Βαρύ Διαθρησκειακό Ατόπημα....!!!

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Βαρύ Διαθρησκειακό Ατόπημα....!!!

Δημοσίευση από Domna »

Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Βαρύ Διαθρησκειακό Ατόπημα....!!!

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Το διάβασα. Θλίβομαι και αγανακτώ.
Αλλά και απορώ. Γιατί το κάνουν αυτό? Γιατί τόση ασέβεια και μισαλλοδοξία? Ποιά η σκοπιμότητά της? Δεν ξέρουν ότι με κάτι τέτοια, χαλυβδώνεται το φρόνημα των ορθοδόξων και αντί να πτοηθούν, αντίθετα αναπτερώνεται το ηθικό τους?

Θα ποδοπατούσατε ποτέ εσείς αδελφοί. τα σύμβολα άλλων θρησκειών? Θα ασεβούσατε μέσα σε έναν ναό άλλου δόγματος? Οχι βέβαια. Διότι η Ορθοδοξία, εκτός των άλλων, μας διδάσκει και τον σεβασμό απέναντι στα πιστεύω των άλλων. Εκτός από θρησκεία, αποτελεί και έναν μακραίωνο και διαχρονικό περικαλλή ανθρώπινο πολιτισμό.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”