩΡΙς ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΕς
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ...ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΕΙΠΕΔΟ
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θέλω αν και καθυστερημένα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους-ες για τις ευχές τους, είτε εδώ, είτε τηλεφωνικώς, είτε με ένα σωρό μηνύματα που διάβασα κατά την διάρκεια των διακοπών αλλά και που βρήκα μετά την επιστροφή μου.
Να είστε όλες και όλοι καλά, να χαίρεστε την οικογένειά σας και να απολαμβάνετε όλες τις Χάρες του Κυρίου.
Ας είναι η Παναγιά μας, Σκέπη και Βοήθεια όλων μας!
Να είστε όλες και όλοι καλά, να χαίρεστε την οικογένειά σας και να απολαμβάνετε όλες τις Χάρες του Κυρίου.
Ας είναι η Παναγιά μας, Σκέπη και Βοήθεια όλων μας!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.