Συζήτηση περί του Facebook

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση

Έχεις εγγραφεί στο Facebook?

Ναί
33
58%
Όχι
9
16%
Δεν αποφάσισα ακόμα αν θα εγγραφώ
2
4%
Θα εγγραφώ μελλοντικά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δεν πρόκειται να εγγραφώ
13
23%

Σύνολο ψήφων: 57

Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συζήτηση περί του Facebook

Δημοσίευση από smarti »

Dimitris39 έγραψε: Εγω τον λογαριασμο μου στο Facebook τον απενεργοποιησα και νιωθο καλυτερα :wink:
Και εγώ το ίδιο Δημήτρη....
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
andreastsa
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από andreastsa »

Όσοι έχετε facebook δείτε τις φωτογραφίες εδώ: http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... 9811250886
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

Τον έφαγε το ...Facebook
Ανακλήθηκε ο διορισμός του γενικού γραμματέα για τις ΔΕΚΟ

Εικόνα

Νέο γγ καλείται να επιλέξει ο Γ.Παπακωνσταντίνου

Αθήνα 02/12/09 09:00

Στην ανάκληση του διορισμού του γενικού γραμματέα για τις ΔΕΚΟ στο υπουργείο Οικονομικών, Ανδρέα Κουτούπη προχώρησε η κυβέρνηση, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, είχε αναρτήσει υβριστικά σχόλια εναντίον της στο Διαδίκτυο.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη αναφέρεται ότι «αποδείχτηκε εκ των υστέρων από στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση της κυβέρνησης, ότι ο κ. Κουτούπης έχει έως και το πρόσφατο παρελθόν εκφραστεί συνεχώς και επωνύμως από το διαδίκτυο με χυδαίους, υβριστικούς και ακραίους χαρακτηρισμούς για την κυβέρνηση, την οποία ζήτησε να υπηρετήσει από θέση ευθύνης».

Στην ανακοίνωση της κυβέρνησης τονίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου δεν τον γνώριζε προσωπικώς και ότι τον κάλεσε δύο φορές για συνέντευξη.

«Η στάση αυτή αποδεικνύει πως, ανεξάρτητα των τυπικών προσόντων, ο κ. Κουτούπης όχι μόνο στερείται των στοιχείων της εμπιστοσύνης και του ήθους που είναι απαραίτητα για να υπηρετεί Έλληνας πολίτης σε δημόσια θέση, αλλά είναι επίσης, έκθετος και υπόλογος» επισημαίνεται στην ανακοίνωση και διευκρινίζεται ότι «για το λόγο αυτό δεν μπορεί να αναλάβει αυτή ή άλλη δημόσια θέση».

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης, ο τρόπος επιλογής που ακολουθεί, αποδεικνύει ότι τηρούνται όλα τα κριτήρια της αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας, χωρίς να ληφθούν υπόψη κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες.

«Το σημαντικότερο προσόν που θέτει ως απαρέγκλιτη προϋπόθεση η παρούσα κυβέρνηση για την ανάληψη δημόσιας θέσης από οποιονδήποτε συμπολίτη μας, είναι το ήθος, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός της εντολής του ελληνικού λαού», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Επισημαίνεται, δε, ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην ανοικτή διαδικασία επιλογής στελεχών για τις θέσεις κρατικής ευθύνης, χωρίς καμία έκπτωση στα στοιχεία της αξιοσύνης και του ήθους που είναι απαραίτητα για δημόσιους λειτουργούς

Σύμφωνα με το Βήμα, ο κ. Κουτούπης ήταν γνωστό στέλεχος της ΝΔ, στον Πειραιά, ενώ στη σελίδα του στο Facebook είχε αναρτήσει ειρωνικά σχόλια για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. «Ο Γιώργος μπορεί να τα καταφέρει...Θα του στείλω βιογραφικό... Θα τα κονομήσουμε... Γουστάρω πολύ» φέρεται να έγραφε.

Ο κ. Κουτούπης αργά το απόγευμα της Τρίτης αποσύνδεσε τον λογαριασμό του, όμως στο Μέγαρο Μαξίμου είχαν φθάσει τα νέα και στη σύσκεψη που συνεκλήθη εκτάκτως αποφασίστηκε η ανάκληση του διορισμού του.

Αυτό το κείμενο ελήφθη από το in.gr,
στη διεύθυνση http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Η παραπάνω δημοσίευση, πέρα από την γενική ανακατωσούρα, δείχνει κατά τη γνώμη μου και κάτι καλό.
Το αδιάβλητο του θεσμού.
Τη στιγμή κατά την οποία προσελήφθη ο εν λόγω, νομίζω δεν μπορεί να αμφισβητηθεί αυτό.
Ασχετα αν μετά απολύθηκε.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
cool
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από cool »

