Σημεία των καιρών;

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 857
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 06, 2007 8:00 am

Σημεία των καιρών;

Δημοσίευση από fotios »

Που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη κακία;
Που μπορεί να φτάσει η μοχθηρότητα, βαναυσότητα, διαπλοκή των ΜΜΕ και κυβερνήσεων;
Που μπορούν να φτάσουν οι κοινωνίες χωρίς Θεό;
Υπάρχει όριο; Υπάρχει κάποιος φραγμός; Μια στοιχειώδη ευαισθησία, σεβασμός;
Εκεί δέρνουν τα ΑΜΕΑ, εδώ τους κόβουν επιδόματα, κλείνουν την Σχολή Τυφλών...
Μηπως γυρνάμε πίσω στην προ Χριστού εποχή;
Θαυμάστε δημοσιογράφο, αστυνομικούς, κυβερνήσεις...:
http://armyalert.blogspot.com/2010/12/b ... _5407.html

Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 746
Εγγραφή: Τρί Απρ 21, 2009 9:54 pm
Τοποθεσία: Χαράλαμπος@Θεσσαλονικιός

Re: Σημεία των καιρών;

Δημοσίευση από babisgr »

Παρατηρείστε το πως προσπαθούν να στρέψουν αλλού το ρεπορτάζ με κάθε ερώτημα, βάζοντάς του στη θέση τους άτομο με εγκεφαλικά προβλήματα, λέγοντάς τους πως τα είναι ενέργειες της αστυνομίας και των ΜΜΕ που στοχεύουν σε άλλα πράγματα.
"Με θεωρείτε ικανό πάνω από το καροτσάκι και με εγκεφαλικά προβλήματα να δημιουργήσω κακό σε αστυνομικούς με όπλα; Το έκαναν για να ξεσηκωθούν οι φοιτητές" (δεν είναι αυτολεξεί, αλλά κάπως έτσι το λέει).

Πόσο δίκιο έχει και πόσο βαθιά κοιμόμαστε πολύ από εμάς!
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...

ΕΙΡΗΝΗGR
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 91
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 19, 2012 10:41 pm
Τοποθεσία: ΚΡΗΤΗ -ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΕΙΡΗΝΗ)

Re: Σημεία των καιρών;

Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗGR »

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ;
10/1/2009

Αρχιμ. Νεκταρίου Μουλατσιώτη
Γέροντος Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και
Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος


Τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας και στα Βαλκάνια, δημιουργούν σε κάθε λογικό άνθρωπο προβληματισμό. Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι όσοι έχουν διαβάσει τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που αναφέρονται στο βιβλίο του Μητροπολίτη πρ. Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη, αθώς και τις προφητείες του οσίου Γέρο
Πριν εξετάσουμε τις προφητείες, θα ήθελα να δούμε πρώτα τα πολιτικά και τα εθνικά γεγονότα που συμβαίνουν στον τόπο μας και στα Βαλκάνια. Έχοντας τις προφητείες των δυο ανωτέρω Αγίων μας, ελεύθερα μετά μπορούμε να κάνουμε τις ανάλογες συγκρίσεις.
Πολιτικά και Εθνικά Γεγονότα
Η Αμερική τεμαχίζει την πρώην πανίσχυρη Γιουγκοσλαβία σε μικρά κρατίδια, στηρίζοντας Καθολικούς και Μουσουλμάνους. Τοποθετεί δε μετά, πάντοτε κατόπιν εθνικών εκλογών, κυβερνήσεις της αρεσκείας της.
Ένα παρόμοιο σχέδιο έχει η Αμερική, ισχυρίζονται αρκετοί ειδήμονες και για την Ελλάδα. Το σχέδιο αυτό η Αμερική το έχει βαφτίσει «Σχέδιο Κίσινγκερ», το οποίο προβλέπει φυσικά το διαμελισμό της Ελλάδος. Το νέο κρατίδιο ξεκινά από την Άρτα και πάνω, με την ονομασία Μεγάλη Αλβανία. Το δεύτερο κρατίδιο έχει να κάνει με τα Σκόπια, όπου δημιουργείται το κράτος της Μακεδονίας που φθάνει έως τη Λάρισα. Το τρίτο κρατίδιο είναι η Θράκη.
Σας θυμίζουμε τι είχε πει η πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη στις 12/3/2005 προς τον ορκιζόμενο νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Κάρολο Παπούλια: «Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα 1
περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης...».
Το «Σχέδιο Κίσινγκερ» της Αμερικής ήταν και είναι γνωστό στην πολιτική ηγεσία της χώρας μας.
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, γνώστης φυσικά του σχεδίου αυτού, φρόντισε να ανατρέψει τα σχέδια της Αμερικής. Πώς; Μα φυσικά κάνοντας συμφωνίες μετά της Ρωσίας. Η πιο ισχυρή συμφωνία μετά της Ρωσίας, εκτός της αδείας που έδωσε η χώρα μας να περάσει ο αγωγός «Μπουργκάς» μέσα από όλη την βόρειο Ελλάδα, είναι η στρατιωτική συμφωνία Ελλάδος – Ρωσίας, η οποία προβλέπει ότι εάν κινδυνεύσει ο ρωσικός αγωγός Μπουργκάς, από Αλεξανδρούπολη έως Ηγουμενίτσα, η Ρωσία έχει το δικαίωμα να επέμβει με τις δυνάμεις του στρατού της, για να προστατεύσει τα συμφέροντά της εντός του ελληνικού εδάφους.
Αυτό ανατίναξε στον αέρα, το «Σχέδιο Κίσινγκερ» της Αμερικής. Πώς θα δημιουργηθεί τώρα η Μεγάλη Αλβανία, το κράτος της Μακεδονίας μέχρι τη Λάρισα και το κράτος της Θράκης; Αν τολμήσει κάτι τέτοιο η Αμερική, θα αντιμετωπίσει το ρωσικό στρατό. Πανέξυπνη η κίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος έχοντας τις πλάτες πλέον των Ρώσων τολμά και λέει και ένα ισχυρό ΟΧΙ στα Σκόπια.
Ο Καραμανλής γίνεται ενοχλητικός πλέον για την Αμερική. Πρέπει να πέσει. Έτσι αρχίζουν τα «παρατράγουδα». Οι φωτιές που κατέκαψαν όλη την Πελοπόννησο και την Ελλάδα, που ανάγκασαν τον Υπουργό της Κυβέρνησης κ. Βύρωνα Πολύδωρα να πει στις 26/8/2007 ότι: «δεχόμεθα ασύμμετρη απειλή», που για εμάς σημαίνει ότι δεχόμεθα απειλή από μια χώρα, που δεν μπορούμε να συγκριθούμε μαζί της. Όλα αυτά γίνονται προεκλογικά.
Η Αμερική πιστεύει ότι ο Καραμανλής δεν θα μπορέσει να πάρει τις εκλογές στις 2/10/2007, τα εκδοτικά λόμπυ της χώρας μας, μιλούν συνέχεια για ανίκανη Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει ακόμα και τις φωτιές. Τελικά ο Καραμανλής παίρνει τις εκλογές έστω και με 2 παραπάνω βουλευτές, κάτι που με τίποτα δεν το περίμενε η Αμερική.
Ακολουθεί τον Μάρτιο, το ΟΧΙ στα Σκόπια και ξεκινά αμέσως από τα «αμερικάνικα συμφέροντα» ο πόλεμος κατά του Καραμανλή. Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες του άρθρου μας, ότι όταν η Ελληνική Κυβέρνηση το 1973 είχε πει ΟΧΙ στην Αμερική, για την προσγείωση πολεμικών αεροσκαφών στην Κύπρο, που πήγαιναν προς ενίσχυση του Ισραήλ, μετά από 6 μήνες περίπου χάσαμε την μισή Κύπρο.
Μετά το ΟΧΙ στα Σκόπια για την ένταξή τους στο Νάτο, οι Τούρκοι απειλούν σήμερα το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Τυχαίο; Όλους τους προηγούμενους μήνες, έχουμε συνεχείς «αποκαλύψεις» με υπαρκτά ή και εντελώς ανύπαρκτα σκάνδαλα εις βάρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως, όπως Ζαχόπουλος, Ομόλογα, Καρτέλ, Siemens, Βατοπαίδι, Κάψιμο Αθήνας, Κοινωνικές αναταραχές κτλ. Στόχος και πάλι ένας: Να φανεί ανίκανη η Κυβέρνηση Καραμανλή στα μάτια των Ελλήνων, (κάτι που συνεχώς επαναλαμβάνουν σχεδόν όλα τα Μ.Μ.Ε.), ώστε η Αμερική να μπορέσει να ρίξει τον Καραμανλή οδηγώντας τον σε εκλογές ή να τον κάνει να προσκυνήσει…
Εάν βλέπατε ότι η οικογένειά σας, δεχόταν ξαφνικά την μια ημέρα επίθεση της εφορίας, μετά από λίγες μέρες της Νομαρχίας, μετά από λίγες μέρες πάλι της 2
Πολεοδομίας κ.ο.κ., θα πιστεύατε ότι οι «επισκέψεις» όλων αυτών των υπηρεσιών στο σπίτι σας, θα ήταν τυχαίες; Ή ότι κάποιος θέλει να εξοντώσει την οικογένειά σας;
Το αυτό συμβαίνει με την ελληνική Κυβέρνηση. Μόνο χαζοί ή κομματικοί υπάλληλοι δεν μπορούν να το δουν, ποιος είναι πίσω από όλα αυτά και γιατί κάνει πόλεμο κατά της σημερινής Ελληνικής Κυβέρνησης.
Όσα προαναφέραμε, είναι τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πολιτική και εθνική σκηνή μας. Για να δούμε τώρα τι λέγουν οι προφητείες των Αγίων μας και να τις συγκρίνουμε με τις πολιτικές και εθνικές εξελίξεις.
Προφητείες Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Οσίου Γέροντος Παϊσίου
1ον «Αν ο πόλεμος πιάσει από πάνω, θα πάθετε πολλά δεινά. Αν πιάσει από κάτω θα πάθετε λίγα». (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)
Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο Άγιος Κοσμάς, βρίσκεται στην Ήπειρο όταν προφητεύει, άρα η Αλβανία και τα Σκόπια είναι από πάνω του. Το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι είναι γεωγραφικά από κάτω.
Κατά δύναμην ερμηνεία:
Αν η Αμερική επιτύχει τελικά να εφαρμόσει το «Σχέδιο Κίσινγκερ», που θέλει την Ελλάδα να φτάνει στη Λάρισα, τότε θα χυθεί πολύ αίμα για να το πετύχουν αυτό οι Αμερικανοί.
Αν ο πόλεμος ξεκινήσει από κάτω, τότε θα πάθουμε λίγα δεινά.
Από κάτω βρίσκεται όμως και το Ισραήλ, που ήδη βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.
2ον «Όταν δείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά νερά, τότε θα έλθει το ποθούμενο». (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)
Κατά δύναμην ερμηνεία:
Το ποθούμενο όλοι γνωρίζουμε, για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, είναι η απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης.
Τι είναι όμως το χιλιάρμενο; Αρμενίζω σημαίνει ταξιδεύω, είναι καράβι που έχει κάνει χίλια ταξίδια; Άρμενα όμως λέγονται και τα κατάρτια των καραβιών.
Την εποχή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, υπήρχαν καράβια ακόμη με κατάρτια. Θα πρέπει να προσέξουμε ότι, ο Άγιος δεν λέγει τα χιλιάρμενα, οπότε να εννοήσουμε ότι θα είναι καράβια πολλά, που στο σύνολό τους θα έχουν χίλια κατάρτια, αλλά λέγει το χιλιάρμενο. Ένα δηλαδή καράβι μεγάλο, το οποίο θα έχει δύναμη και ισχύ όσο θα είχαν, όλα μαζί τα καράβια με τα χίλια κατάρτια. Αυτό είναι το χιλιάρμενο.
Ξαφνικά βλέπουμε, με την άδεια της ελληνικής Κυβερνήσεως, να παρουσιάζεται στα ελληνικά νερά για ασκήσεις, -εντελώς τυχαία;- ένα τεράστιο ρωσικό πολεμικό καράβι, μήκους 991 πόδια, με 2646 άτομα πλήρωμα, 12 μαχητικά αεροπλάνα, 24 ελικόπτερα και 12 εκτοξευτές πυραύλων 3
με βεληνεκές 400 χιλιομέτρων κ.α.
Όσοι είδαν αυτό το καράβι από τηλεοράσεως είπαν, αυτό είναι το χιλιάρμενο! Πώς όμως ξαφνικά ήρθε ρωσικός στόλος να κάνει ασκήσεις κοντά στο Ελληνικό νησί Αγαθονήσι και πηγαινοέρχεται το χιλιάρμενο μέχρι Κρήτη;
Έχει μιλήσει άραγε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, με τον Πρωθυπουργό της Ρωσίας, δια τα όσα μας κάνει η Αμερική και ότι υπάρχει περίπτωση πολέμου εις βάρος της Ελλάδος, εκ μέρους της Τουρκίας με τις πλάτες των Η.Π.Α.;
Ας μη ξεχνούμε ότι η Αμερική, για να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της και να πάρει τα πετρέλαια από το Ιράκ και να τοποθετήσει στη χώρα αυτή αμερικάνικη Κυβέρνηση, έπεισε τα περισσότερα Κράτη, ότι ο Σαντάμ Χουσείν έχει πυρηνικά όπλα και κινδυνεύει ο πλανήτης από ένα τρομοκράτη! Το αποτέλεσμα γνωστό, έκανε πόλεμο, σκότωσε τον Σαντάμ, τοποθέτησε δική της Κυβέρνηση, πήρε τα πετρέλαια και φυσικά τα πυρηνικά όπλα δεν βρέθηκαν!
Το ίδιο προσπαθεί να κάνει στην Ελλάδα και στον Πρωθυπουργό της, τον Καραμανλή;
Εδώ τα πράγματα όμως είναι σήμερα πιο δύσκολα. Διότι έχει ανακατευθεί η Ρωσία. Θα τολμήσει η Αμερική να εφαρμόσει το «Σχέδιο Κίσινγκερ»; Για να δούμε τι έχει πει και ο όσιος Γέροντας Παΐσιος.
3ον «Όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια…». (Οσίου Γέροντος Παϊσίου)
Μία παρέα στρατιωτικών περίμενε στον φράχτη του γέροντα, στην Παναγούδα. Σήκωσαν τα μάτια και κοίταξαν τον γέροντα να έρχεται προς το μέρος τους. Άνοιξε την συρματένια πόρτα του φράχτη και τους καλωσόρισε. Τους έβαλε να καθίσουν κάτω από ένα δέντρο και άρχισε την συζήτηση μαζί τους.
Κάποια στιγμή, ένας από την παρέα του είπε:
- Δεν αντέχω άλλο γέροντα. Θα παραιτηθώ από το στράτευμα…
Ο γέροντας γύρισε, τον κοίταξε και του είπε:
- Εσύ δεν θα παραιτηθείς. Εσύ θα είσαι ο αρχηγός της άμυνας της χώρας μας όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι…
Όλοι κοιτάχτηκαν γεμάτοι έκπληξη.
- Και πότε θα γίνει γέροντα αυτό; Τον ρώτησαν…
- Όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια… τους είπε και άλλαξε την κουβέντα…
Έχουν περάσει χρόνια πολλά από τότε, ο γέροντας Παΐσιος «κοιμήθηκε» και ο αξιωματικός παρέμεινε στο στράτευμα και προόδευσε.
Είναι ο σημερινός αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο κ. Γράψας…
Υπάρχουν άραγε προφητείες; Και αν ναι, τι μέλλει γενέσθαι, μιας και διανύουμε ήδη την εποχή για τα σπανάκια…
4ον «Οι Ρώσοι θα έχουν συμφέροντα από την Ελλάδα και μετά τον πόλεμο θα χαρίσουν στους Έλληνες την Πόλη». (Οσίου Γέροντος Παϊσίου)
Κατά δύναμην ερμηνεία:
Όταν ο όσιος Γέροντας Παΐσιος, έλεγε τα ανωτέρω λόγια, ουδεμία συμφωνία είχε υπάρξει μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας για τον αγωγό «Μπουργκάς».
Η Ελλάδα όμως σήμερα, εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ρωσίας και η Ρωσία έχει κάθε λόγο, να προστατεύσει την Ελλάδα απ’ όπου διέρχεται ένας από τους μεγαλύτερους αγωγούς φυσικού αερίου της Ρωσίας.
4
Αν τολμήσει η Αμερική και βάλει τους Τούρκους να μας χτυπήσουν, τότε η Ρωσία να είστε σίγουροι ότι θα επέμβει υπέρ της Ελλάδος, για να προστατεύσει τα συμφέροντά της. Έτσι θα εκπληρωθεί και η προφητεία του Γέροντος Παϊσίου.
Η Ρωσία θα καταλάβει την Κωνσταντινούπολη και τα στενά των Δαρδανελίων, για να ανακόψει τον τουρκικό ανεφοδιασμό εις βάρος της Ελλάδος και μετά μη συνορεύοντας η Ρωσία μετά της Κωνσταντινουπόλεως, θα χαρίσει την Πόλη στους Έλληνες.
5ον «Η Ελλάδα δεν θα πάθει κακό από τον πόλεμο, αλλά θα έλθει μεγάλη πείνα για μερικούς μήνες. Να είστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσετε». (Οσίου Γέροντος Παϊσίου)
Κατά δύναμην ερμηνεία:
Εάν ξεσπάσει πόλεμος και ανακατευθεί η Ρωσία, σίγουρα θα υπάρξει ανάμιξη της Αμερικής και άλλων δυνάμεων. Η Ελλάδα κατά τον όσιο Γέροντα Παΐσιο δεν θα πάθει κακό από τον πόλεμο, αλλά, ίσως από την διεθνή απομόνωση που θα δεχθεί, να διέλθει μεγάλη πείνα. Αν υπολογίσουμε και την διεθνή οικονομική κρίση, τότε η πείνα θα είναι ισχυρή.
Αυτά αναφέρουν μερικές από τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Οσίου Γέροντος Παϊσίου.
Αν συγκρίνουμε τώρα τις εξελίξεις στα πολιτικά και εθνικά μας θέματα, μαζί με τις προφητείες των Αγίων, τότε βλέπουμε ότι είμαστε ίσως ενώπιον μεγάλων εξελίξεων.
Όλα όμως τα ανωτέρω γεγονότα μαρτυρούν και βοούν ένα γεγονός. Ότι η Ορθοδοξία και ο Χριστιανισμός είναι πίστη αληθινή. Αναδεικνύει αγίους, που πριν εκατοντάδες ή δεκάδες χρόνια μας μετέφεραν, όσα ο Θεός τους είπε στο δικό τους αυτί. Ξεκάθαρα βλέπουμε, πως το χέρι του Θεού κρύβεται πίσω από την ανθρώπινη ιστορία. Ξεκάθαρα οι πιστοί, ως νέος Ισραήλ βλέπουν το χέρι του Θεού να κατευθύνει το ανθρώπινο γένος.
Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι στόχος και σχέδιο του Θεού είναι ένα, η σωτηρία του ανθρώπου. Οι άγιοι υπηρέτησαν με ταπείνωση αυτό το σχέδιο, έχοντας σκοπό την μετάνοια και τη σωτηρία αυτού του λαού. Η μόνη οδός σωτηρίας μας είναι η ταπείνωση και η μετάνοια, που είναι η μόνη ικανή να ανατρέψει όλα τα δεινά και να τα μεταφέρει σε άλλη εποχή, που οι άνθρωποι δεν θα θέλουν να μετανοήσουν. Είθε αυτή η εποχή της αμετανοησίας να μην είναι η δική μας γενεά.
5

Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 5024
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 23, 2012 12:24 pm

Re: Σημεία των καιρών;

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Ειρήνη απο αυτά που γίνονται και απ' ότι έχουν πει και οι φωτισμένοι γέροντες μήνες έχουμε ακόμα... όλα αυτά εξελίσονται γοργά. Είδη έχει αρχίσει και γίνεται αυτό με τους πολιτικούς που τους αφήνει ο Κύριος να ξεσκεπαστούν και ο κόσμος τους κυνηγάει. Αυτό που φοβάμαι είναι για τη μεγαλόνησό μας... μήπως κάνουν απόβαση εκεί οι Τουρκαλάδες. Στην Κύπρο θα ξαναχτυπήσουν για αντίκτυπα αυτό το είπε και ο γέροντας Παϊσιος... αλλά μήπως χρυπήσουν και στην Κρήτη; Ειδικά τώρα που φανερώθηκε τι θησαυρό κρύβει απο κοιτάσματα. Οι Εβραίοι και οι Αμερικάνοι Σιωνισταί τα θέλουν πολύ για τους υπολογιστές και τα αμυντικά όπλα... το όσμιο δηλαδή αλλά υπάρχει και άλλος πολύς πλούτος που φθονούν.
ΜΙΧΣ
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.

ΕΙΡΗΝΗGR
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 91
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 19, 2012 10:41 pm
Τοποθεσία: ΚΡΗΤΗ -ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΕΙΡΗΝΗ)

Re: Σημεία των καιρών;

Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗGR »

ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 06 07 2011 ΓΑΡ ΕΓΓΥΣhttp://www.youtube.com/watch?v=E_dNv4afJ5Y

Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 3182
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 19, 2008 12:34 am

Re: Σημεία των καιρών;

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

«Μολών λαβέ»
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.

ΕΙΡΗΝΗGR
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 91
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 19, 2012 10:41 pm
Τοποθεσία: ΚΡΗΤΗ -ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΕΙΡΗΝΗ)

Re: Σημεία των καιρών;

Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗGR »

mixs έγραψε:Ειρήνη απο αυτά που γίνονται και απ' ότι έχουν πει και οι φωτισμένοι γέροντες μήνες έχουμε ακόμα... όλα αυτά εξελίσονται γοργά. Είδη έχει αρχίσει και γίνεται αυτό με τους πολιτικούς που τους αφήνει ο Κύριος να ξεσκεπαστούν και ο κόσμος τους κυνηγάει. Αυτό που φοβάμαι είναι για τη μεγαλόνησό μας... μήπως κάνουν απόβαση εκεί οι Τουρκαλάδες. Στην Κύπρο θα ξαναχτυπήσουν για αντίκτυπα αυτό το είπε και ο γέροντας Παϊσιος... αλλά μήπως χρυπήσουν και στην Κρήτη; Ειδικά τώρα που φανερώθηκε τι θησαυρό κρύβει απο κοιτάσματα. Οι Εβραίοι και οι Αμερικάνοι Σιωνισταί τα θέλουν πολύ για τους υπολογιστές και τα αμυντικά όπλα... το όσμιο δηλαδή αλλά υπάρχει και άλλος πολύς πλούτος που φθονούν.
ΜΙΧΣ
Μοναχός Γεννάδιος (1880-1983).
Προφητείες - Οράματα και προβλέψεις
Ελληνοτουρκικός Πόλεμος
Ο Μοναχός Γεννάδιος, όπως και πολλοί ασκητές της εκκλησίας, ήταν πνευματοφόρος και
Χριστοφόρος. Εξ αιτίας αυτής της θείας χάριτος επροφήτευε, έβλεπε οράματα και έκανε
προβλέψεις, όπως θα διαπιστώσει ο αναγνώστης από τα παρακάτω που θα γραφούν. Με αφορμή
την μεγάλη αποστασία του ανθρώπου από τον Θεό, εδίδασκε, ότι έρχεται το τέλος του
κόσμου, η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου:
Πρώτα θα παραχωρήσει ο Κύριος να γίνει παγκόσμιος πόλεμος, διότι ο κόσμος δεν
μετανοεί. Ο πόλεμος αυτός θα είναι και ο τελευταίος, επειδή η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική.
Ένα μικρό κρατίδιο θα είναι η αφορμή του παγκόσμιου πολέμου. Ίσως το κρατίδιο αυτό να είναι η
Κύπρος. Όταν έγινε ο κατακλυσμός του Νώε, οι άνθρωποι επνίγησαν εις τα νερά. Τώρα θα
πνιγούν εις το αίμα.
Εις την Κωνσταντινούπολη θα γίνει μακελειό μεγάλο, και η θάλασσα θα κοκκινίσει από
αίματα σφαγμένων ανθρώπων. Τριχρονίτικο δαμάλι (μοσχάρι) θα πλεύσει στο αίμα, όπως λέγει ο
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός στις προφητείες. Τούτο δηλώνει την μεγάλη σφαγή, αιματοχυσία και
καταστροφή που πρόκειται να γίνει. Ο ουρανός θα γεμίσει αεροπλάνα και θα ρίχνουν φωτιές
(βόμβες) εις τους ανθρώπους.
Οι άνθρωποι τρομαγμένοι θα φωνάζουν «Παναγία μου...Παναγία μου...»! Ας φωνάζουν, ας
φωνάζουν όσο θέλουν. Δεν θα τους βοηθάει κανείς. Διατί
δεν μετανόησαν τόσον καιρό; Την Κωνσταντινούπολη θα
την πάρουν πάλιν οι Έλληνες, αλλά θα γίνει σκοτωμός
μεγάλος. Μεγάλη καταστροφή θα πάθουμε εμείς οι
Έλληνες από τις αμαρτίες μας. Πριν αρχίσει ο πόλεμος,
θα φανεί ένας μεγάλος Σταυρός του Χριστού, εις τον
ουρανόν επάνω από την Κωνσταντινούπολη.
Οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν, θα περάσουν τον Έβρο
ποταμό, προκαλούντες παντός είδους καταστροφάς. Θα
φτάσουν ως τα Εξαμίλια (σ.σ.* Θεσσαλονίκη ή Κόρινθο).
Έπειτα θα τους αντεπιτεθούμε, θα μας βοηθήσουν και
άλλοι λαοί, (πιθανόν οι Ρώσοι ή οι Γάλλοι). Θα
καταδιώξουμε τότε τους Τούρκους, θα καταλάβουμε την
Πόλη και την Μικρά Ασία, που άλλοτε ήσαν Ελληνικά
εδάφη. Οι Τούρκοι θα πάθουν μεγάλες καταστροφές, και
θα καταδιωχθούν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά (κάπου στη
Μέκκα, πρωτεύουσα της Αραβίας).
Από τον πόλεμο το ένα τρίτο του Τουρκικού πληθυσμού θα
φονευθεί, το άλλο τρίτο θα καταδιωχθεί μέχρι την Κόκκινη
Μηλιά, και το υπόλοιπον ένα τρίτο θα βαπτισθεί και θα
γίνουν χριστιανοί. Αυτοί που θα βαπτισθούν θα κατάγονται
από χριστιανικό αίμα. Όσοι δηλαδή προέρχονται από
Έλληνες, που δεν κατόρθωσαν να έλθουν εις την Ελλάδα μετά την Μικρασιατική καταστροφή το
1922 και παρέμειναν ζωντανοί εις την Τουρκία. Εκεί παραμένουν αρκετοί κρυπτοχριστιανοί και
σήμερον, αλλά θα έλθει καιρός που θα φανερωθούν. Κατόπιν των παραπάνω γεγονότων οι
Μεγάλοι, Ρωσία - Αμερική, θα συνορίζονται ποιος θα πάρει την Κωνσταντινούπολη, λόγω της
στρατηγικής θέσεώς της και θα είναι επικίνδυνη άλλη πολεμική σύγκρουσης μεταξύ των. Δια να
μην έλθουν σε τέτοια πολεμική σύγκρουση και να μην την πάρει μήτε ο ένας, μήτε ο άλλος, θα είναι
και εκ Θεού να την δώσουν εις τους Έλληνες, εις τους οποίους και ανήκεν.
- 11 -
Το Ελληνικό Κράτος θα υποστεί μεγάλες καταστροφές. Θα τα βάλουν οι δικοί μας (οι
Έλληνες) μεταξύ των και θα δημιουργηθεί πιθανόν εμφύλιος πόλεμος.
Και εδώ στην Κρήτη θα έλθουν οι Τούρκοι. Λένε πως η Κρήτη είναι δικής τους,
πατρογονική. Θα ξεμπαρκάρουν οι Τούρκοι από το νότιο μέρος της Κρήτης, από τα
Πρεβελιώτικα (Μοναστήρι Πρέβελη) και από το Μαριδάκι, από το χωριό Χόνδρος, κοντά στους
Καλούς Λιμένες Ηρακλείου. Οι Τούρκοι θα κάνουν ένα πέρασμα και από τα μέρη που θα περνούν
θα κάνουν γενική σφαγή και καταστροφή.
Στην Επαρχία Μεραμβέλλου Λασιθίου, θα γίνει μεγάλο μακελειό και καταστροφή. Το
βογγητό και το κλάμα των ανθρώπων θα ακούεται από την Βουβάλα, βουνό στις Μελάμπες
Ρεθύμνου. Εις το τέλος της περιπέτειας αυτής, οι Τούρκοι θα νικηθούν και καταστραφούν
οριστικά. Θα οπισθοχωρούν άτακτα και θα τους καταδιώκουν ακόμα και γυναίκες με τις ρόκες, με
ασήμαντα δηλαδή μέσα. Βέβαια θα υπάρχει Ελληνικός Στρατός εις την Κρήτη, αλλά δεν θα γίνει
αντιληπτό σε ποιο σημείο θα ξεμπαρκάρουν οι Τούρκοι. Στο σημείο αυτό θα έχει πέσει και ομίχλη,
κατά παραχώρηση Θεού, ακριβώς δια να αποβιβαστούν ανενόχλητοι και να μας τιμωρήσουν για τα
αμαρτήματά μας.
Η Κρήτη θα βουλιάξει όχι από βόμβες**, αλλά από τις αμαρτίες μας. Δεν θα μείνει από αυτή
τίποτα, εκτός από ένα ελάχιστο μέρος δι’ ανάμνηση ότι εδώ ήτο κάποτε η Κρήτη. Εκατομμύρια
χρήματα διατίθενται από τους ξένους δια να απομακρύνουν τους Έλληνες από την Ορθόδοξη
πίστη και ιστορία τους. Αν, όμως, εγκαταλείψουν την πίστη τους, αυτό θα φέρει την καταστροφή
τους. Ό,τι έπαθαν οι Κύπριοι το 1974 από τους Τούρκους, που κατέλαβαν την μισή Κύπρο, τα ίδια
θα πάθωμεν και εμείς, οι Έλληνες, εάν δεν επιστρέψωμεν εις τον Θεό. Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι,
ακονίζουν τα μαχαίρια, αλλά δεν ήλθε η ώρα, δεν το επιτρέπει ακόμα ο Θεός. Υπομένει ο Θεός.
Περιμένει την μετάνοιά μας.
(«Γεννάδιος και Ιωακείμ, δύο Ρεθύμνιοι άγιοι Μοναχοί», Στυλ.
Παπαδογιαννάκη, θεολ. καθηγητού, Ρέθυμνο 2002)
ΣΗΜ.φιλιά Μαρία.....

Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 5024
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 23, 2012 12:24 pm

Re: Σημεία των καιρών;

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Σ' ευχαριστώ Ειρήνη μου. 'Αραγε υπάρχουν αρκετοί Κρητικοί να μετανοήσουν για να σωθεί το νησί μας... θυμάμαι τους Νινευίτες... αν αυτή η προφητεία βγει αληθινή θα κλάψουμε όλοι... Ο κουμπάρος μου μια φορά μου είχε πεί ότι η μισή Κρήτη "κρέμεται" πάνω στο νερό. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Και μετά είχα ακούσει αυτόν τον Γαλλόφωνο Αγειορίτη μοναχό που είπε ότι γνωρίζει που θα χτυπήσουν οι Τούρκοι αλλά δεν έχει ευλογία να το αποκαλύψει. Να 'σαι καλά κι εσύ και η οικογένειά σου. Με αγάπη, Μαρία
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.

