Σήμερα Σάββατο 24-04-2010, άγνωστοι χρέωσαν από το εξωτερικό με 8 κινήσεις την πιστωτική μου VISA card συνολικό ποσό 2.348,47 €. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι συναλλαγές αυτές έχουν ημερομηνία συναλλαγής 25-04-2010, ενώ σήμερα είναι 24-04-2010.
Το γεγονός το αντιλήφθηκε η τράπεζα η οποία και με ειδοποίησε. Σε συνεννόηση με την Τράπεζα αυτόματα ακυρώσαμε την συγκεκριμένη Κάρτα.
Βρίσκομαι σε αναμονή ώστε η Τράπεζα να ακυρώσει αυτές τις παράνομες συναλλαγές.
Δημοσιοποιώ αυτό ώστε να γνωρίζει και το ευρύτερο κοινό τι συμβαίνει.
Είναι απορίας άξιον πώς συνέβη αυτό διότι ζω στην επαρχία, κάνω λίγες
συναλλαγές - τις οποίες θέλω να πιστεύω ότι- ελέγχω πολύ καλά.
Άγνωστοι μου χρέωσαν την Πιστωτική Κάρτα.
Συντονιστής: Συντονιστές
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Άγνωστοι μου χρέωσαν την Πιστωτική Κάρτα.
Είναι τραγικό αυτό και σου εύχομαι καλό κουράγιο.
Το πως έγινε μην απορείς γιατί πλέον είναι εύκολο έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πλέον.
Από μία συναλλαγή σου μέσω ίντερνετ που ίσως έκανες, μέχρι και από κατάστημα που χτύπησες τελευταία φορά την κάρτα σου. Επίσης, μπορεί να έγινε από κάποια συναλλαγή σου αυτόματης πληρωμής μέσω κάρτας, όπως π.χ. κινητό τηλέφωνο, ή ακόμα και από κλοπή κάποιου λογαριασμού σου της κάρτας.
Προτείνω να κάνεις και άλλες κινήσεις, όπως να κοιτάξεις στην εφορία σου μήπως έχει κάνει έναρξη κάποια εταιρεία στο όνομά σου (μέσω ΑΦΜ) και μιας και είσαι και σε επαρχία μία επίσκεψη στην Αστηνομία να δηλώσεις το συμβάν, για να είσαι κάπως κατοχυρωμένος σε περίπτωση που στο μέλλον σου βγει κάτι το οποίο δεν συμμετέχεις...
Προπαντώς ψυχραιμία...
Το πως έγινε μην απορείς γιατί πλέον είναι εύκολο έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πλέον.
Από μία συναλλαγή σου μέσω ίντερνετ που ίσως έκανες, μέχρι και από κατάστημα που χτύπησες τελευταία φορά την κάρτα σου. Επίσης, μπορεί να έγινε από κάποια συναλλαγή σου αυτόματης πληρωμής μέσω κάρτας, όπως π.χ. κινητό τηλέφωνο, ή ακόμα και από κλοπή κάποιου λογαριασμού σου της κάρτας.
Προτείνω να κάνεις και άλλες κινήσεις, όπως να κοιτάξεις στην εφορία σου μήπως έχει κάνει έναρξη κάποια εταιρεία στο όνομά σου (μέσω ΑΦΜ) και μιας και είσαι και σε επαρχία μία επίσκεψη στην Αστηνομία να δηλώσεις το συμβάν, για να είσαι κάπως κατοχυρωμένος σε περίπτωση που στο μέλλον σου βγει κάτι το οποίο δεν συμμετέχεις...
Προπαντώς ψυχραιμία...
-
thomas25
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αν κανεις αγορες μέσω ιντερνέτ τοτε πρπει να εχει ιο στον υπολογιστη σου...
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Καλό είναι να κάνετε συναλλαγές μέσο internet μόνο με προπληρωμένη κάρτα.