(Προσευχηθήτε για τα παιδιά που ξεκινούν σήμερα)
Πρέπει να ξεκινάμε θετικά! Μην σκεφτείς ποτέ οτι δεν θα τα καταφέρεις. Πες πως θα τα καταφέρεις, πως ΠΡΕΠΕΙ να τα καταφέρεις και να βγάλεις εναν μεγάλο βαθμό για να περάσεις εκεί που θές. Μην τα βάλεις με το σύστημα, με τους ανθρώπους, με τους καθηγητές και το σχολείο. Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, και έτσι πρέπει να τα βγάλουμε πέρα.Να προσευχεσε συνεχώς τόσο πριν όσο και κατα τη διάρκεια των εξετάσεων.Να λες ΄΄Κύριε Ιησου χριστέ ελέησον με΄΄ ή ΄΄Υπεραγία θεοτόκε σώσων ημάς΄΄
Διάβασε! Κάντο για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι όριμος, και όταν υπάρχει μια ευκαιρία στην ζωή σου που θα σε κάνει να έχεις αυξημένες πιθανότητες να έχεις καλύτερη εργασία με μεγαλύτερους μισθούς, αξιοποίησε την.
Όλα τα παιδιά που ξέρω και τέλειωσαν με τις Πανελλήνιες όλα αυτά τα χρόνια, πάντα μου λένε: ” Τι χαζός που είμαι… ας διάβαζα λίγο παραπάνω”.
Πάμε δυναμικά, και σκέψου πως αν έχεις διαβάσει αρκετά θα νιώθεις καλύτερα την ώρα των εξετάσεων. Δεν θα έχεις αγωνιά για το αν η τύχη θα σου χαμογελάσει ( να πέσουν θέματα που ξέρεις ).
http://agioritikovima.blogspot.com/2010 ... .html#more
Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες!
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες!
Ο Θεός να βοηθήσει τα παιδιά να βρουν το δρόμο τους! Δεν είναι απαραίτητο να πετύχουν στη σχολη που ονειρεύονται, πολύ σπουδαιότερο είναι να φοιτήσουν σωστά (όπου πετύχουν) και να αποκατασταθούν επαγγελματικά.
Εξ άλλου δεν χρειαζόμαστε άλλους Μηχανικούς μετεκπαιδευμένους στο Μ.Ι.Τ. (ένα από τα καλύτερα Πολυτεχνεία στον κόσμο), ούτε άλλους γιατρούς (ποδολόγους)! Δεν βλέπετε τους φουκαράδες τους Κολωνακιώτες που ζούν με 300,00 € το χρόνο;
Εξ άλλου δεν χρειαζόμαστε άλλους Μηχανικούς μετεκπαιδευμένους στο Μ.Ι.Τ. (ένα από τα καλύτερα Πολυτεχνεία στον κόσμο), ούτε άλλους γιατρούς (ποδολόγους)! Δεν βλέπετε τους φουκαράδες τους Κολωνακιώτες που ζούν με 300,00 € το χρόνο;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Re: Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες!
Να ευχηθώ και γώ με τη σειρά μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα παιδιά που δίνουν το δικό τους αγώνα....!
Πάνω απ'όλα να πώ στα παιδιά πως τίποτα δε κρίνεται μέχρι και την τελευταία στιγμή..Που σημαίνει πως ακόμη κι αν θέλεις να διαβάσεις και την τελευταία μέρα φυσικά και να το κάνεις..Να σκέφτεστε ότι "εγώ διάβασα, προσπάθησα και τώρα θα δώσω τα δυνατά μου"..Να κοιμάστε καλά, να τρώτε σωστά και να μη βλέπετε ποτέ τα αποτελέσματα ούτε από τηλεόραση ούτε από εφημερίδες ούτε τίποτα τέτοιο...!!Να κάνετε την προσευχή σας και όλα θα πάνε μια χαρά
Να μην αποθαρρύνεστε και να σκέφτεστε το όμορφο καλοκαιράκι που σας περιμένει να χαλαρώσετε
Εύχομαι πραγματικά να τα πάτε τέλεια ....!
Πάνω απ'όλα να πώ στα παιδιά πως τίποτα δε κρίνεται μέχρι και την τελευταία στιγμή..Που σημαίνει πως ακόμη κι αν θέλεις να διαβάσεις και την τελευταία μέρα φυσικά και να το κάνεις..Να σκέφτεστε ότι "εγώ διάβασα, προσπάθησα και τώρα θα δώσω τα δυνατά μου"..Να κοιμάστε καλά, να τρώτε σωστά και να μη βλέπετε ποτέ τα αποτελέσματα ούτε από τηλεόραση ούτε από εφημερίδες ούτε τίποτα τέτοιο...!!Να κάνετε την προσευχή σας και όλα θα πάνε μια χαρά
Να μην αποθαρρύνεστε και να σκέφτεστε το όμορφο καλοκαιράκι που σας περιμένει να χαλαρώσετε
Εύχομαι πραγματικά να τα πάτε τέλεια ....!