Θαύματα Αγίου Σάββα Καλύμνου

Συζητήστε με τα μέλη μας για τύχον θαύματα που είδατε, αισθανθήκατε ή σας τα εξιστόρησαν φίλοι και γνωστοί σας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 885
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 15, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: Αττική

Θαύματα Αγίου Σάββα Καλύμνου

Δημοσίευση από Iosif »

Πηγή προέλευσης :
http://forum.athos.gr/index.php/topic,1 ... ml#msg4979

Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ Ο ΝΕΟΣ Ο ΕΝ ΚΑΛΥΜΝΩ

Λέγομαι Μ.Φ. Το μωρό μας 5 ημερών είχε ίκτερο και λόγω της σοβαρότητας έπρεπε να πάμε στην Αθήνα. Είδα τον Άγιο Σάββα και είπα στους γονείς μου ότι πρέπει να πάμε στον Άγιο. Στο μοναστήρι η καλόγρια του έβαλε λαδάκι και μέχρι να ‘ρθουμε στο σπίτι το παιδί έγινε καλά.

Λέγομαι Μαρία Β. Είμαι από την Πάτμο. Υπέφερα από τρομερό άγχος. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Όλο έκλαιγα. Δεν μπορούσα να αντικρύσω κόσμο, ζαλιζόμουνα. Είχα και δύο μικρά παιδιά για να φροντίσω. Ήμουν σε απελπιστική κατάσταση, όταν έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο με τα θαύματα του Αγίου Σάββα. Το διάβασα με κλάματα και τον παρακαλούσα να με βοηθήσει. Και πράγματι, από εκείνη τη στιγμή ξαλάφρωσα και σιγά – σιγά μου πέρασαν όλα.
Τον ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή. Έχω έρθει 2 φορές στο μοναστήρι και τον προσκύνησα να με αξιώσει να ξαναέρθω.


Ονομάζομαι Κώστας. Μένω στην Κρεμαστή Ρόδου. Έπασχα από ισχιαλγίες. Υπέφερα πολύ από την μέση μου. Τον Δεκέμβριο του ’97 πήγα στο Παραδείσι για να βάλω πλακάκια στο σπίτι της Α. Πονούσα πολύ στη μέση μου εκείνο τον καιρό. Η γυναίκα με βοήθησε να σηκώνω τα πλακάκια. Της είπα για την μέση μου, ότι υποφέρω χρόνια πολλά, και μου είπε να με σταυρώσει με το λάδι του Αγίου Σάββα. Από τότε μου πέρασε και δεν με ξαναενόχλησε πια. Δόξα Σοι ο Θεός.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θαύματα”