ΕΙΡΗΝΗGR
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 91
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 19, 2012 10:41 pm
Τοποθεσία: ΚΡΗΤΗ -ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΕΙΡΗΝΗ)

Re: Σημεία των καιρών;

Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗGR »

mixs έγραψε:Σ' ευχαριστώ Ειρήνη μου. 'Αραγε υπάρχουν αρκετοί Κρητικοί να μετανοήσουν για να σωθεί το νησί μας... θυμάμαι τους Νινευίτες... αν αυτή η προφητεία βγει αληθινή θα κλάψουμε όλοι... Ο κουμπάρος μου μια φορά μου είχε πεί ότι η μισή Κρήτη "κρέμεται" πάνω στο νερό. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Και μετά είχα ακούσει αυτόν τον Γαλλόφωνο Αγειορίτη μοναχό που είπε ότι γνωρίζει που θα χτυπήσουν οι Τούρκοι αλλά δεν έχει ευλογία να το αποκαλύψει. Να 'σαι καλά κι εσύ και η οικογένειά σου. Με αγάπη, Μαρία


από agiografies » Πέμ Σεπ 18, 2008 2:51 pm
TΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ

(Τις επόμενες μέρες θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ (τεχνητή θα είναι) Παγκόσμια Οικονομική αναταραχή με κατάρρευση του ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. )

(Μη φοβάστε, Η Ελλάδα μας δεν θα πάθει κακό π.χ. κατοχή εδαφών .) Άλλη θα είναι η τραγωδία-τιμωρία όχι της χώρας, αλλά των ολιγόπιστων κατοίκων της.

Όμως η αγάπη του θεού πολλές φορές, όταν βρεί σημάδια μετάνοιας, έρχεται και μας παρηγορεί.
Όλα όσα έγραψαν οι Άγιοι της Εκκλησίας μας θα γίνουν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Ο Κύριος και μόνο αυτός , θα αποφασίσει αν κάποιος είναι άξιος , να "πληρωθεί" του ελέους του. Και ξαφνικά ένα βράδυ που προσευχόταν, (Τότε που οι Τούρκοι σκότωσαν τους Σολωμό και Ισαάκ) άρχισε να ξετυλίγεται μπροστά του , σαν να έβλεπα ταινία μου είπε , τα μελλούμενα. Εγώ πάλι παιδιά είμαι σίγουρος πως μου απέκρυψε κάτι δυσάρεστο.

Αυτά που είχε γράψει κάποιος που έλεγε για επτά πολέμους είναι αλήθεια. Ο κάθε πόλεμος θα είναι αγριότερος από τον προηγούμενο. Ο κάθε πόλεμος θα εμπλέκει και περισσότερα κράτη , και θα εξαπλώνεται σε μεγαλύτερη γεωγραφική επιφάνεια. Ενδιάμεσα σε όλους τους πολέμους θα μεσολαβούν μεσοδιαστήματα ¨"ειρήνης". Οι άνθρωποι που οι χώρες τους θα βρίσκονται σε πόλεμο θα τρέχουν και θα παρακαλούν το Θεό, όμως δεν θα εισακούονται. Οι άλλοι που θα ζουν στις μη εμπόλεμες χώρες, δεν θα παραδειγματίζονται από τις συμφορές των γειτόνων τους, αλλά θα ζητούν τον πόλεμο και την καταστροφή, για να εκδικηθούν τους εχθρούς τους. Ο Πόλεμος θα εξαπλωθεί σε παγκόσμια κλίμακα. Ερείπια , πείνα , δυστυχία , επαναστάσεις, λεηλασίες, αρρώστιες θα κυριαρχούν.

O Πρώτος Πόλεμος ήταν αυτός που έγινε στη Γεωργία. Η Ελλάδα θα θέσει τον στρατό της στην εξουσία του επερχόμενου εκλεκτού Βασιλέα.

Η Ρωσία θα δεχθεί και άλλη πρόκληση-επίθεση, από την Γεωργία και αυτή τη Φορά θα την καταστρέψει τελειωτικά. Δυστυχώς οι απώλειες του άμαχου πληθυσμού της Γεωργίας θα είναι τρομακτικές.

Όσο οι Ρώσοι θα πολεμούνε στη Γεωργία, Θα υποκινηθούνε και οι Ουκρανοί από τους Αμερικάνους να κάνουν χοντρές προκλήσεις ενάντια στους Ρώσους.
Η τουρκία θα επιτρέψει σε Αμερικανικά πλοία και αεροσκάφη να περάσουν από εναέριο χώρο και στενά για να χτυπήσουν τους Ρώσους. Από τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τους Τούρκους.

Οι Ρώσοι θα καταβάλλουν πολύ σύντομα τους Ουκρανούς ( για την ακρίβεια πολύ λίγοι ουκρανοί θα πολεμήσουν τους Ρώσους) και θα γίνουν δεκτοί με ενθουσιασμό στις πόλεις. Πάνω από την Ουκρανία και τον Ευξεινο Πόντο Θα πολεμήσουν (αερομαχίες) Αμερικανοί και Ρώσοι για πρώτη φορά και θα υπερισχύσουν οι Ρώσοι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ.

Στην Τουρκία θα έχει επιβληθεί Δικτατορία ενώ θα εξεγερθούν οι Κούρδοι.

Παγκόσμια Οικονομική Αναταραχή. Οι οικονομίες καταρρέουν η μια μετά την άλλη , γίνεται στάση πληρωμών , λαικές εξεγέρσεις με οικονομικά αιτήματα αλλά και άρνηση στράτευσης των ευρωπαίων.


Κομβικό σημείο αξιοπιστίας των όσων αναφέρω, είναι το εξής.
Η συζήτηση με τον Γέροντα έγινε το Σεπτεμβρη του 2007. Του χρόνου ,τέτοιο μήνα ή αρχές Οκτώβρη το αργότερο , θα έχει γίνει η επίθεση των Αμερικάνων-ισραηλ ενάντια στο Ιράν. Ο πόλεμος θα πιαστεί από ΚΑΤΩ, για ευλογία της Ελλάδας.
Ομως θα ξεσπάσει πόλεμος και στη γειτονιά μας. Αλβανοί- Κροάτες-Βόσνιοι μουσουλμάνοι- Αμερικάνοι και λίγο ΝΑΤΟ ενάντια Σερβίας και Ρωσίας.


Στην Ελλάδα, σε λίγες εβδομάδες, θα "πέσει " η Κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. Τότε ακριβώς , η Χούντα που θα κυβερνά την Τουρκία, Θα μας επιτεθεί.

Να μην προδώσετε ποτέ , να μην απαρνηθείτε, Χ Ρ Ι Σ Τ Ο και Π Α ΤΡΙΔΑ.

Στις προφητείες των Αγίων, μπορεί να προλέγονται συμφορές και βάσανα, όμως μετά ακολουθεί γαλήνη και αγάπη. Ο Θεός αγαπάει το πλάσμα του και του δίνει τη δυνατότητα να "σηκωθεί" και πάλι.

Ο Εύξεινος Πόντος θα γίνει Ρωσική Λίμνη, μετά δε και την κατάκτηση της Τουρκίας.(θα είναι η πρώτη χώρα που θα δοκιμάσει τα Ρωσικά, μυστικά ΥΠΕΡΟΠΛΑ.
Οι Ρώσοι επειδή θα συναντήσουν αντίσταση από τους Τούρκους και επειδή θα βιάζονται να τους καταβάλλουν γρήγορα, για να μην προλάβει το ΝΑΤΟ να τους βοηθήσει, θα τους αποτελειώσουν ολοκληρωτικά.
Πιο πριν οι Ρώσοι θα έχουν εισβάλλει σε Γεωργία, Ουκρανία, Αρμενία, Αζερμπαιτζάν απωθώντας τα Αμερικανικά ΣΤρατεύματα.

