Παρθενική ζωή στην πόλη και ένστικτο
Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές
-
Συνταξιδιώτης
- Βασικός Αποστολέας

Παρθενική ζωή στην πόλη και ένστικτο
Mου έχει δημιουργηθεί μία απορία.Αυτοί που διάλεξαν παρθενική ζωή στην πόλη βρίσκονται σε πλήρη απάθεια;Δηλαδή δεν έχουν σεξουαλικές ορμές καθόλου;Κι αν έχουν πώς τις σβήνουν;Πηγαίνουν σε οίκο ανοχής ή κάνουν εφήμερες σχέσεις που είναι αντίθετο προς τη θρησκεία μας;Eκτός κι αν βρίσκονται σε απάθεια αλλά απ`ό,τι ξέρω αυτή η κατάσταση αποκτάται δύσκολα και με το χρόνο.Μήπως είναι καλύτερο για τον άνθρωπο να παντρεύεται και να αποφύγει αυτή τη ζωή που εκ διακρίσεως μπροστά στους άλλους θα αποφύγει να φανερώσει;
-
Συνταξιδιώτης
- Βασικός Αποστολέας

Re: Παρθενική ζωή στην πόλη και ένστικτο
Η δογματική της Εκκλησίας μας δίνει μια κατεύθυνση όμως δεν είναι κακό να ξέρουμε τι συμβαίνει στην πράξη, ώστε και εμείς οι χριστιανοί να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να διορθώσουμε τα "κακώς κείμενα" των επικριτών μας διότι στη σημερινή εποχή οι προκλήσεις προς επιτέλεση κάποιου αγαθού έργου είναι πολλές για να μπορέσουμε να ωφελήσουμε ακόμα και τους άθεους,αλοδαπούς,αιρετικούς συνανθρώπους μας.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θα κουράσω με τις επαναλήψεις μου. Ο Χριστιανισμός δεν είναι θεωρία που τα πάντα μπορεί να απαντώνται με επιχειρήματα και θέσεις. Ο Χριστιανισμός δεν είναι συνταγή. Τα περισσότερα προκύπτουν ως βίωμα και δεν είναι εύκολο να περιγραφούν με λόγια. Αγαπημένε μου συνταξιδιώτη δεν νιώθω ικανός να σε συμβουλεύσω. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν άλλοι που να μπορούν. Νιώθω παιδί του θεού ως αμαρτωλός αυτό δεν σημαίνει ότι καμαρώνω για την όποια αμαρτία μου.
Γνωρίζεις κάποιους συγκεκριμένα;Συνταξιδιώτης έγραψε:Mου έχει δημιουργηθεί μία απορία.Αυτοί που διάλεξαν παρθενική ζωή στην πόλη βρίσκονται σε πλήρη απάθεια;
Ή έτσι γενικά και αόριστα ρωτάς;
Όποιος ή όποια δεν έχει σεξουαλικές ορμές δεν βρίσκεται σε απάθεια.Συνταξιδιώτης έγραψε:Δηλαδή δεν έχουν σεξουαλικές ορμές καθόλου;
Έχει απλά σεξουαλική ανικανότητα. Αυτό δεν είναι απάθεια.
Γι αυτό σκάς; Το μόνο εύκολο!Συνταξιδιώτης έγραψε:Κι αν έχουν πώς τις σβήνουν;
1.000 μετάνοιες εδαφιαίες και στίς δύσκολες μέρες 3.000
2 ώρες ύπνο ανά 24ωρο
Όλες τις άλλες ώρες ορθοστασία
Μόνο ψωμί, νερό και αλάτι για τροφή.
Χα(λλλ)αράαα
Και στα πολλά ζόρια 3ήμερο άνυδρος άσιτος άγρυπνος και ορθοστασία.
Πολύ χαλλλαράαα λέμε
Τα παρακάτω όμως.. δεν στέκουν.. μα με τίποτε δεν στέκουν!
και..Συνταξιδιώτης έγραψε:Αυτοί που διάλεξαν παρθενική ζωή στην πόλη
ή (ή καί)....Συνταξιδιώτης έγραψε:Πηγαίνουν σε οίκο ανοχής
Παρθενική ζωή, οίκοι ανοχής και εφήμερες σχέσεις;Συνταξιδιώτης έγραψε:ή κάνουν εφήμερες σχέσεις
Μήπως να ξανασκεφτόσουν καλύτερα το τι ακριβώς θέλεις να ρωτήσεις;
Θάχεις φαντάζομαι προσωπική εμπειρία για να ξέρεις..Συνταξιδιώτης έγραψε:Eκτός κι αν βρίσκονται σε απάθεια αλλά απ`ό,τι ξέρω ...
