dionysisgr έγραψε:Eιναι κατι παραπανω απο ξεκαθαρο, οτι πολλοι εδω, εχετε διαχωρισει στο νου σας, σαφως,
την Αγαπη απο την Αληθεια.
Δηλαδη μπορει να βγαινει ο καθε πλανεμενος, η, πληρωμενος, η, βλαμμενος, να γραφει οτι θελει,
η οτι του εχουν υπαγορευσει, να υβριζει τον Χριστο, την Πιστη μας, τα Αγια μας, αλλα εμεις για καποιο περιεργο λογο θα πρεπει να πεταμε την Αληθεια που Σωζει στα σκουπιδια, και να τον αγαπαμε με το ζορι γιατι ετσι πρεπει.. Τι λετε, και που το ειδατε γραμμενο αυτο;
Δηλαδη,
Και οι Πατερες μας οι Αγιοι που κατακευραυνωναν την πλανη, την συκοφαντια, την αναιδεια, την βλασφημια, την δαιμονολογια, ητοι την διαστροφη της θεολογιας, ΔΕΝ ηταν ανθρωποι της Αγαπης, αλλα ηταν εμπαθη πλασματα και δεν μπορουσαν να αγαπησουν τους "παντες",
οπως μπορουμε ευκολα, εμεις οι "ανετοι" και συγχρονοι αγαπολογοι της αδιακριτου
και ομιχλωδους παν-αγαπης;
Κατι δεν παει καλα εδω. Η στραβος ειναι ο γιαλος, η στραβα αρμενιζουμε.
Ενω βλεπουμε οτι εχουν μοιραστει ρολοι και εργολαβιες, κατα της Πιστης μας, και των Πατερων μας, και στο τελος τελος κατα του Κυριου μας, εμεις καθομαστε και περι αλλων τυρβαζουμε με αμπελοφιλοσοφια και αδιακριτη αγαπολογια, λες και εχουμε φτασει στο ανωτατο σημειο απαθειας και αγαπαμε μεχρι και τον αλαστορα αιωνιο εχθρο της Εκκλησιας μας.
Εγω δεν εχω φτασει εκει. Εαν νομιζετε καποιοι οτι εχετε φτασει, να σας βαλω και μια μετανοια, να συγχωρεθουμε, να παρω και την ευχουλα σας, να ωφεληθω.
Καθηστε να σας πετανε την βρωμικη πατσαβουρα της περιτεχνα κεκαλυμμενης απιστιας και αποστασιας τους, κατα προσωπο, με τα, ταχα μου, ταχα μου, ελευθερα και ανοιχτου μυαλου, πληρωμενα αρθρακια,
οι τυχαιοι αθεολογητοι και εμπαθεις των εμπαθων που σπιλωνουν και κατασυκοφαντουν αγωνιστες, Ιεραρχες, Ηγουμενους, Μοναχους, Καθηγητες, Λαϊκους,
να υποτιμανε εμφανως και την νοημοσυνη σας, και εσεις να τους.. αγαπατε γενικως και αοριστως!
Εγω δεν μπορω. Και ας με κρινει ο Κυριος μου και Θεος μου.
Διονύση μπράβο, το έπιασες τελικά το νόημα, όποιος συμπλέει με τους προδότες της πίστεως και της πατρίδας είναι καλός και έχει δικαίωμα να μιλάει, όποιος όμως είναι κατά δεν έχει δικαίωμα είναι φανατικός, μισαλλόδοξος, ζηλωτής, καθυστερημένος, ταλιμπάν και πόσα ακόμη, τον Εφέσου τον έλεγαν τρελλό και μανικό τα τότε "κοπέλια" του πάπα όπως τους έλεγε ο ίδιος, η εποχή μας με την προ αλώσεως έχει τρομακτικά πολλές ομοιότητες, ψάξτε και βρήτε τις μία προς μία, αυτή την φορά δεν θα αλωθεί το κράτος αλλά το γένος, όποιος συμβαδίζει ή σιωπά στα θέματα της προδοσίας της πίστεως και της πατρίδας γίνεται συνένοχος άμεσα και ο ίδιος, σήμερα όλοι μας παίρνουμε θέση στην Ιστορία και στην Αιωνιότητα.
Οι καταστάσεις δεν είναι απλά κρίσιμες και σοβαρές είναι καθοριστικές γιά τον καθένα μας και γιά το γένος, δυστυχώς στην πατρίδα μας αυτή την στιγμή γίνεται ένας πόλεμος φιλοπαγκοσμιοποιητών και αντίπαγκοσμιοποιητών, εκεί εδράζεται και η σύγκρουση Οικουμενιστών και Αντιοικουμενιστών, δεν είναι μία μεμονωμένη σύγκρουση είναι γενικότερη.
Θέλουν να φέρουν πάση θυσία τον Παγκόσμιο ηγέτη, η Ελλάδα όπως είναι μέχρι σήμερα τους είναι εμπόδιο όχι πολιτικό ή οικονομικό γιατί είναι μία κουκίδα αλλά σε πνευματικό επίπεδο ακόμη και σε αυτά τα χάλια είναι υπερδύναμη και αυτό το γνωρίζουν καλά εμείς κοιμώμαστε, γι'αυτό πρέπει να φύγει από την μέση με κάθε κόστος, ας το καταλάβουμε καλά, παίζονται όχι απλά πολλά αλλά τα πάντα, μπορεί να φανεί σε κάποιους υπερβολικό αυτό που γράφω αλλά ας σκεφτούν λίγο σε βάθος το όλο θέμα και θα το καταλάβουν.