Στο βορρά θα εισβάλλουν και θα κατακτήσουν όλες τις Σκανδιναβικές χώρες, Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία. Επειδή αυτές οι χώρες ενώ θα κρατούσαν φαινομενικά ουδέτερη στάση , τελικά από τα εδάφη τους θα εξαπολυόταν η πρώτη σοβαρή επίθεση στο έδαφος της Ρωσίας με θύματα τον άμαχο πληθυσμό. Η καταστροφή που θα υποστούν θα συγκλονίσει όλη την ανθρωπότητα.
Στη συνέχεια εισβάλλουν σε Πολωνία ,Τσεχία Σλοβακία, Ρουμανία, Μολδαβία. (οι λαοί των Ορθοδόξων λαών της Βαλκανικής θα εξεγερθούν και θα ανατρέψουν τις Υπόδουλες κυβερνήσεις τους, και θα συμμαχήσουν με τους Ρώσους. Σέρβοι και Ρουμάνοι ,όχι όμως και οι Βούλγαροι.

Μετά οι Ρώσοι θα κατέβουν νότια για να βοηθήσουν τους συμμάχους τους, Άραβες και Κυρίως Ιρανούς που θα δέχονται την επίθεση των Αμερικανών.
ΟΙ Αμερικανοί θα έχουν καταλάβει την παραλιακή ζώνη του Ιράν, έπειτα από λυσσαλέο αγώνα, όμως δεν θα μπορούν να προχωρήσουν στο εσωτερικό της χώρας, εξαιτίας της μεγάλης αντίστασης των Περσών.
Οι Ρώσοι θα σαρώσουν όλη την Περσία και θα καταστρέψουν τις Αμερικανο-Νατοικές δυνάμεις.
Μετά θα εισβάλλουν σε Ιράκ , Συρία, Ιορδανία, Λίβανο, Κουβέιτ και τέλος Ισραήλ.( Τότε θα επιχειρηθεί να ριχτούν τα πρώτα πυρηνικά, από ΗΠΑ και Ισραήλ αλλά θα τα εξουδετερώσουν οι Ρώσοι. θα προκαλέσουν Παγκόσμια διακοπή Εέργειας και Επικοινωνιών)

Υστέρα θα προχωρήσουν στην Αίγυπτο και θα καταλάβουν τη διώρυγα του Σουέζ .΄
(Πηγαίνοντας για την Μέση Ανατολή, οι Ρώσοι , θα περάσουν τα στρατεύματα τους πάνω και μέσα από την Ελλάδα, χωρίς όμως την παραμικρή ζημία για τους Ελληνες. Το πέρασμα τους θα είναι πολύ γρήγορο.)
Αυτη τους η ικανότητα, να μεταφέρουν μεγάλες δυνάμεις, σε μεγάλες αποστάσεις και πολύ γρήγορα, θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους Ρώσους, και θα οφείλεται σε νέα άγνωστα αεροσκάφη που θα είναι όπως οι Ιπτάμενοι Δίσκοι.

Μετά θα στραφούν στα Βαλκάνια για να βοηθήσουν τους Σέρβους που θα δέχονται επίθεση από ΝΑΤΟ και μουσουλμανικά και καθολικά κράτη των Βαλκανίων και θα νικήσουν.

Αυτό που θα κάμψει τους Ρώσους και θα τους οδηγήσει σε αναδίπλωση των δυνάμεων τους θα είναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Κινέζων.
Ενώ στην αρχή θα είναι μαζί τους , στη συνέχεια έναντι του μεγαλύτερου ανταλλάγματος που δόθηκε ποτέ στον κόσμο, την κατοχή όλης της ΣΙΒΗΡΙΑΣ, οι Κινέζοι θα αποχωρήσουν , και το χειρότερο, θα επιτρέψουν στα Συμμαχικά στρατεύματα να χτυπήσουν πισώπλατα τους Ρώσους.
(Οι ΑΘΛΙΟΙ τον στρατό που δεν έστειλαν να βοηθήσει τους Ρώσους, θα τον στείλουν ενάντια στον ΗΡΩΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ που θα καθοδηγείται από τον θεόσταλτο Βασιλέα ΙΩΑΝΝΗ στη μάχη του ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ.
Ομως εκεί θα τους περιμένει η απόλυτη συμφορά , από τα ουράνια Τάγματα των Αγγέλων, που θα τους συντρίψουν.

Ο Βασιλιάς Ιωάννης , μετά την ανάδειξη του στο θρόνο, θα συνεχίσει τους πολέμους, αυτή τη φορά , ενάντια σε κινέζους.( Ο Ελληνικός στρατός μαζί με κάποιους συμμάχους από ορθόδοξα κράτη, 100-150 χιλιάδες , πως θα πολεμούσε ενάντια σε 200 εκ. στρατό?) αν δεν επενέβαινε φανερά ο Κύριος να κατατροπώσει τους εχθρούς του? Την Φωτιά που κατέβει από τον ουρανό και θα "λιώσει" τους Κινέζους, (Ετσι μου το περιέγραψε) θα την φέρουν οι Δοξασμένοι υπηρέτες του Κυρίου, οι Άγιοι Άγγελοι.

Μετά τους Κινέζους θα στραφεί εναντίον ΟΛΩΝ των Μουσουλμάνων, πρώτα στην Ασία και μετά στη Βόρεια Αφρική.

Όμως δεν τελειώσαμε με τον Πρώτο πόλεμο.

Οι Ρώσοι θα αναδιπλωθούν στην Ανατ. Θράκη και τα απέναντι Ασιατικά Εδάφη.

Οι Δυτικοί θα αποβιβαστούν στην Αλβανία και μέσω της παραεγνατίας, που όμως θα έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό, θα αρχίσουν να κινούνται ανατολικά.

Επειδή όμως θα έχουν μεγάλο πρόβλημα να κινηθούν σε ένα κατεστραμμένο οδικό δίκτυο, (βομβαρδισμένοι δρόμοι, ανατιναγμένες γέφυρες, και κάτω από σφοδρές επιθέσεις των Ρώσων) θα πάρουν μια πονηρή απόφαση.

Θα διοχετεύσουν ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέρος των στρατευμάτων τους στην Εγνατία οδό της Ελλάδας μας. Αυτό θα γίνει , αφενός μεν επειδή η Ελλάδα θα είναι ουδέτερη δεν θα έχει πάθει καμία καταστροφή το οδικό της δίκτυο, και αφετέρου αφού η Ελλάδα θα είναι άτυπα σύμμαχος της Ρωσίας, ΟΙ Ρώσοι δεν θα τολμούσαν να χτυπήσουν μια "σύμμαχο" και φιλικά προσκείμενη σε αυτήν χώρα.

Ετσι και θα γίνει. Οι Σύμμαχοι όμως θα μισούνε τρομερά τους Έλληνες γιατί δεν πολεμήσανε τους Ρώσους, άρα δεν έχουν καταστροφές και απώλειες, που θα έχουν οι ίδιοι, με τις χώρες τους κατεστραμένες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενδεχομένως νεκρά.

Αλ'ιμονο στους Ελληνες που θα πέφτουν στα χέρια τους.
Με αστείες δικαιολογίες, που θα καλείται να απαντήσει ο κάθε αγρότης ή βοσκός , σχετικά μα το αν είναι κοντά ή μακριά η πόλη , θα βασανίζονται μέχρι θανάτου. Θα παρεκκλίνουν της πορείας τους και θα ορμάνε μέσα σε μεγάλες και μικρές πόλεις.

Τα αίσχη της Σταυροφορίας θα επαναληφθούν. Σπίτια θα λεηλατούνται , γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας θα βιάζονται, άνθρωποι θα δολοφονούνται, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ θα πυρπολούνται, Ιερείς θα διαπομπεύονται. και το κακό θα είναι συνεχόμενο γιατί με το που θα φεύγει η μια στρατιωτική μονάδα , θα καταφθάνει η επόμενη...

