Μηδέν στο "πηλήκιο"
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Μηδέν στο "πηλήκιο"
Προσωπικά δεν ελπίζω τίποτα. Ελπίζω μόνο στο Θεό που αγαπάει την Ελλάδα.
Από Δευτέρα, το νοιώθουμε όλοι, πάλι θα κυβερνάνε οι γνωστοί μεγαλοεκδότες που πολεμούσαν και πολεμούν ( μέσα από τα κανάλια και τις φυλλάδες τους ) λυσσαλέα την Εκκλησία, τη Ιστορία, κάθε τι που έχει σχέση με τη Ορθόδοξη πίστη μας. Θα προβάλλουν τις αιρέσεις ( όπως η εφημερίδα Έθνος ), θα χτυπάνε τα μοναστήρια και το Άγιο Όρος ( όπως κάνουν χρόνια τώρα ) , θα τα θέλουν να τα καταργήσουν όλα, θα θέλουν να βάλλουν την Εκκλησία στο περιθώριο της ζωής των ανθρώπων ... Μήπως δεν καταλαβαίνουμε το ενεργειακό παιχνίδι που παίζεται στη περιοχή μας με τη σύγκρουση Αμερικής - Ρωσίας ; Μήπως δεν καταλαβαίνουμε ότι οι σύμμαχοι θέλουν κυβερνήσεις πιο "δεκτικές" σε υπαναχωρήσεις σε εθνικά και θρησκευτικά θέματα ;
Τώρα θα μου πείτε, ποιος νοιάζεται στην Ελλάδα για τη γλώσσα μας, την ιστορία μας, τις παραδόσεις, την Ορθοδοξία ; Άσε μας ρε φίλε... Έχουμε σημαντικότερα πράγματα, όπως οι έξοδοι και τα ρούχα των επωνύμων ( τραγουδιστών, ηθοποιών, αθλητών, επωνύμων γενικότερα ), οι σχέσεις τους ( στον επόμενο τόνο ο τάδε τα έχει με την τάδε που τα χάλασε πριν λίγο με τον τάδε ο οποίος είχε παράλληλη σχέση με την ... ), τα υλικά μας αγαθά, τις ανέσεις, το βόλεμά μας... Σιγά μην κοιτάξουμε τώρα τα άλλα ... Στην προκειμένη, όμως, να μην θρηνούμε όταν βλέπουμε τους γείτονες μας, με νύχια και με δόντια , να μας παρα-βιάζουν και να υποκλέπτουν την γη μας, την Ιστορία μας και σε λίγο και τη γλώσσα μας ... Αξίζουμε όταν όλα τα αφήνουμε στο "δε βαριέσαι" ή "τι με νοιάζει εμένα" ;
Το τι είναι καλό για την Ελλάδα θα το δείξει το μέλλον. Ελλάδα χωρίς Χριστό και Εκκλησία είναι καταδικασμένη να χρεοκοπήσει και να ταλαιπωρηθεί σε όλα τα επίπεδα. Είναι τραγικό λάθος που δεν διδάσκεται η Παλιά Διαθήκη, που δείχνει τις περιπέτειες των Ισραηλιτών, όποτε αποστατούσαν από τον Θεό. Χωρίς Θεό αυτοβασανίζονταν. Εγκατέλειπαν τον Θεό και ο Θεός σεβόμενος την ελευθερία τους τους "εγκατέλειπε". Η Εκκλησία δεν θα χαθεί. Και εάν οι Έλληνες την εγκαταλείψουν, απλώνεται στην Αφρική, την Ασία, σε άλλες ηπείρους, στην Αμερική...Χαμένοι θα βγούμε όλοι εμείς χωρίς εμπιστοσύνη στον αληθινό Θεό : Μη πεποίθατε επ'άρχοντας επί υιούς ανθρώπων οις ουκ έστι σωτηρία. Η πίστη μας, η ελπίδα μας είναι στον αληθινό Θεό, η παρηγοριά μας είναι στη Παναγία Μητέρα και στους Αγίους μας. Ο Κύριος επιτρέπει, ο Κύριος μπορεί να δώσει αγαθή έκβαση ακόμα και στα χειρότερα σενάρια.
