Νέα αντιχριστιανική ταινία :(

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

nousgr
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 67
Εγγραφή: Τετ Ιουν 01, 2005 5:00 am
Τοποθεσία: Πάτρα
Επικοινωνία:

Νέα αντιχριστιανική ταινία :(

Δημοσίευση από nousgr »

Χριστός Ανέστη!

Αν και είμαι πολύ επιφυλακτικός με το ξόδεμα του πολύτιμου χρόνου μας με 'αρνητικά' θέματα, παίρνω το θάρρος να προωθήσω μια πληροφορία που μου εστάλη για νέα αντιχριστιανική ταινία προς ενημέρωση των φιλόχριστων επισκεπτών. :?

Ο Θεός να μας φωτίζει και να ενισχύει τον πνευματικό αγώνα όλων μας, ώστε να ο καθένας μας στο δικό του βαθμό να είναι μέτοχος και ν' αντανακλά τη χαρά του Αναστάσιμου φωτός και όχι το σκότος του χωρισμού από τον Θεό... :)


----------
Γενικα βλεπω οτι αυτη τη χρονια πολλα αντιθεα και αντιχριστα <κατασκευασματα> παρουσιαζονται και διαφημιζονται αναισχυντα στον κοσμο. Ξεκινησαμε με το <Ευαγγελιο του Ιουδα>, που παρουσιαστηκε, πολυ <ομορφα> πριν το Πασχα. Εχει καταντησει μαλλον να ειναι το πλεον κυρησσομενο <ευαγγελιο> για φετος τουλαχιστον παγκοσμιως. Τωρα εχουμε και την ταινια, που στηριζεται στο ομωνυμο βιβλιο, κωδικος Ντα Βιντσι.Το θεμα βεβαια ειναι οτι προκειται για ενα μυθηστορημα, ενα εργο φαντασιας που δανειζεται μεν καποια ιστορικα στοιχεια τα οποια ο συγγραφεας τα συγχιζει τα διαστρεφει και καταληγει σ'ενα θριλλερ συνωμοσιας... Ακομα και Αθεοι, αγνωστικοι, σκεπτικιστες κλπ. που εχουν διαβασει το βιβλιο γελουν (και εκνευριζονται) μπροστα στο γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι που το παιρνουν τοσο σοβαρα και πιστευουν στα λεγομενα αυτου του βιβλιου ως πραγματικα αφου προκειται απλα για ενα μυθηστορημα.Το θεμα βεβαια ειναι οτι ο συγγραφεας του βιβλιου αλλα και οι δημιουργοι της ταινιας αν και δεν αρνουνται οτι προκειται για μυθηστορημα προβαλλουν εντεχνως το οτι <στηριζεται σε ιστορικες πηγες και γεγονοτα> και με την θεληση τους διατηρουν μια ομιχλωδη κατασταση πανω στο θεμα αυτο. Τους συμφερει να υπαρχει αυτη η συγχηση γιατι απλα ετσι (και χωρις ηθικες αναστολες) πουλαει περισσοτερο με τον ολο ντορο που γινεται. Δεν ειναι και τοσο παραξενο αυτο. Για τα χρηματα γινονται πολλα κακα στον κοσμο. Για τα χρηματα προδωσαν και τον Χριστο...

