Σελίδα 1 από 1

Αρχείο!!!!!

Δημοσιεύτηκε: Δευ Φεβ 27, 2012 8:53 am
από pan
Καλημέρα καλή Σαρακοστή σε όλους όλες.
Θα παρακαλούσα τους διαχειριστές του φόρουμ να δημιουργήσουν ένα αρχείο, και να βάζουν εκεί, αυτά που διαγράφουν, και να είναι ορατό μόνο από τα μέλη, ώστε να μην χολώνουν τους αδελφούς -ες.
Ευχαριστώ, καλημέρα.

Re: Αρχείο!!!!!

Δημοσιεύτηκε: Δευ Φεβ 27, 2012 1:05 pm
από angieholi
Τότε δεν θα αποτελούσε αρχείο Διαγραφέντων Θεμάτων αλλά θέμα στο Κλειστό Φόρουμ.

Από την αρχή λειτουργίας του φόρουμ τα θέματα που διαγράφονται δεν είναι ορατά στα μέλη παρά μόνο στους Διαχειριστές και τους Συντονιστές.
Αλλιώς δεν έχει νόημα και η διαγραφή, αν παραμένει ορατή...

Και το καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να "στεναχωριούνται"όταν σβήνονται τα θέματα τους, αλλά συνήθως αυτό γίνεται όταν τα θέματα ξεφεύγουν από τη θεματολογία του φόρουμ ή όταν γίνονται παρεκτροπές στα γραφόμενα.

Και αν κάποιος συνεχίζει να επιμένει ότι κακώς σβήστηκε το θέμα του αφού δεν ανήκει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, ας σκεφτεί τότε ποιο το πνευματικό όφελος της δημοσίευσής του και αν πραγματικά υπάρχει λόγος ύπαρξης... και τότε αν βρει ότι είναι πολύ σημαντικό, ας επικοινωνήσει με τον αρμόδιο Συντονιστή και ευγενικά ας εκφράσει το "παραπονό" του, διότι και ο Συντονιστής δεν είναι αλάθητος και μπορεί από κακή κρίση ή "κεκτημένη ταχύτητα" ή έλλειψη χρόνου να προβεί σε μια διαγραφή ή σε κάποια άλλη ενέργεια, εσφαλμένα.

Re: Αρχείο!!!!!

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 03, 2012 11:59 am
από ΜΙΧΣ
Αγγελική μπορείς να κανονίσεις αλλαγή ονόματος. Δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα. Δεν σε αναγνωρίζει το σύστημά μου... Αγγελική Καλημέρα! Μπορείς να αλλάξεις το όνομα χρήστη από mixs σε ΜΧΣ; Δεν μπόρεσα να το κάνω εγώ ήταν το μόνο που δεν μπορώ να αλλάξω στην ρύθμιση του προφίλ μου. Σ' Ευχαριστώ!