Από Δευτέρα, το νοιώθουμε όλοι, πάλι θα κυβερνάνε οι γνωστοί μεγαλοεκδότες που πολεμούσαν και πολεμούν ( μέσα από τα κανάλια και τις φυλλάδες τους ) λυσσαλέα την Εκκλησία, τη Ιστορία, κάθε τι που έχει σχέση με τη Ορθόδοξη πίστη μας. Θα προβάλλουν τις αιρέσεις ( όπως η εφημερίδα Έθνος ), θα χτυπάνε τα μοναστήρια και το Άγιο Όρος ( όπως κάνουν χρόνια τώρα ) , θα τα θέλουν να τα καταργήσουν όλα, θα θέλουν να βάλλουν την Εκκλησία στο περιθώριο της ζωής των ανθρώπων ... Μήπως δεν καταλαβαίνουμε το ενεργειακό παιχνίδι που παίζεται στη περιοχή μας με τη σύγκρουση Αμερικής - Ρωσίας ; Μήπως δεν καταλαβαίνουμε ότι οι σύμμαχοι θέλουν κυβερνήσεις πιο "δεκτικές" σε υπαναχωρήσεις σε εθνικά και θρησκευτικά θέματα ;
Τώρα θα μου πείτε, ποιος νοιάζεται στην Ελλάδα για τη γλώσσα μας, την ιστορία μας, τις παραδόσεις, την Ορθοδοξία ; Άσε μας ρε φίλε... Έχουμε σημαντικότερα πράγματα, όπως οι έξοδοι και τα ρούχα των επωνύμων ( τραγουδιστών, ηθοποιών, αθλητών, επωνύμων γενικότερα ), οι σχέσεις τους ( στον επόμενο τόνο ο τάδε τα έχει με την τάδε που τα χάλασε πριν λίγο με τον τάδε ο οποίος είχε παράλληλη σχέση με την ... ), τα υλικά μας αγαθά, τις ανέσεις, το βόλεμά μας... Σιγά μην κοιτάξουμε τώρα τα άλλα ... Στην προκειμένη, όμως, να μην θρηνούμε όταν βλέπουμε τους γείτονες μας, με νύχια και με δόντια , να μας παρα-βιάζουν και να υποκλέπτουν την γη μας, την Ιστορία μας και σε λίγο και τη γλώσσα μας ... Αξίζουμε όταν όλα τα αφήνουμε στο "δε βαριέσαι" ή "τι με νοιάζει εμένα" ;
Το τι είναι καλό για την Ελλάδα θα το δείξει το μέλλον. Ελλάδα χωρίς Χριστό και Εκκλησία είναι καταδικασμένη να χρεοκοπήσει και να ταλαιπωρηθεί σε όλα τα επίπεδα. Είναι τραγικό λάθος που δεν διδάσκεται η Παλιά Διαθήκη, που δείχνει τις περιπέτειες των Ισραηλιτών, όποτε αποστατούσαν από τον Θεό. Χωρίς Θεό αυτοβασανίζονταν. Εγκατέλειπαν τον Θεό και ο Θεός σεβόμενος την ελευθερία τους τους "εγκατέλειπε". Η Εκκλησία δεν θα χαθεί. Και εάν οι Έλληνες την εγκαταλείψουν, απλώνεται στην Αφρική, την Ασία, σε άλλες ηπείρους, στην Αμερική...Χαμένοι θα βγούμε όλοι εμείς χωρίς εμπιστοσύνη στον αληθινό Θεό : Μη πεποίθατε επ'άρχοντας επί υιούς ανθρώπων οις ουκ έστι σωτηρία. Η πίστη μας, η ελπίδα μας είναι στον αληθινό Θεό, η παρηγοριά μας είναι στη Παναγία Μητέρα και στους Αγίους μας. Ο Κύριος επιτρέπει, ο Κύριος μπορεί να δώσει αγαθή έκβαση ακόμα και στα χειρότερα σενάρια.