Μόνη σωτηρία, η φυγή στα βουνά, και το κρύψιμο στα δάση. Αλίμονο στους γέρους, στις εγκύους, στα μικρά παιδιά και τους ανήμπορους.

Όμως ο"μισθός" των νέων Σταυροφόρων θα είναι βαρύς και ολέθριος μπροστά στα τείχη της Κων/πολης.


Οι Νατοϊκοί, επειδή στην Εγνατία θα υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση! ( Ο Γέροντας μου είπε ότι τα στρατεύματα θα είναι περίπου 3 εκ.) θα στείλουν ένα μέρος διαμέσου Θεσσαλίας.
Τρομερή καταστροφή θα περιμένει τους κατοίκους των περιοχών , όπου θα περάσουν.
Τα χωριά του κάμπου θα καταστραφούν, μια και δεν θα υπάρχει φυσική κάλυψη.
Αυτοί που θα γλιτώσουν, θα είναι τα χωριά στους πρόποδες του Ολύμπου και του Κισσάβου. Οι δυνάμεις από Θεσσαλία και από πάνω από Εγνατία θα ενώνονται Έξω από Θεσ/νίκη.
Νέα ΆΛΩΣΗ θα περιμένει την πόλη. Ανοσιουργήματα θα περιμένουν τους, ευτυχώς λίγους εναπομείναντες κατοίκους.

Κατά την περιορισμένη, χρονικά, Ελληνοτουρκική Σύρραξη, δεν θα σκοτωθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ , Έλληνας στρατιώτης. Τραυματισμοί όμως θα υπάρξουν.
Οι στρατιώτες θα είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη. θα υπάρχουν πυροβολισμοί, κανονιοβολισμοί (Κυρίως στα νησιά) όμως θα είναι σε αυθόρμητες ενέργειες. (Αυτό το ρώτησα προσωπικά, γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω, τι σόι πόλεμος θα είναι αυτός, όπου δεν θα υπάρχει ούτε ένας Έλληνας νεκρός)
Η Θεία σκέπη θα μας προφυλάξει και μετά η φωτισμένη Στρατιωτική Ηγεσία, που ήδη προετοιμάζει το Αμυντικό Δόγμα της Χώρας, σύμφωνα με τα επερχόμενα γεγονότα.

Οι Τούρκοι έχουν σχεδιάσει, (Από εδώ και πέρα κάποια γεγονότα θα παραλείπονται, άλλα θα περικόπτονται και άλλα θα αποσιωπούνται. Για ευνόητους λόγους) να καταλάβουν πολλά μεγάλα ελληνικά νησιά. Παράλληλα θα ξεσηκώσουν , οικονομικούς μετανάστες ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ με αυτούς, με στρατιωτικό εξοπλισμό, που ΗΔΗ βρίσκεται σε προκαθορισμένους χώρους, εντός της χώρας μας.
Πράξεις δολιοφθοράς (ανατινάξεις γεφυρών, δρόμων, εμπρησμοί, ) θα είναι η αποστολή τους. Οι υπηρεσίες Ασφαλείας της χώρας μας τα γνωρίζουν ΟΛΑ.
(Η πιο επικίνδυνη δολιοφθορά θα είναι ..Υδραγωγεία και Πόσιμο νερό...)

Από πληροφορίες που θα έχουν οι Τούρκοι , θα καταλάβουν ότι , επιχείρηση κατάληψης Ελληνικών Νησιών, θα ισοδυναμεί με τραγωδία΄.

Τότε θα επιχειρήσουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό , χτυπώντας κατά μέτωπο την Ηπειρωτική Ελλάδα. Θα επιβιβάσουν τον στρατό τους στα καράβια, και θα κατευθυνθούν για αποβίβαση από Καβάλα ως Αθήνα! θα πιστέψουν ότι εμείς 'έχουμε ρίξει το βάρος στα νησιά και έχουμε αφήσει αφύλακτη τη χερσαία περιοχή. Θα φτάσουν μια ανάσα από το στόχο τους. Έξι ναυτικά μίλια από τις ακτές. Εκεί θα τους βρει ο Όλεθρος.

Όταν δουν οι Τούρκοι , ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τα νησιά του Αιγαίου, για αντιπερισπασμό , θα επιτεθούν στην Κύπρο. Εκεί θα γίνουν σκληρές μάχες. θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες (και σε στρατό και σε άμαχο πληθυσμό) Ευτυχώς η γρήγορη κάθοδος των Ρώσων, θα τους αναγκάσει να αποσύρουν ΟΛΕΣ τις δυνάμεις τους, για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους. Τότε οι Ελληνοκυπριακές Δυνάμεις θα ανακαταλάβουν τα κατεχόμενα εδάφη. (Δυστυχώς θα συμβούν γεγονότα εθνικών εκκαθαρίσεων)

Ρώτησαν κάποια παιδιά τι θα γίνει με την Αμερική? Δυστυχώς, Ολοκληρωτική καταστροφή. Από τα 300 εκ. που έχει τώρα , το 90% θα χάσει τη ζωή του, από κάθε αιτία ,παρεπόμενη του

Οταν ρώτησα τον Γέροντα πως επιτρέπει ο Κύριος,ένα έθνος, όπως οι Ρώσοι να ορμάει εδώ, να εισβάλλει εκεί, μου είπε ότι σε όλους τους πολέμους που θα κάνουν οι Ρώσοι , πρώτα θα έχουν δεχτεί επίθεση και μετά θα αντιδρούν. Έτσι και οι Τούρκοι.

Για να μην είναι αναπολόγητοι έναντι του Κυρίου και πουν" τι κακό κάναμε και μας κατέστρεψες, δια μέσου του οργάνου σου, των Ρώσων?" θα τους πει. Εσείς, αναίτια και απρόκλητα επιτεθήκατε εναντίων των Ελλήνων. Αυτή θα είναι η τιμωρία σας.
Από αυτη την απάντηση του Γέροντα , καταλαβαίνω ότι θα πρέπει , να έρθουν ως εδώ οι Τούρκοι, από δική τους βούληση, για να ισχύσει ο νόμος της δικαιοσύνης του Κυρίου.

Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να ετοιμάσουμε τις ψυχές μας. Με εξομολόγηση και θεία κοινωνία.

Κάποιος μεγάλος ΑΓΙΟΣ της εποχής μας και πολύ μεγάλος ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , λίγο πριν κοιμηθεί, έγραψε τρεις επιστολές.
Με την "ευλογία " να δοθούν σε τρεις Μεγάλους Αξιωματούχους.
Πράγματι και αφού πέρασαν καμιά δεκαπενταριά χρόνια (Η ευχή του έλεγε ακριβώς την μέρα και το μήνα), οι επιστολές δόθηκαν!
Οι δύο πέρυσι το καλοκαίρι, και η άλλη το φθινόπωρο.

Αν βρω χρόνο το βράδυ, θα σας πω , πως υποδέχθηκαν τις ΑΓΙΕΣ επιστολές, αυτοί οι κύριοι.

O Έλληνας Κυβερνήτης, παρόλο που αρχικά είχε κάποιους ενδοιασμούς, δεν είναι δα και εύκολο πράγμα , να διαβάζεις ότι σε κάμποσους μήνες, θα έρθουν τα πάνω κάτω, τελικά ασπάστηκε τα γραφόμενα και πότε λιγότερο και πότε περισσότερο ενεργεί σύμφωνα με τις υποδείξεις που διάβασε.
Ο Στρατιωτικός Ηγέτης, έκλαψε όταν διάβασε την επιστολή. Θυμήθηκε τα λόγια που του είχε πει αυτός ο Άγιος, πριν πάρα πολλά χρόνια.
Αμέσως προσάρμοσε το στρατιωτικό δόγμα της Χώρας (Μυστικά και Αθόρυβα) για να αντιμετωπίσει την επικείμενη απειλή.
Το εύθυμο της υπόθεσης ήταν όταν ο Στρατιωτικός Ηγέτης, ζήτησε επειγόντως να δει τον Κυβερνήτη, για να τον ενημερώσει, αυτός του έδειξε την δική του επιστολή και του είπε , μήπως ήρθες για αυτό?
Η τρίτη επιστολή στάλθηκε στον κυβερνήτη του μεγαλύτερου Ορθόδοξου Κράτους.
Δυστυχώς δεν έτυχε ανάλογης σοβαρότητας. Ο κυβερνήτης ενημερώθηκε μέσες άκρες για τα γραφόμενα, δεν διάβασε ποτέ ο ίδιος την επιστολή.
Επειδή τότε και τώρα στέλνονται δεκάδες επιστολές στον ηγέτη αυτής της χώρας, οι οποίες σχεδόν όλες είναι προιόν πλάνης, έτσι θεώρησαν και την επιστολή του Αγίου μας, ως περίπου άνευ σημασίας.
Αυτή θα είναι και η τιμωρία τους!