Ομως φαινεται οτι το κακο αυτο για φετος δεν τελειωνει εδω... Ετοιμαζεται να βγει στους κινηματογραφους το καλοκαιρι μια ταινεια του Brian Flemming που ονομαζεται "The Beast". Ο σκοπος αυτης της ταινειας ειναι να <αποδειξη> (οπως ισχυριζεται ο δημιουργος της) οτι ο Ιησους Χριστος δεν υπηρξε στην πραγματκοτητα και ειναι δημιουργημα καποιων φονταμενταλιστων Χριστιανων!! Ακομη και η ημερομηνια που η ταινεια αυτη θα κυκλοφορησει (6-6-06) ειναι προφανως επιλεγμενη για να δημιουργησει εντυπωσεις (666). Απο σω εχω καταλαβει απ'αυτα ποθ εχω διαβασει για την ταινει προκειται για μια μαθητρια γυμνασιου που ανακαλυπτει το <μεγαλο αυτο μυστικο> και πως διωκεται απο την εκκλησια και απο φανατικους Χριστιανους γι αυτο... Υποψην επισης οτι ο Brian Flemming δεν ισχυριζεται καθολου οτι προκειται για μια ψυχαγωγικη ταινεια φανταστικου περιεχομενου αλλα μιλαει για αληθινα πραγματα και φαιρνει αποδειξης γι' αυτα κατα την πλοκη του εργου και πιστευει απολυτα σ'ολα αυτα. Επισης ο ιδιος του ειναι γνωστος αθεος και πολεμιος του Χριστιανισμου. Πριν απο λιγα χρονια μαλιστα ειχε γυρισει ενα ντοκυμαντερ που ασχολειτω παλι με το ιδιο πραγμα. Δεν ειχε παρει ομως και μεγαλη δημοσιοτητα η δουλεια του εκεινη. Επιστρεφει φετος με ενα εργο στους κινηματογραφους το οποιο για να γινει πιο προσιτο στο κοινο (και για να πολυησει περισσοτερο βεβαιως) δεν ειναι σε στυλ <ιστορικου ντοκυμαντερ> αλλα κινηματογραφικης ταινειας με πλοκη τετοια οπου σερβιρονται σε δοσεις ολες οι αντιχριστες αποψεις του σκηνοθετη. Κοιταξτε επισης αυτο το λινκ της ταινειας. Πουλανε (ειρωνικα βεβαια) σφραγιδα που εχει πανω το 666 ..φορεστε το χαραγμα λενε.. και δειχνουν το 666 στο μετωπο ενος νηπιου...κοστιζει μονο 6.66$...(Λετε να γινει της μοδας??) >>

http://www.thebeastmovie.com/

Το γεγονος οτι φετος εχουν κυκλοφορησει τοσα αντιχριστα και αναισχυντα εργα τα οποια τυγχανουν τρομερης παγκοσμιας διαφημισης και προβολης ειναι σιγουρα πολυ ανησυχητικο. Σημειο κι αυτο των καιρων θα μπορουσαμε να πουμε...
Ο Θεος να φωτιζει και να προστατευει τον κοσμο.
Η ταπείνωση της αμαρτίας είναι προτιμότερη από την αλλαζονεία της αρετής... :)
blackman
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Παρ Μάιος 26, 2006 5:00 am

Διάβρωση συνειδήσεων....

Δημοσίευση από blackman »

αγαπητέ,
τα τελευταία χρόνια με μια σειρά "βιβλίων" & ταινιών προβάλονται δαιμονικές παραδοχές και αντιλήψεις ενω παράλληλα επιχειρήται με μεθοδικότητα η διάβρωση της αντίληψης των χριστιανών. Αυτά υπήρχαν πάντα απλά τώρα με τα ΜΜΕ γίνεται εφικτή η μαζική διάδωση της προπαγάνδας.
Για αυτούς που τα δημιουργούν αντικειμενικά δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Νέρωνες & Διοκλιτιανοί υπήρξαν και θα υπάρχουν ως το τέλος του κόσμου. Ύστερα όσα δέντρα έχουν βαθιές ρίζες δεν φοβούνται να παρασυρθούν...
Δική μας ευθύνη είναι να καλλιεργούμε την γνώση για το Χριστό στην Εκκλησία του. Όταν υπάρχει η γνώση, η πραγματική όμως γνώση, η πίστη θα ακολουθήσει και θα ριζώσει... Δέν θα μας τρομάζουν και δέ θα μας παρασύρουν τα ρευματα της εποχής.
Βέβαια η γνώση δέν έρχεται μόνη της... Μελετάται τας γραφάς... Την Καινή Διαθήκη για αρχή... Δωρίστε την σε πρόσωπα που την χρειάζονται... Φροντίστε μετά να συζητάται μαζί τους για τα αναγνώσματα τους... Κατευθύνεται τους σε δασκάλους, να λύνονται οι απορίες, να μην μένουν κενά. Η πίστη να στηρίζεται και απο τη γνώση για να μήν είναι έρμαια των γύπων...