Για ποιόν άνθρωπο θάναι καλύτερα; Έχεις κάποιον κατά νού σου;Συνταξιδιώτης έγραψε:Μήπως είναι καλύτερο για τον άνθρωπο να παντρεύεται και να αποφύγει αυτή τη ζωή
Και ποιά ζωή να αποφύγει; αυτήν που φαντάζεσαι εσύ ότι εκείνος ζεί;
Ενώ αν παντρευτεί άνετα και χαλαρά μπροστά τους άλλους θα λέει τι κάνει με τον (ή την) σύζυγοΣυνταξιδιώτης έγραψε:που εκ διακρίσεως μπροστά στους άλλους θα αποφύγει να φανερώσει;
στο κρεβάτι μιάς και νόμιμος θάναι. γιατί να μην τα φανερώνει όλα; Έλα μου ντέ! Χαρτί και καλαμάρι!
Προτείνω να γίνει και ένα ειδικό θέμα εδώ στο φόρουμ που θα γράφουν οι παντρεμένοι τις εμπειρίες τους.
Νόμιμες θάναι.. να μαθαίνουμε και τίποτε και εμείς οι ανίδεοι.. τι οικογένεια είμαστε;!
Συνταξιδιώτη.. πόσα θές να μας τρελλάνεις;;;;;;;;
Υγ.
Φαντάζομαι να είναι κατανοητό πως ΔΕΝ σοβαρολογώ.
Και σαφώς και ΔΕΝ δίνω κανενός είδους οδηγίες! Θεός φυλάξοι!
...«σύ ούν κακοπάθησον ως καλός στρατιώτης του Χριστού.»
Διαβάζω μόνον τις παραθέσεις που επιλέγω να διαβάσω και αγνοώ τις υπόλοιπες
Μην θεωρείς λοιπόν ως δεδομένο πως ότι γράφεις εσύ το διαβάζω και εγώ..
ολοι οι ανθρωποι εχουν το << ΣΑΡΑΚΙ>> του σεξουαλικου ενστικτου ανεξεραιρως .Ακομα και αυτοι οι μοναχοι παλευουν με αυτο μεχρι να πεθανουν.δεν βρισκονται σε απαθεια αλλα σε εγγρηγορηση , θετουν αλλες προταιρεοτητες και γεμιζουν απο ερωτα για το Χριστο.Για να σε βοηθησω να καταλαβεις εγω απεχω απο σχεσεις εδω και τουλαχιστον 5 χρονια ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ,οχι απο Θειο ερωτα αλλα καταλαβα οτι ολα ειναι μεταβλητα και εχω αλλες αναζητησεις .....ΕΙΔΟΜΕΝ.Συνταξιδιώτης έγραψε:έχει δημιουργηθεί μία απορία.Αυτοί που διάλεξαν παρθενική ζωή στην πόλη βρίσκονται σε πλήρη απάθεια;Δηλαδή δεν έχουν σεξουαλικές ορμές καθόλου
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
αυτο το βρικες αστειο?Dimitris39 έγραψε:
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κατά τη γνώμη μου ακόμα κι'αυτό το τόσο δύσκολο, γίνεται. Και κυρίως με την βοήθεια ενός καλού πνευματικού.
Αν και μιλάω εκ του ασφαλούς, διότι είμαι παντρεμένος. Και πριν παντρευτώ δεν τα κατάφερνα καθόλου καλά στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Αν και μιλάω εκ του ασφαλούς, διότι είμαι παντρεμένος. Και πριν παντρευτώ δεν τα κατάφερνα καθόλου καλά στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
βλεπετε οποιος ειναι λιγο διαφορετικος δεν ειναι ΙΝ η εχει σιγουρα καποιας μορφης διαταραχη ,πολυ θα ηθελα ν αμιλησετε σε καινουργιο ποστ για το ,αν και εχει συζητηθει για το μυστυριο του γαμου που εχει κανταντησει σε ενα ξεπλυμα του ΑΥΓΑΙΑ .
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γελαω με το τις ορθεςdora gian έγραψε:αυτο το βρικες αστειο?Dimitris39 έγραψε:
απαντησεις του avva
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