Θαύμα στην Αίγυπτο

Συζητήστε με τα μέλη μας για τύχον θαύματα που είδατε, αισθανθήκατε ή σας τα εξιστόρησαν φίλοι και γνωστοί σας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1041
Εγγραφή: Πέμ Σεπ 28, 2006 5:00 am
Τοποθεσία: ¨οπου γη και Πατρις
Επικοινωνία:

Θαύμα στην Αίγυπτο

Δημοσίευση από Harrys1934 »

ΘΑΥΜΑ-ΣΤΗΝ-ΑΙΓΥΠΤΟ
Ένας μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε την γυναίκα του και την έθαψε με το βρέφος της και την 8-χρονών κόρη της. Το κοριτσάκι θάφτηκε ζωντανό. Αυτός έκανε ρεπόρτ στην αστυνομία ότι ένας θείος σκότωσε τα μωρά. Μετά 15-ημέρες κάποιος άλλος από την οικογένεια πέθανε. Όταν επήγαν να θάψουν αυτόν, τότε εβρίκαν τα δύο κοριτσάκια, κάτω από την άμμο ζωντανά. Ρώτησαν το κοριτσάκι πως είναι ζωντανό, και τους έλεγε. Ένας άνδρας που φορούσε άσπρα ρούχα λαμπερά, με ματωμένες πληγές στα χέρια, ερχόταν κάθε ημέρα και τα τάιζε. Καθώς σήκωνε και την μαμά να συγυρίσει το μωρό. Το κοριτσάκι το κάνανε ιντερβιού στον Αιγυπτιακό Εθνικό σταθμό του Τ.V-με καλυμμένο το πρόσωπο μουσουλμάνας δημοσιογράφου. Αυτή εξήγησε από τον σταθμό της T.V-ότι δεν ήταν κανείς άλλος παρά ο Ιησούς Χριστός γιατί μόνον αυτός κάνει θαύματα τέτοια. Ο Μουσουλμανικός λαός πιστεύει ότι ο Χριστός μπορεί να κάνει τέτοια θαύματα, και ότι οι πληγές στα χέρια είναι ο Εσταυρωμένος και είναι καθαρά ότι είναι πραγματικά ζωντανός. Προσβάλλεται η Χώρα με αυτό το δυστύχημα, και αυτός ο άνδρας πρέπει να δικαστεί εις θάνατον. Καθώς είναι καθαρό ότι ένα κοριτσάκι δεν θα μπορούσε να φτιάξει μια ιστορία τέτοια από μόνο του, και δεν θα μπορούσαν να είναι ζωντανά, εκτός από ΄ένα πραγματικό τέτοιο θαύμα. Οι Μουσουλμάνοι που κυβερνούν την Χώρα τους έχουν δυσκολία να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, τι να πράξουν με αυτά τα γεγονότα. Και η παραφορά-σφοδρόν αίσθημα δεν βοηθά σε τίποτα με την Αίγυπτο στην Μέση Ανατολή και τα μέσα ενημερώσεως γύρω τους. Ο Χριστός ακόμη γυρίζει τον κόσμο τα πάνω κάτω. Ας μείνει αυτή η ιστορία εδώ μεταξύ μας. Ο Θεός λεει. Ευλογημένος δε είναι ο άνθρωπος, ο οποίος έχει στηρίξει την ελπίδα και πεποίθησιν του εις τον Κύριον, και ο Κύριος είναι η σταθερή και μόνιμη ελπίδα του. Μπορεί να έχεις αρκετή ευτυχία να σε κάνει πραγματικά ευτυχή-Αρκετές δοκιμασίες να σε κάνει δυνατόν. Αρκετές λύπες να σε κρατεί άνθρωπον Αρκετές ελπίδες να σε φτιάξουν.
Αυτό κατόρθωσα να αντιγράψω από ένα γράμμα στα Αγγλικά που έπεσε στα χέρια μου από την συνέντευξη που δόθηκε για το θέμα αυτό στο Αιγυπτιακό T.V και το οποίον έχει κάνει τον γύρω του κόσμου
tigris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 492
Εγγραφή: Παρ Ιαν 20, 2006 6:00 am
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση από tigris »

Συγκλονιστικό! Ξέρεις μήπως περισσότερα; Αν μπορούμε να βρούμε κάτι σχετικό στο ίντερνετ;
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1041
Εγγραφή: Πέμ Σεπ 28, 2006 5:00 am
Τοποθεσία: ¨οπου γη και Πατρις
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harrys1934 »

tigris έγραψε:Συγκλονιστικό! Ξέρεις μήπως περισσότερα; Αν μπορούμε να βρούμε κάτι σχετικό στο ίντερνετ;


Καλή φίλη της όμορφης μας παρέας δεν ξέρω τίποτα παραπάνω γιατί γύρω στην κοινότητα μας όλοι με ξέρουν και ιδιεταίρως στις Εκκλησίες, και όταν οι γυναικούλες έχουν βρεί κατι από αυτά που διαβάζουν και νομίζουν ότι είναο καλό να δημοσιευθεί έρχονται και μου τα δίνουν επειδή ξέρουν ότι ανακατεύουμε πολύ ,με αυτά για πολλά χρονια.
Όμως παρόμοια με αυτό έχω και άλλα ιδιαιτέρος γύρω από το Πάσχα
Αν είναι κάποιος που ξέρει κάτι ας μας πει και σε εμάς Ευχαριστό Χάρης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θαύματα”