Συγνώμη αν σας Κούρασα
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 885
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 15, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: Αττική

Δημοσίευση από Iosif »

Μάταια, μάταια, μάταια, πολεμούν τόν ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΟ καί ΣΩΤΗΡΑ τού κόσμου Ιησού Χριστό.
Ο Χριστός, σάν ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΘΕΟΣ, θά κάνει ΑΚΡΩΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ μέσα στήν επίγεια ζωή τού κόσμου, στήν στιγμή πού ο Ίδιος ο Χριστός θα τό αποφασίσει.
Οι Χριστιανοί, μέ πίστη καί αγάπη, πρέπει νά ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ στόν Θεάνθρωπο καί Παντοδύναμο Ιησού Χριστό.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
nousgr
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 67
Εγγραφή: Τετ Ιουν 01, 2005 5:00 am
Τοποθεσία: Πάτρα
Επικοινωνία:

Re: Διάβρωση συνειδήσεων....

Δημοσίευση από nousgr »

blackman έγραψε: Δική μας ευθύνη είναι να καλλιεργούμε την γνώση για το Χριστό στην Εκκλησία του. Όταν υπάρχει η γνώση, η πραγματική όμως γνώση, η πίστη θα ακολουθήσει και θα ριζώσει... Δέν θα μας τρομάζουν και δέ θα μας παρασύρουν τα ρευματα της εποχής.
Βέβαια η γνώση δέν έρχεται μόνη της... Μελετάτε τας γραφάς... Την Καινή Διαθήκη για αρχή... Δωρίστε την σε πρόσωπα που την χρειάζονται... Φροντίστε μετά να συζητάται μαζί τους για τα αναγνώσματα τους... Κατευθύνετε τους σε δασκάλους, να λύνονται οι απορίες, να μην μένουν κενά. Η πίστη να στηρίζεται και απο τη γνώση για να μήν είναι έρμαια των γύπων...
Έχεις πολύ δίκιο...
Η ταπείνωση της αμαρτίας είναι προτιμότερη από την αλλαζονεία της αρετής... :)
raxil
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 183
Εγγραφή: Δευ Απρ 03, 2006 5:00 am
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Νέα αντιχριστιανική ταινία

Δημοσίευση από raxil »

Αγαπητέ

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ενορχηστρομένη και καλά κατευθυνόμενη επίθεση κατά του προσώπου του Θεανθρώπου . Απ ότι βλέπουμε έχουν πιάσει όλα τα μέτωπα,βιβλία , ταινίες , νεανική μουσική . Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη . Ολες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα .Αλλά τους διαφεύγει κάτι . Ισως για υτό έχουν εξαπολύσει τέτοια επίθεση. Το διαισθάνονται ίσως ότι δεν θα πετύχουν στο τέλος τίποτα .
Υπάρχει ένας ψαλμός ο 91ος
Ο κατοικών υπο την σκέπη του Υψίστου
υπό την σκιάν του Παντοκράτορος θέλει διατρίβει
Θέλω λέγειν προς τον Κύριον, Συ είσαι καταφυγή μου και φρούριον μου
Θεός μου, επ' Αυτού θέλω ελπίζει
Διότι αυτός θελέι σε λυτρώνει εκ της παγίδος των κυνηγών και εκ θανατηφόρου λοιμού.
Με τα πτερά αυτού θέλει σε σκεπάζει, και υπο τας πτέρυγας αυτού θέλεις εισθαι ασφαλής
η αλήθεια αυτού είναι πα νοπλία και ασπίς
Δεν θέλεις φοβείσθαι απο φοβου νυκτερινού , την ημέραν απο βέλους πετωμένου
από θανατικού, το οποίον περιπατεί εν σκότει
από ολέθρου όστις ερημώνει εν μεσημβρία
Χιλιάς θέλει πίπτει εξ αριστερών σου, και μυριάς εκ δεξιών σου
πλήν εις σε δεν θέλει πλησιάζει.........
Εμείς έχουμε ΠΡΟΣΤΆΤΗ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΕΟ ας λένε ότι θέλουν άς πουλάνε ότι τους αρέσει δεν τους φοβόμαστε.
Ο Θεός να μας ελεεί και αυτούς να τους φωτίσει να δούν το Φως το Αληθινό raxil
ΡΑΧΗΛ
blackman
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Παρ Μάιος 26, 2006 5:00 am