Και πάνω σε αυτή την πέτρα θα οικοδομήσω την Εκκλησία μου και δεν θα την κατανικήσουν ΠΟΤΕ οι δυνάμεις του Άδη ( Ματθ, 16:18 )
( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos )
Έγραφα κάτι χτες. Και σήμερα επιβεβαιώθηκα από ένα αριστερής πολιτικής κατεύθυνσης μπλογκ.
( http://www.antinews.gr/?p=16892 )
Κανένας μας δεν ξεχνά τον ύπουλο πόλεμο κατά της Εκκλησία εδώ και χρόνια από αυτά τα έντυπα που αύριο θα μας κυβερνάνε για "το καλό" μας.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τα υμνητικά τους, εγκάθετα,άρθρα και σχόλια για αιρέσεις και παραθρησκείες.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ανελέητο πόλεμο κατά του Αγίου Όρους και του μοναχισμού.
Και πολλά άλλα που μας ανήγγειλαν ότι έρχονται ... Τους λυπάμαι, πραγματικά, για όσα έκαναν και κάνουν.Ο Θεός να τους ελεήσει και να βρουν το δρόμο της ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και της επιστροφής. Έχουν καταστρέψει χιλιάδες ανθρώπους με όσα του πλασάρουν ή με οικονομικές λοβιτούρες. Μακάρι να αλλάξουν τρόπο σκέψης...
Τελικά ξέρω σίγουρα τι δεν θα ψηφίσω, με όσα βλέπω στις στρατευμένες εφημερίδες και στα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης του "Μεγάλο Αδελφού" και της Νέας Εποχής.
Καληνύχτα μας... Δεν πειράζει, όμως, πάμε για άλλα πράγματα, πιο μεγάλα, ποιο υψηλά. Η Ορθοδοξία θα ριζώσει σε άλλες περιοχές. Και χρειάζεται άμεση ενίσχυση γιατί χιλιάδες άνθρωποι στη Ινδονησία,στις Φιλιππίνες και στα νησιά Σαμόα ( Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας )
( http://ierapostoli.wordpress.com/2009/09/30/seismo/ )
( http://www.antinews.gr/?p=16892 )
Κανένας μας δεν ξεχνά τον ύπουλο πόλεμο κατά της Εκκλησία εδώ και χρόνια από αυτά τα έντυπα που αύριο θα μας κυβερνάνε για "το καλό" μας.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τα υμνητικά τους, εγκάθετα,άρθρα και σχόλια για αιρέσεις και παραθρησκείες.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ανελέητο πόλεμο κατά του Αγίου Όρους και του μοναχισμού.
Και πολλά άλλα που μας ανήγγειλαν ότι έρχονται ... Τους λυπάμαι, πραγματικά, για όσα έκαναν και κάνουν.Ο Θεός να τους ελεήσει και να βρουν το δρόμο της ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και της επιστροφής. Έχουν καταστρέψει χιλιάδες ανθρώπους με όσα του πλασάρουν ή με οικονομικές λοβιτούρες. Μακάρι να αλλάξουν τρόπο σκέψης...
Τελικά ξέρω σίγουρα τι δεν θα ψηφίσω, με όσα βλέπω στις στρατευμένες εφημερίδες και στα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης του "Μεγάλο Αδελφού" και της Νέας Εποχής.
