Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ntinoula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ntinoula »

Θα την κόλλησα εγώ, που κάνω παραπονάκια... :oops:
Ξέρω ότι μ'αγαπάτε όμως. :25
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Δημοσίευση από vasilikirimp »

Σμαρώ έλα να ταξιδέψουμε μαζί - να τσακωνόμαστε καθ'οδόν !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και μετά δήλωσε σε παρακαλώ τι τρέχει μεταξύ μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

panosgreece έγραψε:εδω λεω μπροστα ]

σμαρω σε ακουω πεσμενη και τα ματια σου γυαλιζουν

πες την αληθεια ποιος σε πειραξε ;

ολο παραπονα εισαι

Βρε Πανο κανενας δεν με πειραξε.......!!Ισα, ισα.........το αντιθετο......!Τοσα καλα πραγματα που μου εχετε μαθει εδω μεσα θα επρεπε να σας ειμαι ευγνωμων μια ζωη!!!Ακους Ντινουλα...σε ευχαριστω πολυ! :8 Πανο και ενα μεγαλο ευχαριστω και σε σενα για ολα αυτα που παραθετεις απο τον γεροντα Παισιο και μας βοηθας....εμενα προσωπικα.με βοηθησες παρα πολυ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re:

ntinoula έγραψε:Θα την κόλλησα εγώ, που κάνω παραπονάκια... :oops:
Ξέρω ότι μ'αγαπάτε όμως. :25

Ντινούλα εγώ στη θέση σου δε θα έβαζα και το χέρι στη φωτιά ! :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

vasilikirimp έγραψε:Σμαρώ έλα να ταξιδέψουμε μαζί - να τσακωνόμαστε καθ'οδόν !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και μετά δήλωσε σε παρακαλώ τι τρέχει μεταξύ μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Νομιζω σε προλαβα...το ρωτησα ειδη τον αντρα μου , μετα που εγραψες οτι θα πας, αν τυχαινε και πηγαινε μια φιλη στη συναντηση, αν μπορουσα να παω μαζι της(Χωρις βεβαια να ρωτησω τον ξενοδοχο πρωτα) :oops: Αλλα το θεωρησα αυτονοητο οτι θα με παρεις! :oops: ....και η απαντηση του ηταν,, ναι ..μπορεις αν παρεις και τα 4 παιδια μαζι,,!!!!Γι αυτο βασιλικη μου καλη.......σκουρα τα βλεπω τα πραγματα.......!!!!!Τι ωραια θα ηταν..μακαρι....!!Ευχομαι να περασετε πολυ ωραια....και προσοχη στο δρομο!!!!!!Πως δεν φοβασαι βρε τοσο μεγαλο ταξιδι! :105 :105
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

smarti έγραψε:
vasilikirimp έγραψε:Σμαρώ έλα να ταξιδέψουμε μαζί - να τσακωνόμαστε καθ'οδόν !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Νομιζω σε προλαβα...το ρωτησα ειδη τον αντρα μου , μετα που εγραψες οτι θα πας, αν τυχαινε και πηγαινε μια φιλη στη συναντηση, αν μπορουσα να παω μαζι της(Χωρις βεβαια να ρωτησω τον ξενοδοχο πρωτα) :oops: Αλλα το θεωρησα αυτονοητο οτι θα με παρεις! :oops: ....και η απαντηση του ηταν,, ναι ..μπορεις αν παρεις και τα 4 παιδια μαζι,,!!!!Γι αυτο βασιλικη μου καλη.......σκουρα τα βλεπω τα πραγματα.......!!!!!Τι ωραια θα ηταν..μακαρι....!!Ευχομαι να περασετε πολυ ωραια....και προσοχη στο δρομο!!!!!!Πως δεν φοβασαι βρε τοσο μεγαλο ταξιδι! :105 :105
Να παρεις και τον Αντρα σου.
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

κοίτα να πάρουμε τα παιδιά δεν είναι εκεί το θέμα μπορούμε - το που θα μείνουμε υπάρχει σπίτι - αν το σκεφτούμε τοτε μπορουμε = βεβαια οχι με το αυτ/το μου γιατι δε χωράμε όλοι

αλλά θέλεις να ρωτήσουμε να νοικιάσουμε για το σαβ/κο ένα που να παίρνει εμας τις δυο και 5 παιδιά ;

Αν θέλεις το κανουμε και παμε μαζι .....................................θελεις να το δω τη Δευτέρα;;

Έλα ωραια θα ειναι να εχω και παρέα

Το ξενοδόχο δε χρειάζεται να το ρωτήσεις ,γιατι ξερεις οτι ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Θα εχει χιονια. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Όχι σε παρακαλώ Σμαρώ σκεψου ...........γινεται συναντηση χωρις ΕΜΑΣ ;

και δευτερον χωρις τα ΠΑΙΔΙΑ μας ;;;;;

Ποιον ταβερνιαρη να ξεσηκώσουμε λίγο............μονο εδω στη πατριδα μας ;

Ας νοιωσουν και άλλοι αυτοι την υπεροχη γλυκα :105 :105 :105 :105 :105 :105
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

agiooros έγραψε:
smarti έγραψε:

na paris kai ton Antra sou kai na erthis.
Απο αυτο το αυτι δεν ακουω.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και νομιζω , ουτε και ο αντρας μου.....αυτος νομιζω δεν ακουει και απο τα δυο...οταν ειναι για ................. :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”