ποικίλαι μαγγανείαι...

Διαβάσατε ένα καλό Ορθόδοξο Χριστιανικό βιβλίο; προτείνετε το και σε μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Misha
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 3872
Εγγραφή: Δευ Δεκ 26, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: http://clubs.pathfinder.gr/seraphim
Επικοινωνία:

ποικίλαι μαγγανείαι...

Δημοσίευση από Misha »

:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misha την Σάβ Νοέμ 11, 2006 10:21 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Misha
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 3872
Εγγραφή: Δευ Δεκ 26, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: http://clubs.pathfinder.gr/seraphim
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha »

:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misha την Σάβ Νοέμ 11, 2006 8:41 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Misha
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 3872
Εγγραφή: Δευ Δεκ 26, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: http://clubs.pathfinder.gr/seraphim
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha »

:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misha την Σάβ Νοέμ 11, 2006 8:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Misha
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 3872
Εγγραφή: Δευ Δεκ 26, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: http://clubs.pathfinder.gr/seraphim
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha »

:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misha την Σάβ Νοέμ 11, 2006 8:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Misha
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 3872
Εγγραφή: Δευ Δεκ 26, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: http://clubs.pathfinder.gr/seraphim
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha »

:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misha την Σάβ Νοέμ 11, 2006 8:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1253
Εγγραφή: Δευ Μάιος 15, 2006 5:00 am

Δημοσίευση από paroikos »

Φίλε Μίσα. Μια φίλη μου που επισκέφτηκε μια φορά γυναικείο μοναστήρι, η αδελφή που ήταν μαγείρισσα της έδωσε συνταγή Φαγκρί α λα Σπετσιπώτα. Είναι πολύ ενδιαφέρον και το παραθέτω:
1 κιλό ψάρι κομμένο σε φέτες.
1/2 κιλό τομάτες.
1 ποτηράκι κρασί άσπρο.
3 έως 4 σκελίδες χόρτο.
3/4 φλυτζανιού τσαγιού λάδι.
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό
Γαλέτα.

Βάζεις τις φέτες ψαριού σε ένα ταψάκι. Κόβεις τις τομάτες και τις βράζεις για 20' μαζί με το κρασί και το σκόρδο. Τις περνάς από τρυπητό. Ρίχνεις τη σάλτσα και το λάδι επάνω στο ψάρι. Το πασπαλίζεις με αλάτι, πιπέρι, με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο και με γαλέτα. Το ψάρι πρέπει να ψηθεί για μιαμισυ ώρα περίπου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Λέσχη Αναγνωστών - Βιβλιοπροτάσεις”