Καληνύχτα μας... Δεν πειράζει, όμως, πάμε για άλλα πράγματα, πιο μεγάλα, ποιο υψηλά. Η Ορθοδοξία θα ριζώσει σε άλλες περιοχές. Και χρειάζεται άμεση ενίσχυση γιατί χιλιάδες άνθρωποι στη Ινδονησία,στις Φιλιππίνες και στα νησιά Σαμόα ( Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας )
( http://ierapostoli.wordpress.com/2009/09/30/seismo/ )
Και πάνω σε αυτή την πέτρα θα οικοδομήσω την Εκκλησία μου και δεν θα την κατανικήσουν ΠΟΤΕ οι δυνάμεις του Άδη ( Ματθ, 16:18 )
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τι θα «ψήφιζε» στις εκλογές ο Γέροντας Πορφύριος»

Κάποτε με ρώτησε, πως πάνε τα πολιτικά πράγματα. Του απήντησα, ότι γενικά δεν πάνε καλά. Κι΄ο Γέροντας είπε: «Τί να σου κάνουν κι΄ οι πολιτικοί; Είναι μπερδεμένοι με τα ψυχικά πάθη τους. Όταν ενας άνθρωπος δεν μπορεί να βοηθήση τον εαυτό του, πως θα μπόρεση να βοηθήση τους άλλους; Φταίμε κι΄ εμείς για την κατάσταση αυτή. Αν ήμασταν αληθινοί χριστιανοί, θα μπορούσαμε να στείλουμε στη Βουλή, όχι βέβαια χριστιανικό κόμμα, αλλά χριστιανούς πολιτικούς και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
http://vatopaidi.wordpress.com/2009/10/ ... more-17846

Κάποτε με ρώτησε, πως πάνε τα πολιτικά πράγματα. Του απήντησα, ότι γενικά δεν πάνε καλά. Κι΄ο Γέροντας είπε: «Τί να σου κάνουν κι΄ οι πολιτικοί; Είναι μπερδεμένοι με τα ψυχικά πάθη τους. Όταν ενας άνθρωπος δεν μπορεί να βοηθήση τον εαυτό του, πως θα μπόρεση να βοηθήση τους άλλους; Φταίμε κι΄ εμείς για την κατάσταση αυτή. Αν ήμασταν αληθινοί χριστιανοί, θα μπορούσαμε να στείλουμε στη Βουλή, όχι βέβαια χριστιανικό κόμμα, αλλά χριστιανούς πολιτικούς και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
http://vatopaidi.wordpress.com/2009/10/ ... more-17846
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδερφέ Dimitris39 με κατασυγκίνησες . Ηξερα την απάντηση κατά βάθος. Τώρα το απόδειξες....
Ναι έφταιγα εγώ το ήξερα.
Τώρα έχω τις αποδείξης .Δόξα τω θεώ.
Ναι έφταιγα εγώ το ήξερα.
Τώρα έχω τις αποδείξης .Δόξα τω θεώ.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πέστε ότι θέλετε για τον Γ.Α.Π. Η ουσία είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν περίμενε τόσο μεγάλη νίκη! Μάλιστα, χθες, κατά τις 20:00 που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήγε στην Ιπποκράτους είπε, μέσω των συνεργατών του, ότι το κόμμα του θα βγάλει αυτοδυναμία (παιζόταν λόγω των ανακριβών exit polls), θα ξεπεράσει τις 153 έδρες και θα αγγίξει τις 155!
Νομίζω ότι μπροστά μας έχουμε πολύ δύακολες ημέρες και πιθανόν να περάσουμε και κάποιο shock. Ίσως όμως αυτό να είναι απαραίτητο για τη σωτηρία μας.
Νομίζω ότι μπροστά μας έχουμε πολύ δύακολες ημέρες και πιθανόν να περάσουμε και κάποιο shock. Ίσως όμως αυτό να είναι απαραίτητο για τη σωτηρία μας.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
«Αύτη η ημέρα ήν εποίησεν ο Κύριος» την εποίησεν για μάς.
Μας την χάρισε χωρίς να μας ζητήσει τίποτε, δοξασμένο το Όνομά Του!
Και τον ήλιο Του μας ανέτειλε και σήμερα, χάρισμα και αυτός, δωρεά.
Και την γή Του την έβαλε κάτω απ τα πόδια μας, και αυτό χάρισμα.
Του οφείλουμε ευγνωμοσύνη, ευχαριστία, δοξολογία.
Για κάθε στιγμή που μας χαρίζει και για όλα όσα μας χαρίζει.
Ο κάθε άνθρωπος έχει την ελευθερία να διαχειριστεί την ζωή του όπως θέλει.
Ο Θεός σέβεται αυτήν την ελευθερία, το αυτεξούσιο, και κανέναν δεν αναγκάζει.
Ο άνθρωπος είναι ο μόνος υπεύθυνος για ότι συμβαίνει στην ζωή του.
Μόνο ο άνθρωπος, αυτός αποκλειστικά και κανένας άλλος.