Η Παγκόσμια κρίση έχει ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
Θα έχει αυξομειώσεις. Προσπαθούν να σπείρουν Απόγνωση και πανικό στην ανθρωπότητα.
Πόσοι από τους συμπολίτες μας, θα θελήσουν να ακούσουν πνευματικές παραινέσεις , από πνευματικούς, όταν θα χάνουν τις καταθέσεις και τις οικονομίες τους?
Όταν θα απολύονται από τις δουλειές τους?

Όταν οι Δόσεις των δανείων τους, θα δεκαπλασιαστούν, μέσα σε μια νύχτα?
Μετά από μια έξαρση της κρίσης, τις πρώτες ημέρες, στη συνέχεια θα φανεί πως όλα βρίσκονται υπό έλεγχο.
Τότε ακριβώς θα ξανακτυπήσουν, πιο σκληρά και αλύπητα.
Άνθρωποι θα αυτοκτονούν στα σπίτια τους και στις δουλειές τους
Καταστήματα, Τράπεζες θα πυρπολούνται και θα λεηλατούνται.
Η οικονομία θα καταρεύσει.
θα επιβληθούν πρωτοφανέρωτοι φόροι.
Ακόμη και κατοικίδια ζώα να έχεις, (ΚΟΤΕΣ, ΓΑΤΕΣ, ΣΚΥΛΙΑ) θα πληρώσεις ΦΟΡΟ.
Ο επερχόμενος πόλεμος όμως θα τα ανατρέψει όλα.

Χρήματα , χρυσαφικά, πολύτιμους λίθους, είχε πει ο Γέροντας, να μη νοιαστούμε να προφυλάξουμε. Ας χαθούν όλα. Δεν πρόκειται να μας σώσουν.

Να μην φοβηθείτε, ούτε και να δειλιάσετε, είπε ο Γέροντας όταν θα αρχίσουν τα γεγονότα. Ο Κύριός μας με την Υπεραγία Μητέρα του και όλους τους Αγίους, έχουν πιαστεί από τα χέρια και έχουν κυκλώσει την Ελλάδα μας.
Κάθε εχθρική ενέργεια ενάντιά μας, θα καταπέσει.
Όποιος έχει Πνευματικό, αυτόν και μόνο θα συμβουλευτεί.
Όποιος πάλι δεν έχει πνευματικό, αλλά πιστεύει στον Κύριο , εκείνες τις μέρες η Ιεραρχία της Ελλάδα, σε έκτακτες συνεδριάσεις, θα εκδώσει σωτήριες και ψυχοφελείς ανακοινώσεις.
Μόλις περάσει η πρώτη μπόρα, ας οικονομήσει ο καθένας τα αναγκαία.
Κατά τα μέλη της οικογένειας του, ας υπάρξουν τα απαραίτητα. Εσείς που είχατε την ευλογία να μάθετε τα επερχόμενα δεινά, αλλά και την ανάσταση του έθνους μας, (Είπε ο Γέροντας στα πνευματικά παιδιά του) έχετε ιερό καθήκον να βοηθήσετε κάθε Χριστιανό που θα σας χτυπήσει την πόρτα.
Θα δίνετε ακόμη και από το ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΣΑΣ και όχι από το περίσσευμα.
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ να είναι εκείνος που θα αρνηθεί να περιμαζέψει Χριστιανό. Εκείνος που θα σκεφτεί μόνο τα παιδιά του, και θα αφήσει τα ξένα παιδάκια να πεθάνουν.
(Γιατί τέτοια γεγονότα μας περιέγραψε)
Το χέρι που θα σας χτυπήσει την πόρτα δεν θα είναι το χέρι μόνο του πεινασμένου, αλλά και του Αγγέλου , που θα σας δοκιμάσει, κατ εντολή του Κυρίου μας.
Καταραμένος να είναι εκείνος που θα ζητήσει χρήματα, για να φιλοξενήσει κατατρεγμένους, που θα ατιμάσει γυναίκες.
Την ευλογία του Κυρίου μας να έχετε εσείς που θα ανοίξετε τα σπίτια σας.
Τα τρόφιμά σας θα κάνουν πως τελειώνουν, και ποτέ δεν θα τελειώνουν.
Άγγελοι Κυρίου θα σας φανερώνουν που θα βρίσκετε τροφή.
Να έχετε μαζί σας πάντα νερό από Αγίασμα.
Μια σταγόνα να ρίχνετε, ακόμη και μέσα σε θολό νερό, και μια προσευχούλα να λέτε και το νερό θα γίνεται πόσιμο.

==========================================================================================================================Όταν θα είναι ο καιρός

για τα σπανάκια…
Μία παρέα στρατιωτικών περίμενε στον φράχτη του γέροντα, στην Παναγούδα. Σήκωσαν τα μάτια και κοίταξαν τον γέροντα να έρχεται προς το μέρος τους. Άνοιξε την συρματένια πόρτα του φράχτη και τους καλωσόρισε. Τους έβαλε να καθίσουν κάτω από ένα δέντρο και άρχισε την συζήτηση μαζί τους.
Κάποια στιγμή, ένας από την παρέα του είπε:
- Δεν αντέχω άλλο γέροντα. Θα παραιτηθώ από το στράτευμα…
Ο γέροντας γύρισε, τον κοίταξε και του είπε:
- Εσύ δεν θα παραιτηθείς. Εσύ θα είσαι ο αρχηγός της άμυνας της χώρας μας όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι…
Όλοι κοιτάχτηκαν γεμάτοι έκπληξη.
- Και πότε θα γίνει γέροντα αυτό; Τον ρώτησαν…
- Όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια… τους είπε και άλλαξε την κουβέντα…
Έχουν περάσει χρόνια πολλά από τότε, ο γέροντας Παΐσιος «κοιμήθηκε» και ο αξιωματικός παρέμεινε στο στράτευμα και προόδευσε.
Είναι ο σημερινός αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο κ. Γράψας…
Υπάρχουν άραγε προφητείες; Και αν ναι, τι μέλλει γενέσθαι, μιας και διανύουμε ήδη την εποχή για τα σπανάκια…

Υ.Γ.: Τα παραπάνω μου τα διηγήθηκε Αγιορείτης μοναχός μόλις εχθές και το έκανε χωρίς βία, αλλά με χαμόγελο, κλείνοντας με τη φράση "Ας γίνει επιτέλους, γιατί δεν πάει άλλο με όλα αυτά που συμβαίνουν στις ημέρες μας"Μαρια αυτο το ειχα βρει στο Φορουμ μας...

Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 5024
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 23, 2012 12:24 pm

Re: Σημεία των καιρών;

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

ΕΙΡΗΝΗGR έγραψε:ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 06 07 2011 ΓΑΡ ΕΓΓΥΣhttp://www.youtube.com/watch?v=E_dNv4afJ5Y

Ωραία τα λέει:) Δεν τον ξέρω υποθέτω ότι είναι γνωστός. Τον βρίσκω σωστό. Μακάρι να τους διώχναμε τους πολιτικούς αλλά νομίζω ότι μας ψεκάζουν με ηρεμιστικά για να μην αντιδρούμε :28
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”