1 ευρώ ο καθένας

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 6048
Εγγραφή: Τετ Μαρ 29, 2006 9:00 am
Τοποθεσία: Γερμανία
Επικοινωνία:

1 ευρώ ο καθένας

Δημοσίευση από Domna »

1 ευρώ ο καθένας

Ο Δήμος Βριλησσίων έχει κάνει μια σημαντική κίνηση τοποθετώντας κουμπαράδες στον ΟΚΠΑ (Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 62), αλλά και στους παιδικούς σταθμούς της πόλης.
Ο Δήμος Αλίμου έχει τοποθετήσει κουμπαράδες σε επιλεγμένα σημεία της πόλης, ένας εκ των οποίων βρίσκεται στο κομμωτήριο Queens Teens (κεντρική φωτό). Παράλληλα ο Δήμος διοργανώνει δύο ακόμα δράσεις για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας
Η ομάδα στη μνήμη του μικρού Αλέξανδρου που έφυγε από καρκίνο «Θα ξαναβγεί ο ήλιος, Αλέξανδρος» συγκεντρώνει χρήματα για τον Παναγιώτη Ραφαήλ, με δύο τρόπους:

-Την πώληση 200 κονκάρδων του Αλέξανδρου (φωτο), προς 10 ευρώ η μία, με σκοπό όλα τα χρήματα που συγκεντρωθούν να κατατεθούν στον λογαριασμό που έχει ανοίξει για το παιδί.
-Την κλήρωση 4 πακέτων βάφτισης με θέμα το σήμα του Αλέξανδρου! Όσοι ενδιαφέρεστε να βαφτίσετε το μωρό σας και θέλετε να κερδίσετε αυτό το πακέτο βάφτισης – δημιουργία της Chrysanta Triantafyllou, απλά δίνετε 10 ευρώ για να συμμετέχετε στην κλήρωση!
Από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 27 Οκτωβρίου το ζαχαροπλαστείο Περί Ζάχαρης στο Ν. Κόσμο προσφέρει όλα του τα έσοδα στο παιδί.
Το ίδιο θα κάνει και το κατάστημα Σαντουιτσο-Μανία στις Αχαρναίς σήμερα Πέμπτη, 10/10.
Κουτιά συγκέντρωσης χρημάτων έχουν τοποθετηθεί σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, π.χ. στον ΟΠΑΠ της Θηβών.
Η εταιρεία Γιώργος Βλάχος και Υιός που τοποθετεί τέντες, για κάθε νέα τοποθέτηση θα προσφέρει 50 ευρώ από το ποσό που θα εισπράττει στον λογαριασμό για το παιδί.
Δράσεις στη Χαλκίδα: -Προβολή παιδικής ταινίας «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» στη Χαλκίδα, με εισιτήριο 5 ευρώ το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στον κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη Ραφαήλ.
-Στη Χαλκίδα, επίσης, το Ψητοπωλείο «Κάτι Ψήνεται» φιλοξενεί κουμπαρά συγκέντρωσης χρημάτων για το παιδί.
Στον Βόλο: – Το Σάββατο 12/10 στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία στον Βόλο, στο μπαρ Κύκλος του 99, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων.
Αμέτρητοι ιδιώτες παιδίατροι συγκεντρώνουν χρήματα στα ιατρεία τους,
π.χ. το Παιδιατρικό Ιατρείο Κυριάκος Δουλγέρης στον Βόλο.
Στο Κιλκίς:
Μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στο Κιλκίς την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στην οικογένεια.
Στην Αμερική, το σχολείο Saint Sophia Greek Orthodox Cathedral Greek School στην Ουάσινγκτον διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση για συγκέντρωση χρημάτων.


http://trelogiannis.blogspot.com/2019/10/1_10.html
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”