Ούτε ο Θεός του φταίει σε κάτι, ούτε οι άλλοι άνθρωποι. ούτε ο διάβολος.
ούτε η κοινωνία, ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η ΕΕ ούτε κανένας άλλος.
Ο κάθε άνθρωπος είναι ο αποκλειστικός διαχειριστής και κυβερνήτης της ζωής του.
Το πως θα την διαχειριστεί και θα την κυβερνήσει είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη.
Και βέβαια αυτό που σπέρνει αυτό και θα θερίσει.
Και κατά την ώρα του θερισμού δεν πρέπει να διαμαρτύρεται για τίποτε.
Ότι έσπειρε θα θερίσει και όπως έστρωσε θα κοιμηθεί.
Και κανένας άλλος δεν θα του φταίει παρά μόνο το μυαλό του.
Ο κάθε λαός είναι υπεύθυνος για τους ανθρώπους που επιλέγει να τον κυβερνήσουν.
Και ο κάθε λαός είναι άξιος για να κυβερνηθεί μόνον απ αυτούς που τον κυβερνούν.
Αν ήταν άξιος να κυβερνηθεί από καλύτερους θα κυβερνιόνταν από καλύτερους.
Η κάθε κυβέρνηση είναι απλά και μόνον ο καθρέφτης του λαού που κυβερνάει.
Και όπως είναι η κυβέρνηση έτσι είναι και ο λαός. Γι αυτό και την εκλέγει και την ανέχεται.
Οι Έλληνες χτές επέλεξαν να κυβερνηθούν για τέσσερα χρόνια απ το ΠΑΣΟΚ.
Οι Έλληνες χτές επέλεξαν να κυβερνηθούν από τους ξένους συμβούλους του Γ.Α.Π.
Αυτούς τους ειδικούς για όλα τα θέματα που μας απασχολούν στην χώρα μας
Αυτούς που είχε στο Υπ. Εξ. όταν ήταν Υπ. Εξ. και είχαν κάνει το Υπ. Εξ. παράρτημα των ΗΠΑ
Επέλεξαν αυτόν τον πρωθυπουργό που δεν γνωρίζει να μιλήσει την γλώσσα μας.
Γνωρίζει όμως τέλεια την μητρική του γλώσσα, τα αμερικάνικα. Δεν είναι και λίγο.
Αυτήν την κυβέρνηση και αυτόν τον πρωθυπουργό σπείραμε χτές με την ψήφο μας.
Και να το θυμόμαστε σαν λαός την ώρα του θερισμού.
Γιατί ότι σπείραμε αυτό και θα θερίσουμε και κανένας δεν θα μας φταίει.
Τα περί ευθυνών των διάφορων εκδοτικών συγκροτημάτων εγώ τα ακούω βερεσέ.
Την ώρα που ψήφιζα κανένας δεν με ανάγκασε να ψηφίσω το οτιδήποτε.
Μόνος μου, ελεύθερα, ανεπηρρέαστα, χωρίς βία, ψήφισα εν κρυπτώ όπως ο νόμος ορίζει.
Και ψήφισα αυτό που η συνειδήσή μου θεώρησε σωστό να ψηφίσει.
Και δεν πιστεύω πως υπήρξε έστω και ένας Έλληνας που να ψήφισε με άλλον τρόπο.
Ούτε οι ΗΠΑ τον ανάγκασαν να ψηφίσει ότι ψήφισε, ούτε η ΕΕ, ούτε ο Λαμπράκης.
Ας μην ρίχνουμε λοιπόν τις ευθύνες σε κανέναν άλλον εκτός του ίδιου του λαού.
Ο μόνος τελικά υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο λαός και κανένας άλλος. Κανένας απολύτως!
Και ο λαός ότι έσπερε θα θερίσει και όπως έστρωσε θα κοιμηθεί.
Και ας ευχόμαστε να δώσει ο Θεός να έσπειρε καλά και να έστρωσε καλά.
Επί προσωπικού έχω τις επιφυλάξεις μου για την ορθότητα αυτής της επιλογής.
Αλλά στο δημοκρατικό πολίτευμα οφείλουμε να σεβόμαστε την απόφαση της πλειοψηφίας.