Δημοσίευση από blackman »

αγαπητή ραχήλ
Σπουδαία απάντηση έδωσες... κανένας σκοτεινός δεν αντέχει το φώς τηας αλήθειας του Κυριου...
Η ανυσηχία μας ειναι μην τυχών και παρασυρθούν οι λιγότερο πληροφορημένοι. Αυτούς πρεπει να ενημερώσουμε με επιχειρήματα & ιστορικές αποδείξεις και χωρίς την ένταση που γεννά το πάθος της ψυχής μας...
Η μόνη κερκοπορτα που θα βρουν ανοικτή είναι αυτή που αφήσαμε εμείς που δεν κοιτάξαμε να σβήσουμε την δίψα τον αδερφών μας για γνώση.
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 885
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 15, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: Αττική

Δημοσίευση από Iosif »

Επίσης, όπως έχουν διδάξει οι Άγιοι πατέρες τής Εκκλησίας σχετικά μέ τούς καιρούς μας, οι Χριστιανοί ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ στόν ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό.
Ο Χριστός, όταν Αυτός θά τό αποφασίσει, θά δώσει ο Ίδιος τήν λύση στά προβλήματα, ΣΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iosif την Παρ Μάιος 26, 2006 4:25 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 885
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 15, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: Αττική

Δημοσίευση από Iosif »

Καί νά ΜΗΝ πιστεύουν κάποιοι κάπως ανώριμοι στήν Χριστιανική πίστη, ότι δήθεν ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ Ιησούς Χριστός έχει ανάγκη από τούς ανθρώπους, γιά νά κάνει ο Χριστός ΟΛΑ ΟΣΑ θέλει.
Διότι ΟΛΑ μά ΟΛΑ ( καί όσα οι άνθρωποι ΔΕΝ μπορούν νά σκεφτούν ), ο Χριστός ΜΠΟΡΕΙ νά τά ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ! ( ΧΩΡΙΣ τήν ασθενική ή καί εντελώς αδύναμη βοήθεια τών ανθρώπων ).
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 885
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 15, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: Αττική

Δημοσίευση από Iosif »

Γιά νά ΜΗΝ παρεξηγηθεί από κάποιους τό προηγούμενο μήνυμα μου, διευκρινίζω :

Οι Χριστιανοί ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε νά κάνουν, ΟΛΑ ΟΣΑ υποδεικνύει η Χριστιανική αγάπη. Διότι, εάν δέν ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τόν Νόμο τής Χριστιανικής αγάπης, θά είναι οι ίδιοι Πνευματικά νεκροί.
Η ΛΥΣΗ όμως τών προβλημάτων, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ο Οποίος θά κάνει ΟΛΗ τήν δουλειά Του ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ νά έχει ΚΑΜΙΑ μά ΚΑΜΙΑ βοήθεια από τούς ανθρώπους.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
AeToS1981
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: Δευ Μάιος 15, 2006 5:00 am

..

Δημοσίευση από AeToS1981 »

Πάντως φίλε Ιωσήφ είμαι της άποψης ότι η Εκκλησία οφείλει να "διαφημίσει" περισσοτερο το έργο της!Δεν θα πω εγώ τον τρόπο!Πάντως απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη επίθεση κατά του Χριστιανισμού αλλά και κατά οτιδηποτε κάποιοι θεωρούν καλό(βλέπε σκίτσα Μωάμεθ) η εικόνα που έχουν οι περισσότεροι νέοι είναι οτι η απάντηση της Εκκλησίας είναι κάποιοι γραφικοί (πχ Λουκά) που φωνάζουν μονοι τους. Δε μπορούμε να λέμε ότι είμαστε σωστοί Χριστιανοί απλά αν προσευχόμαστε. Πρέπει να φωνάξουμε την αλήθεια όπως και όσο μπορεί ο καθένας.

Ήδη ειναι πολύ πληγωμένη η εικόνα της μετά τα σκάνδαλα με τους παπάδες. Αν δε γίνεται και γνωστό το έργο της τοτε...αστα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”