Το παραπανω δειχνει και κατι ακομη: οτι αναρτάται στο internet, μενει για παντα και μας ακολουθει...
Ειδικα το facebook, που πολλοι δηλωνουν το πραγματικο τους ονομα, δεν ξερεις ποτε στην υπολοιπη ζωη σου ποτε θα σου βρεθει ως εμποδιο για κατι που ειπες ή εκανες(και το δημοσιευσες) καποτε...
Τα εν οικω μη εν δημω λοιπον...
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

cool έγραψε:Το παραπανω δειχνει και κατι ακομη: οτι αναρτάται στο internet, μενει για παντα και μας ακολουθει...
Ειδικα το facebook, που πολλοι δηλωνουν το πραγματικο τους ονομα, δεν ξερεις ποτε στην υπολοιπη ζωη σου ποτε θα σου βρεθει ως εμποδιο για κατι που ειπες ή εκανες(και το δημοσιευσες) καποτε...
Τα εν οικω μη εν δημω λοιπον...
Σωστό.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
vivika
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vivika »

Να το δούμε και λίγο διαφορετικά:
Αν οι απόψεις του συγκεκριμένου δεν ήταν γραμμένες στο φατσοτέφτερο (=Facebook) θα ήταν ακόμα Γ.Γ., σωστά;

Και να το προχωρήσω λιγάκι:
Πόσοι Γ.Γ. έχουν τις ίδιες απόψεις αλλά δεν τολμάνε να τις εκθέσουν;
Πόσοι Γ.Γ. έχουν τις ίδιες απόψεις, δεν συμμετέχουν σε αυτές τις ομάδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά αντίθετα κυκλοφορούν με ψευδόνυμα στο χώρο του διαδικτύου σε άλλους ιστότοπους;
Πόσοι Γ.Γ. έχουν τις ίδιες απόψεις αλλά προτιμάνε να υποκύψουν στα χρήματα ή να αλοιώσουν τις αξίες τους για τη 'δόξα';
κλπ

(1. όπου Γ.Γ. μπορεί να μπει και ο άνθρωπος γενικότερα, 2. δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου)

Και για να κλείσω, το σκεπτικό μου είναι το εξής: Σημασία δεν έχει το μέσο αυτό καθεαυτό, αλλά ο χρήστης και πως θα χειριστεί το μέσο.

Και φυσικά είναι σωστή συμβουλή τα εν οίκω μη εν δήμω αλλά πόσο ισχύει αυτό για τα 'δημόσια' πρόσωπα;
Υπάρχει και η άλλη παροιμία ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να φαίνεται τίμια θα πρέπει και να είναι!
«Γρηγορεῖτε καί προσεύχεσθε, ἵνα μή εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν» Ματθ. κστ' 41
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

panagiotisspy έγραψε:Η παραπάνω δημοσίευση, πέρα από την γενική ανακατωσούρα, δείχνει κατά τη γνώμη μου και κάτι καλό.
Το αδιάβλητο του θεσμού.
Τη στιγμή κατά την οποία προσελήφθη ο εν λόγω, νομίζω δεν μπορεί να αμφισβητηθεί αυτό.
Ο ψυχρός πόλεμος έχει πολλούς δαιδάλους.

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πώς βρήκαν την σελίδα του κου στο facebook.

Η γνώμη μου είναι ότι το ήξεραν απο πρίν και όλα έγιναν για το θεαθείναι και για να πειστούν ορισμένοι καλόπιστοι (όπως ο φίλτατος panagiotisspy) για το ..."αδιάβλητο του θεσμού" !!!

Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου αλλα και των πολιτικών κομάτων.

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

eortologio_gr έγραψε:
panagiotisspy έγραψε:Η παραπάνω δημοσίευση, πέρα από την γενική ανακατωσούρα, δείχνει κατά τη γνώμη μου και κάτι καλό.
Το αδιάβλητο του θεσμού.
Ο ψυχρός πόλεμος έχει πολλούς δαιδάλους.

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πώς βρήκαν την σελίδα του κου στο facebook.

Η γνώμη μου είναι ότι το ήξεραν απο πρίν και όλα έγιναν για το θεαθείναι και για να πειστούν ορισμένοι καλόπιστοι (όπως ο φίλτατος panagiotisspy) για το ..."αδιάβλητο του θεσμού" !!!

Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου αλλα και των πολιτικών κομάτων.

Χρ.

Δεν αποκλείεται νάναι κι'έτσι φίλε Χρήστο.
Δεν θα μου έκανε έκπληξη, τώρα που το λες.
Αν και βρίσκω μικρό το όφελος που θάχαν, για μια τόσο ακραία μηχανορραφία.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Η "Ζούγκλα" του Μάκη ισχυρίζεται ότι αυτή έφερε το συγκεκριμένο fecebook στη δημοσιότητα και έτσι μάθανε όλοι τι έγραφε ο πρώην Ε.Γ. στο διαδίκτυο.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι θέσεις αυτές είναι πολιτικές και όχι καθαρά επιχειρησιακές, ώστε να τοποθετούνται στελέχη μέσω βιογραφικών. Και σ' ένα κόσμο αμιγώς κομματικοποιημένο το βλέπω σαν παράδοξο. Ήδη οι περισσότεροι Γ.Γ. επιλεχθηκαν μέσω "δικτύου" και όχι διαδικτύου (όπως είπε ο Λαζόπουλος) και νομίζω ότι έτσι είναι το σωστό.
Δεν είναι δυνατόν η Κυβέρνηση να αποτελείται από μέλη που δεν πιστεύουν σ' αυτήν.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”