Ας είναι ευλογημένη και η σημερινή ημέρα που μας χάρισε ο Θεός. Αμήν.
Μας την χάρισε χωρίς να μας ζητήσει τίποτε, δοξασμένο το Όνομά Του!
Και τον ήλιο Του μας ανέτειλε και σήμερα, χάρισμα και αυτός, δωρεά.
Και την γή Του την έβαλε κάτω απ τα πόδια μας, και αυτό χάρισμα.
Του οφείλουμε ευγνωμοσύνη, ευχαριστία, δοξολογία.
Για κάθε στιγμή που μας χαρίζει και για όλα όσα μας χαρίζει.
Ο κάθε άνθρωπος έχει την ελευθερία να διαχειριστεί την ζωή του όπως θέλει.
Ο Θεός σέβεται αυτήν την ελευθερία, το αυτεξούσιο, και κανέναν δεν αναγκάζει.
Ο άνθρωπος είναι ο μόνος υπεύθυνος για ότι συμβαίνει στην ζωή του.
Μόνο ο άνθρωπος, αυτός αποκλειστικά και κανένας άλλος.
Ούτε ο Θεός του φταίει σε κάτι, ούτε οι άλλοι άνθρωποι. ούτε ο διάβολος.
ούτε η κοινωνία, ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η ΕΕ ούτε κανένας άλλος.
Ο κάθε άνθρωπος είναι ο αποκλειστικός διαχειριστής και κυβερνήτης της ζωής του.
Το πως θα την διαχειριστεί και θα την κυβερνήσει είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη.
Και βέβαια αυτό που σπέρνει αυτό και θα θερίσει.
Και κατά την ώρα του θερισμού δεν πρέπει να διαμαρτύρεται για τίποτε.
Ότι έσπειρε θα θερίσει και όπως έστρωσε θα κοιμηθεί.
Και κανένας άλλος δεν θα του φταίει παρά μόνο το μυαλό του.
Ο κάθε λαός είναι υπεύθυνος για τους ανθρώπους που επιλέγει να τον κυβερνήσουν.
Και ο κάθε λαός είναι άξιος για να κυβερνηθεί μόνον απ αυτούς που τον κυβερνούν.
Αν ήταν άξιος να κυβερνηθεί από καλύτερους θα κυβερνιόνταν από καλύτερους.
Η κάθε κυβέρνηση είναι απλά και μόνον ο καθρέφτης του λαού που κυβερνάει.
Και όπως είναι η κυβέρνηση έτσι είναι και ο λαός. Γι αυτό και την εκλέγει και την ανέχεται.
Οι Έλληνες χτές επέλεξαν να κυβερνηθούν για τέσσερα χρόνια απ το ΠΑΣΟΚ.
Οι Έλληνες χτές επέλεξαν να κυβερνηθούν από τους ξένους συμβούλους του Γ.Α.Π.
Αυτούς τους ειδικούς για όλα τα θέματα που μας απασχολούν στην χώρα μας
Αυτούς που είχε στο Υπ. Εξ. όταν ήταν Υπ. Εξ. και είχαν κάνει το Υπ. Εξ. παράρτημα των ΗΠΑ
Επέλεξαν αυτόν τον πρωθυπουργό που δεν γνωρίζει να μιλήσει την γλώσσα μας.
Γνωρίζει όμως τέλεια την μητρική του γλώσσα, τα αμερικάνικα. Δεν είναι και λίγο.
Αυτήν την κυβέρνηση και αυτόν τον πρωθυπουργό σπείραμε χτές με την ψήφο μας.
Και να το θυμόμαστε σαν λαός την ώρα του θερισμού.
Γιατί ότι σπείραμε αυτό και θα θερίσουμε και κανένας δεν θα μας φταίει.
Τα περί ευθυνών των διάφορων εκδοτικών συγκροτημάτων εγώ τα ακούω βερεσέ.
Την ώρα που ψήφιζα κανένας δεν με ανάγκασε να ψηφίσω το οτιδήποτε.
Μόνος μου, ελεύθερα, ανεπηρρέαστα, χωρίς βία, ψήφισα εν κρυπτώ όπως ο νόμος ορίζει.
Και ψήφισα αυτό που η συνειδήσή μου θεώρησε σωστό να ψηφίσει.
Και δεν πιστεύω πως υπήρξε έστω και ένας Έλληνας που να ψήφισε με άλλον τρόπο.
Ούτε οι ΗΠΑ τον ανάγκασαν να ψηφίσει ότι ψήφισε, ούτε η ΕΕ, ούτε ο Λαμπράκης.
Ας μην ρίχνουμε λοιπόν τις ευθύνες σε κανέναν άλλον εκτός του ίδιου του λαού.
Ο μόνος τελικά υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο λαός και κανένας άλλος. Κανένας απολύτως!
Και ο λαός ότι έσπερε θα θερίσει και όπως έστρωσε θα κοιμηθεί.
Και ας ευχόμαστε να δώσει ο Θεός να έσπειρε καλά και να έστρωσε καλά.
Επί προσωπικού έχω τις επιφυλάξεις μου για την ορθότητα αυτής της επιλογής.
Αλλά στο δημοκρατικό πολίτευμα οφείλουμε να σεβόμαστε την απόφαση της πλειοψηφίας.
Ας είναι ευλογημένη και η σημερινή ημέρα που μας χάρισε ο Θεός. Αμήν.
...«σύ ούν κακοπάθησον ως καλός στρατιώτης του Χριστού.»
Διαβάζω μόνον τις παραθέσεις που επιλέγω να διαβάσω και αγνοώ τις υπόλοιπες
Μην θεωρείς λοιπόν ως δεδομένο πως ότι γράφεις εσύ το διαβάζω και εγώ..
Άχ πατρίδα μου καϋμένη
ποιά λαχτάρα σε προσμένει;
ποιά λαχτάρα σε προσμένει;
...«σύ ούν κακοπάθησον ως καλός στρατιώτης του Χριστού.»
Διαβάζω μόνον τις παραθέσεις που επιλέγω να διαβάσω και αγνοώ τις υπόλοιπες
Μην θεωρείς λοιπόν ως δεδομένο πως ότι γράφεις εσύ το διαβάζω και εγώ..
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να προσευχόμαστε για τους κυβερνώντες.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
ετσι ειναι ηρθε ο αθεος αμερικανος ο εβραιος να μας μαθει τι θα πει ελλαδα!!!!
εγω πιστευω οτι ολα γραμμενα ειναι. ολα γινονται σιγα σιγα για να μπουν οι τουρκοι κ να γινει το μπαμ.
οπως λενε οι γραφες.αντι να τα εχει καλα με τους ρωσους ειπε θα αυξησει την τιμη στον αγωγο μπουργκας .
εμ βεβαια τους ομοθρησκους δεν τους θελει. θελει τους ιδιους με την δικη του θρησκεια.
εγω πιστευω οτι ολα γραμμενα ειναι. ολα γινονται σιγα σιγα για να μπουν οι τουρκοι κ να γινει το μπαμ.
οπως λενε οι γραφες.αντι να τα εχει καλα με τους ρωσους ειπε θα αυξησει την τιμη στον αγωγο μπουργκας .
εμ βεβαια τους ομοθρησκους δεν τους θελει. θελει τους ιδιους με την δικη του θρησκεια.
¨ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ¨
πες τα χρυσοστομε!!!!!!!!!!!!!!!!!! πες τα!!!!!!!!!!!!!!!!!pilotos έγραψε:Προσωπικά δεν ελπίζω τίποτα. Ελπίζω μόνο στο Θεό που αγαπάει την Ελλάδα.
αυτο ειναι. ολη η ζωη ειναι υπουλο παιχνιδι του σατανα για να τα φερει οπως θελει. να μην νοιαζεται κανεις για τη θρησκεια. να περοθωριοποιησει τους ιερεις, τα θρησκευματα...κ ακομα δεν ειδαμε τιποτα πιστευω. τα πραγματα θα γινουν πιοδυσκολα. ο θεος να μας βοηθησει κ να μεριμνησει να σωθουν οι ψυχες μας!!!
¨ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ¨